Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od MocnyOkurek Hele podle fotek se mohlo stat ze doslo misto na koreny. Jde ti to taky odspodu. Me se to stalo z JH minule kolo. Z nejakyho titulu porad odhazoval hodne listi ve spod a pak jak sem videl korenovej bal mi doslo proc. Ani kulicka (hydroton) z toho nevypadla kdyz sem to vytahl z kvetinace. Jinak s tim mistem pro koreny tu nekde operoval crazyben.
No jsou to 11l květníky no uvidim až to seknu jak na tom budou kořeny
Ganja rozvíjí tvé schopnosti. I vědci by ji měli kouřit. Je dobrá pro meditaci. Měla by být povolená všude na světě.
(B. Marley)
Čau, rád bych poprosil o radu. Pročítal jsem poctivě forum, ale nejsem si stoprocentně jistej. Tohle mi udělaly kytky, začaly se na nich velice rychle množit tyhle listy. Naposledy jsem se díval tři dny zpět a bylo tam pár nažloutlých, dnes už to byl docela masakr. Kytky mám venku v kýblech, hnojím zkvašenýma slepičákama, poslední měsíc asi 1x týdně, cca dvě velký polévkový lžíce do konve, ke každé kytce půl konve. Zalévám cca jednou za tři dny. Vzhledem k tomu, že to začlo takhle rychle tak sázím na přehnojení. Co mám v případě přehnojení dělat?
Takto mi zacinaji zloutnout listy + jsem nasel na par listech takovy stribrny maly flicky. Koukal jsem, ze to jsou asi trasnenky, ale nikde zadnou nevidim - ikdyz vim, ze jsou male. Prosim o radu. Moc dekuji.
Na parasity Rock Effect
v případě přehnojení prolévat převařenou odstátou vodou, upřimně slepičincema bych nehnojil, to patří do středověku, což je věc názoru, ale představ si že ti to svinstvo pak putuje skrze plíce krví do celého těla
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Takto mi zacinaji zloutnout listy + jsem nasel na par listech takovy stribrny maly flicky. Koukal jsem, ze to jsou asi trasnenky, ale nikde zadnou nevidim - ikdyz vim, ze jsou male. Prosim o radu. Moc dekuji.
Čau, vypadají hladově. Jestli máš vodu z kohoutku s EC 0,4, tak to moc živin nemají. A co kořeny?
Čaute zahrádkáři, prosím o pomoc při nemoci mé byliny.
Foto přikládám.
Při bližším zkoumání jsem objevil jen mšice (mladé i staré), ale jinak žádného jiného brouka ba ani žádné pavučiny. Některé listy mají takový šedo/stříbrný povlak, který nejde setřít. Co to může být?
Děkuji za rady!
Kdyby byly fota nedostatečná, můžu poslat další. Zespodu, zvrchu
Původní příspěvek od noha1 Čaute zahrádkáři, prosím o pomoc při nemoci mé byliny.
Foto přikládám.
Při bližším zkoumání jsem objevil jen mšice (mladé i staré), ale jinak žádného jiného brouka ba ani žádné pavučiny. Některé listy mají takový šedo/stříbrný povlak, který nejde setřít. Co to může být?
Děkuji za rady!
Kdyby byly fota nedostatečná, můžu poslat další. Zespodu, zvrchu
Ahoj, ten povlak, by tusim mely byt trasnenky. Nicmene ja mam take par malych stribrnych povlaku a nikde jsem si nevsiml zadneho maleho broucka. Nevim, zda to muze byt i neco jineho.
Ahoj, ten povlak, by tusim mely byt trasnenky. Nicmene ja mam take par malych stribrnych povlaku a nikde jsem si nevsiml zadneho maleho broucka. Nevim, zda to muze byt i neco jineho.
No já tam právě žádný pohyb nevidím a to ani lupou. Koupil jsem Rock Effect a uvidíme. Možná by to mohli být i mšice, těch tam pár je.
zdar, mám takový problém. mám venku 2x No name kvítí asi 2,5 metru,celu dobu v pohodě rostli a teď to začalo dělat toto. hnojeno občas (canna). díky za pomoc
Hokej, dodej nějaké info, co je to za odrůdu ? jestli tam nejsou nějací parasité, podle dodaných fotek není nic k poznání atd... fotka z blízka by pomohla
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Co to je za odrůdu netuším, je to od známého z nějakého mixu(pry tam měl euforii,orange bud, +ještě nějaké).Parazité tam nejsou to mám ošetřené. Zničeho nic to začalo až bělat od stonku (ne od konečků listu,jak to většinou žloutne).Na tom bílém, to sem tam rezaví a vypadá to, že to chcípá.Hnojil jsem to jednou týdně, se mi zdálo, že to bylo přehnojené,ale to tím asi nebude.Nějakou bližší fotku zkusím dodat zítra.