Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 43 44 45 46 47 »
Autor
Téma 
dade
Stálý Člen

Karma uživatele dade - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 705

citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Hele podle fotek se mohlo stat ze doslo misto na koreny. Jde ti to taky odspodu. Me se to stalo z JH minule kolo. Z nejakyho titulu porad odhazoval hodne listi ve spod a pak jak sem videl korenovej bal mi doslo proc. Ani kulicka (hydroton) z toho nevypadla kdyz sem to vytahl z kvetinace. Jinak s tim mistem pro koreny tu nekde operoval crazyben.

No jsou to 11l květníky no uvidim až to seknu jak na tom budou kořeny

Ganja rozvíjí tvé schopnosti. I vědci by ji měli kouřit. Je dobrá pro meditaci. Měla by být povolená všude na světě.
(B. Marley)

Old Post 30-08-2016 v 15:02 PM
dade je offline   Profil uživatele dade   Find more posts by dade   Foto galerie člena dade   Click here to Send dade a Private Message   Add dade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
husokachna
Nový Člen

Karma uživatele husokachna - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 706

Čau, rád bych poprosil o radu. Pročítal jsem poctivě forum, ale nejsem si stoprocentně jistej. Tohle mi udělaly kytky, začaly se na nich velice rychle množit tyhle listy. Naposledy jsem se díval tři dny zpět a bylo tam pár nažloutlých, dnes už to byl docela masakr. Kytky mám venku v kýblech, hnojím zkvašenýma slepičákama, poslední měsíc asi 1x týdně, cca dvě velký polévkový lžíce do konve, ke každé kytce půl konve. Zalévám cca jednou za tři dny. Vzhledem k tomu, že to začlo takhle rychle tak sázím na přehnojení. Co mám v případě přehnojení dělat?

Old Post 30-08-2016 v 20:14 PM
husokachna je offline   Profil uživatele husokachna   Find more posts by husokachna   Foto galerie člena husokachna   Click here to Send husokachna a Private Message   Add husokachna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spikec
Stálý Člen

Karma uživatele Spikec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 707

Ahoj, tusite co by toto mohlo byt? Psal jsem jeste o stranku drive.

bubler
teplota: 26-30 C
vlhkost: 50-60 %
PH: 5.4-6.0
EC: 0.5 - hnojiva AH

Takto mi zacinaji zloutnout listy + jsem nasel na par listech takovy stribrny maly flicky. Koukal jsem, ze to jsou asi trasnenky, ale nikde zadnou nevidim - ikdyz vim, ze jsou male. Prosim o radu. Moc dekuji.

Take a toke and all your worries go up in smoke

Old Post 30-08-2016 v 20:26 PM
Spikec je offline   Profil uživatele Spikec   Find more posts by Spikec   Foto galerie člena Spikec   Click here to Send Spikec a Private Message   Add Spikec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 708

Na parasity Rock Effect
v případě přehnojení prolévat převařenou odstátou vodou, upřimně slepičincema bych nehnojil, to patří do středověku, což je věc názoru, ale představ si že ti to svinstvo pak putuje skrze plíce krví do celého těla

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 30-08-2016 v 20:59 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
murmur
Stálý Člen

Karma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 709

citace:
Původní příspěvek od Spikec
Ahoj, tusite co by toto mohlo byt? Psal jsem jeste o stranku drive.

bubler
teplota: 26-30 C
vlhkost: 50-60 %
PH: 5.4-6.0
EC: 0.5 - hnojiva AH

Takto mi zacinaji zloutnout listy + jsem nasel na par listech takovy stribrny maly flicky. Koukal jsem, ze to jsou asi trasnenky, ale nikde zadnou nevidim - ikdyz vim, ze jsou male. Prosim o radu. Moc dekuji.

Čau, vypadají hladově. Jestli máš vodu z kohoutku s EC 0,4, tak to moc živin nemají. A co kořeny?

Old Post 30-08-2016 v 21:03 PM
murmur je offline   Profil uživatele murmur   Find more posts by murmur   Foto galerie člena murmur   Click here to Send murmur a Private Message   Add murmur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spikec
Stálý Člen

Příspěvek č. 710

citace:
Původní příspěvek od murmur

Čau, vypadají hladově. Jestli máš vodu z kohoutku s EC 0,4, tak to moc živin nemají. A co kořeny?

Ahoj, moc dekuji za odpoved. EC z kohoutku mam 0.1. Koreny mam krasne ciste bile a rostou kazdym dnem dost rychle.

Old Post 30-08-2016 v 22:00 PM
Spikec je offline   Profil uživatele Spikec   Find more posts by Spikec   Foto galerie člena Spikec   Click here to Send Spikec a Private Message   Add Spikec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HOPIK
Nový Člen

Karma uživatele HOPIK - 0% Pěstitelská

Problém s listy Příspěvek č. 711

Ahoj , poradí mě někdo co se dějě nebo co schází kytičkám ...

Old Post 31-08-2016 v 09:01 AM
HOPIK je offline   Profil uživatele HOPIK   Find more posts by HOPIK   Foto galerie člena HOPIK   Click here to Send HOPIK a Private Message   Add HOPIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noha1
Nový Člen

Karma uživatele noha1 - 0% Pěstitelská

fleky na listech Příspěvek č. 712

Čaute zahrádkáři, prosím o pomoc při nemoci mé byliny.

Foto přikládám.

Při bližším zkoumání jsem objevil jen mšice (mladé i staré), ale jinak žádného jiného brouka ba ani žádné pavučiny. Některé listy mají takový šedo/stříbrný povlak, který nejde setřít. Co to může být?

Děkuji za rady!

Kdyby byly fota nedostatečná, můžu poslat další. Zespodu, zvrchu

Old Post 31-08-2016 v 09:26 AM
noha1 je offline   Profil uživatele noha1   Find more posts by noha1   Foto galerie člena noha1   Click here to Send noha1 a Private Message   Add noha1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spikec
Stálý Člen

Re: fleky na listech Příspěvek č. 713

citace:
Původní příspěvek od noha1
Čaute zahrádkáři, prosím o pomoc při nemoci mé byliny.

Foto přikládám.

Při bližším zkoumání jsem objevil jen mšice (mladé i staré), ale jinak žádného jiného brouka ba ani žádné pavučiny. Některé listy mají takový šedo/stříbrný povlak, který nejde setřít. Co to může být?

Děkuji za rady!

Kdyby byly fota nedostatečná, můžu poslat další. Zespodu, zvrchu

Ahoj, ten povlak, by tusim mely byt trasnenky. Nicmene ja mam take par malych stribrnych povlaku a nikde jsem si nevsiml zadneho maleho broucka. Nevim, zda to muze byt i neco jineho.

Old Post 31-08-2016 v 13:38 PM
noha1
Nový Člen

Karma uživatele noha1 - 0% Pěstitelská

Re: Re: fleky na listech Příspěvek č. 714

citace:
Původní příspěvek od Spikec

Ahoj, ten povlak, by tusim mely byt trasnenky. Nicmene ja mam take par malych stribrnych povlaku a nikde jsem si nevsiml zadneho maleho broucka. Nevim, zda to muze byt i neco jineho.

No já tam právě žádný pohyb nevidím a to ani lupou. Koupil jsem Rock Effect a uvidíme. Možná by to mohli být i mšice, těch tam pár je.

Old Post 01-09-2016 v 13:45 PM
noha1 je offline   Profil uživatele noha1   Find more posts by noha1   Foto galerie člena noha1   Click here to Send noha1 a Private Message   Add noha1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hokej97
Stálý Člen

Karma uživatele hokej97 - 89% PěstitelskáKarma uživatele hokej97 - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 715

zdar, mám takový problém. mám venku 2x No name kvítí asi 2,5 metru,celu dobu v pohodě rostli a teď to začalo dělat toto. hnojeno občas (canna). díky za pomoc

Old Post 01-09-2016 v 15:03 PM
hokej97 je offline   Profil uživatele hokej97   Find more posts by hokej97   Foto galerie člena hokej97   Click here to Send hokej97 a Private Message   Add hokej97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EverNo1
Nový Člen

Karma uživatele EverNo1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 716

Zdravim, chci se jen ujistit jestli se nepletu. Myslím že se jedná o molice, je to tak? Ve skříni jsem viděl lítat malou bílou mušku (1-2mm)

Mám to na většině spodních listů..

Máte někdo zkušenosti s tabákovým výluhem? Jak to na ně zabírá?

Old Post 01-09-2016 v 16:48 PM
EverNo1 je offline   Profil uživatele EverNo1   Find more posts by EverNo1   Foto galerie člena EverNo1   Click here to Send EverNo1 a Private Message   Add EverNo1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 717

Nevymýšlej blbosti s tabákem, ten nefunguje...kup RockEffect, máš klid a kytka taky

Old Post 01-09-2016 v 19:13 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hokej97
Stálý Člen

Karma uživatele hokej97 - 89% PěstitelskáKarma uživatele hokej97 - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 718

Co s tím mám dělat.

Old Post 02-09-2016 v 09:55 AM
hokej97 je offline   Profil uživatele hokej97   Find more posts by hokej97   Foto galerie člena hokej97   Click here to Send hokej97 a Private Message   Add hokej97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 719

Hokej, dodej nějaké info, co je to za odrůdu ? jestli tam nejsou nějací parasité, podle dodaných fotek není nic k poznání atd... fotka z blízka by pomohla

Old Post 02-09-2016 v 14:49 PM
hokej97
Stálý Člen

Příspěvek č. 720

Co to je za odrůdu netuším, je to od známého z nějakého mixu(pry tam měl euforii,orange bud, +ještě nějaké).Parazité tam nejsou to mám ošetřené. Zničeho nic to začalo až bělat od stonku (ne od konečků listu,jak to většinou žloutne).Na tom bílém, to sem tam rezaví a vypadá to, že to chcípá.Hnojil jsem to jednou týdně, se mi zdálo, že to bylo přehnojené,ale to tím asi nebude.Nějakou bližší fotku zkusím dodat zítra.

Old Post 02-09-2016 v 19:32 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 43 44 45 46 47 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás