Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 43 44 45 46 47 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
AVICII
Stálý Člen

Karma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 705

No jako za začátku mi to připadalo normální, ale teď už jich bylo žlutých celkem hodně, tak jsem se toho asi trošku lekl no. Nechám tento problém uzrát a uvidí se, ale i tak děkuji za odpověď.

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Old Post 29-07-2013 v 08:23 AM
AVICII je offline   Profil uživatele AVICII   Find more posts by AVICII   Foto galerie člena AVICII   Click here to Send AVICII a Private Message   Add AVICII to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobek
Nový Člen

Karma uživatele Bobek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 706

Piestik : Dík za radu, určitě vyzkouším chvilku pouze proplachovat. Jen se divím, že to začalo teď, když už kytky nejsou uplně mladé a mají skoro dva metry. A ty mladší se drží bez jediného problému. Dír mám na kýblech nespočet, aby se tam nic nedrželo. Někde se mi tu válí Ph-metr, tak příště odzkouším i kyselost výtoku.

Old Post 29-07-2013 v 09:09 AM
Bobek je offline   Profil uživatele Bobek   Find more posts by Bobek   Foto galerie člena Bobek   Click here to Send Bobek a Private Message   Add Bobek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roubenka
Nový Člen

Karma uživatele roubenka - 0% Pěstitelská

Obecné dotaz Příspěvek č. 707

ahoj,prosím o radu,mám stejný problém jako Hopík 44.Kytka je 8týden v květu.doposud použit 3x RotStop,avšak bez zjevného účinku,naopak ještě se to rozšiřuje.uštipuji napadené listy,ale mám obavy,že bitvu prohrávám...vlhkost cca 45%,někdy méně,větráno.
díky :-)

Old Post 29-07-2013 v 12:56 PM
roubenka je offline   Profil uživatele roubenka   Find more posts by roubenka   Foto galerie člena roubenka   Click here to Send roubenka a Private Message   Add roubenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salamist&
Stálý Člen

Karma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 708

tak biool vážně nepomhl - jsou tam pořád...co bys doporučil - vražednějšího?

citace:
Původní příspěvek od Hy3nA

to jsou svilušky a docela jich tam bude dost, hodně štěstí s bioolem,ale možná budeš muset použít i něco vražednějšího

Old Post 29-07-2013 v 18:49 PM
salamist& je offline   Profil uživatele salamist&   Find more posts by salamist&   Foto galerie člena salamist&   Click here to Send salamist& a Private Message   Add salamist& to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NoStress
Stálý Člen

Karma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 709

hlava je nejvic nejlepsi a ja sem prej nejvetsi hnida

1. pěst - LED box nostress SOIL - průměr 0,8g/W
2. pěst - LED box + pseudoaero - NEÚSPĚCH
3. pěst - LED box + soil s trochou coco
4. pěst - Homebox 120x120 600w + 15x CM soil

Naposledy upravil NoStress 03-08-2013 v 12:07 PM

Old Post 29-07-2013 v 18:57 PM
NoStress je offline   Profil uživatele NoStress   Find more posts by NoStress   Foto galerie člena NoStress   Click here to Send NoStress a Private Message   Add NoStress to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ar45az
Stálý Člen

Karma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 710

citace:
Původní příspěvek od Bobek
Piestik : Dík za radu, určitě vyzkouším chvilku pouze proplachovat. Jen se divím, že to začalo teď, když už kytky nejsou uplně mladé a mají skoro dva metry. A ty mladší se drží bez jediného problému. Dír mám na kýblech nespočet, aby se tam nic nedrželo. Někde se mi tu válí Ph-metr, tak příště odzkouším i kyselost výtoku.

OMITE 30W tim to zahubis 1000% mel sem to tak minuly rok.

a co k mojemu problemu NIKDO NIC ???????????????????

Zahradkař

6th OUT 2K13

Old Post 29-07-2013 v 19:10 PM
ar45az je offline   Profil uživatele ar45az   Find more posts by ar45az   Foto galerie člena ar45az   Click here to Send ar45az a Private Message   Add ar45az to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kozejk
Nový Člen

Karma uživatele Kozejk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 711

čaute hoši jedu v dripu tetkom 3 tyden na květu ještě sem to nestihl prostřihnouti od listi a spodni i trochu viš mi listy začli tak zloutnou a usichat naka rada ?? kamoš mi měl pomoct ale odjěl dik

Old Post 29-07-2013 v 19:15 PM
Kozejk je offline   Profil uživatele Kozejk   Find more posts by Kozejk   Foto galerie člena Kozejk   Click here to Send Kozejk a Private Message   Add Kozejk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
haagen
Stálý Člen

Karma uživatele haagen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 712

lidi jsou to trasnenky? bile tecky, nektere listy zloutnou

Old Post 29-07-2013 v 19:48 PM
haagen je offline   Profil uživatele haagen   Find more posts by haagen   Foto galerie člena haagen   Click here to Send haagen a Private Message   Add haagen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smellsgood
Stálý Člen

Karma uživatele Smellsgood - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 713

haagen, ta prvá fotka, až je to taka jak cestička na liste s bledšou farbou, tak to je fungicidne ochorenie a treba ten list odtrhnúť aby sa to nešírilo, tá druha skús pozrieť list zo spodnej strany či tam niesu také malé čierne bodočky, vyzerá to na svilušky.

No a hoši, teraz by som chcel poprosiť o radu, striekal som kytky s biolom lebo sa mi jebal po nich hmyz a kurva shit, hmyzu som sa nezgabal, je tu po týždni opäť čiže na biool sa na budúce pekne vyserem a ešte ako čerešnička na torte sa mi začalo toto diať s listami... pripájam foto, chcem Vás poprosiť o radu či je to nejaký vedľajší účinok toho postreku alebo či sa z neho čosi dostalo do pôdy a tú treba teraz preliať alebo či je príčina niekde inde.. budem veľmi povďačný za radu lebo mám pomerne veľa kytiek, dávam do toho veľa času, robím si kríčky a ták ... a teraz keď kukám na svoje slečny tak mi ich je ľúto...

Old Post 30-07-2013 v 14:30 PM
Smellsgood je offline   Profil uživatele Smellsgood   Find more posts by Smellsgood   Foto galerie člena Smellsgood   Click here to Send Smellsgood a Private Message   Add Smellsgood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
haagen
Stálý Člen

Karma uživatele haagen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 714

citace:
Původní příspěvek od Smellsgood
haagen, ta prvá fotka, až je to taka jak cestička na liste s bledšou farbou, tak to je fungicidne ochorenie a treba ten list odtrhnúť aby sa to nešírilo, tá druha skús pozrieť list zo spodnej strany či tam niesu také malé čierne bodočky, vyzerá to na svilušky.

Tak ty listy sem odtrhl. Doufam, ze to kytce nejak moc neublizi, kdyz je jeste tak mala a je to af. Dival sem se a nic takoveho ze spodu listu neni. Budou to myslim ty trasnenky. Vcera sem ji i nasel na listu. Dneska sem ty listy postrikal rozprasovacem a zavesil tam cesnek, tak snad to pomuze a dik za radu

Old Post 30-07-2013 v 19:37 PM
haagen je offline   Profil uživatele haagen   Find more posts by haagen   Foto galerie člena haagen   Click here to Send haagen a Private Message   Add haagen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ABORTED
Stálý Člen

Karma uživatele ABORTED - 92% PěstitelskáKarma uživatele ABORTED - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 715

PROSIL BYCH HLAVU ABY REAGOVAL PREDNOSTNE NA PRISPEVKY OD UZIVATELU S VETSI KARMOU.DEKUJI

Necro BeaST BeaTS

Mega Noname by ABORTED-ukradeno

Balkon by ABORTED 1

Balkon by ABORTED 2

Zahrada by ABORTED 1

Zahrada by ABORTED 2

Old Post 31-07-2013 v 00:25 AM
ABORTED je offline   Profil uživatele ABORTED   Find more posts by ABORTED   Foto galerie člena ABORTED   Click here to Send ABORTED a Private Message   Add ABORTED to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Natty Dread
Nový Člen

Karma uživatele Natty Dread - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 716

Zdravím, víte někdo co jsou ty hnědé fleky zač?

Old Post 31-07-2013 v 09:12 AM
Natty Dread je offline   Profil uživatele Natty Dread   Find more posts by Natty Dread   Foto galerie člena Natty Dread   Click here to Send Natty Dread a Private Message   Add Natty Dread to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Natty Dread
Nový Člen

Příspěvek č. 717

Tady ještě další fotky z jiné kytky, na kterou to taky leze.

Old Post 31-07-2013 v 09:23 AM
Natty Dread je offline   Profil uživatele Natty Dread   Find more posts by Natty Dread   Foto galerie člena Natty Dread   Click here to Send Natty Dread a Private Message   Add Natty Dread to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Natty Dread
Nový Člen

Příspěvek č. 718

Jo a ještě mi snad u každé kytky od spodu žloutnou listy. Je to normální? Ničím to nehnojím, jen jednou jsem každé kytce nalil trochu z kopřiv a slepičinců, ale to už bylo tak měsíc zpět.. Každá kytka je čistě v kompostu.

Old Post 31-07-2013 v 09:33 AM
marw
Stálý Člen

Karma uživatele marw - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 719

Jo a ještě mi snad u každé kytky od spodu žloutnou listy. Je to normální? Ničím to nehnojím, jen jednou jsem každé kytce nalil trochu z kopřiv a slepičinců, ale to už bylo tak měsíc zpět.. Každá kytka je čistě v kompostu.

To žloutnutí spodních listu je normální,kytka se zbavuje nepotřebných listu,ty fleky budou z toho že venku určitě neřešíš PH takže to trochu kolísá a tímto se ti tvoří na listech fleky ,já ph venku nikdy neřešil a nevidím v tom problém,takže myslím ,že se nemáš čeho obávat,určitě by neuškodilo ty kytky trošku od středu prostříhat a ty žluté listí dát do řiti,čus

Old Post 31-07-2013 v 09:58 AM
marw je offline   Profil uživatele marw   Find more posts by marw   Foto galerie člena marw   Click here to Send marw a Private Message   Add marw to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Natty Dread
Nový Člen

Příspěvek č. 720

Dík za rychlou odpověď. Docela si mě uklidnil..už jsem si začínal myslet, že by to mohla být plíseň. Snad to bude tim PH.

Old Post 31-07-2013 v 10:13 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 43 44 45 46 47 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás