Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jako za začátku mi to připadalo normální, ale teď už jich bylo žlutých celkem hodně, tak jsem se toho asi trošku lekl no. Nechám tento problém uzrát a uvidí se, ale i tak děkuji za odpověď.
Piestik : Dík za radu, určitě vyzkouším chvilku pouze proplachovat. Jen se divím, že to začalo teď, když už kytky nejsou uplně mladé a mají skoro dva metry. A ty mladší se drží bez jediného problému. Dír mám na kýblech nespočet, aby se tam nic nedrželo. Někde se mi tu válí Ph-metr, tak příště odzkouším i kyselost výtoku.
ahoj,prosím o radu,mám stejný problém jako Hopík 44.Kytka je 8týden v květu.doposud použit 3x RotStop,avšak bez zjevného účinku,naopak ještě se to rozšiřuje.uštipuji napadené listy,ale mám obavy,že bitvu prohrávám...vlhkost cca 45%,někdy méně,větráno.
díky :-)
Původní příspěvek od Bobek Piestik : Dík za radu, určitě vyzkouším chvilku pouze proplachovat. Jen se divím, že to začalo teď, když už kytky nejsou uplně mladé a mají skoro dva metry. A ty mladší se drží bez jediného problému. Dír mám na kýblech nespočet, aby se tam nic nedrželo. Někde se mi tu válí Ph-metr, tak příště odzkouším i kyselost výtoku.
OMITE 30W tim to zahubis 1000% mel sem to tak minuly rok.
a co k mojemu problemu NIKDO NIC ???????????????????
čaute hoši jedu v dripu tetkom 3 tyden na květu ještě sem to nestihl prostřihnouti od listi a spodni i trochu viš mi listy začli tak zloutnou a usichat naka rada ?? kamoš mi měl pomoct ale odjěl dik
haagen, ta prvá fotka, až je to taka jak cestička na liste s bledšou farbou, tak to je fungicidne ochorenie a treba ten list odtrhnúť aby sa to nešírilo, tá druha skús pozrieť list zo spodnej strany či tam niesu také malé čierne bodočky, vyzerá to na svilušky.
No a hoši, teraz by som chcel poprosiť o radu, striekal som kytky s biolom lebo sa mi jebal po nich hmyz a kurva shit, hmyzu som sa nezgabal, je tu po týždni opäť čiže na biool sa na budúce pekne vyserem a ešte ako čerešnička na torte sa mi začalo toto diať s listami... pripájam foto, chcem Vás poprosiť o radu či je to nejaký vedľajší účinok toho postreku alebo či sa z neho čosi dostalo do pôdy a tú treba teraz preliať alebo či je príčina niekde inde.. budem veľmi povďačný za radu lebo mám pomerne veľa kytiek, dávam do toho veľa času, robím si kríčky a ták ... a teraz keď kukám na svoje slečny tak mi ich je ľúto...
Původní příspěvek od Smellsgood haagen, ta prvá fotka, až je to taka jak cestička na liste s bledšou farbou, tak to je fungicidne ochorenie a treba ten list odtrhnúť aby sa to nešírilo, tá druha skús pozrieť list zo spodnej strany či tam niesu také malé čierne bodočky, vyzerá to na svilušky.
Tak ty listy sem odtrhl. Doufam, ze to kytce nejak moc neublizi, kdyz je jeste tak mala a je to af. Dival sem se a nic takoveho ze spodu listu neni. Budou to myslim ty trasnenky. Vcera sem ji i nasel na listu. Dneska sem ty listy postrikal rozprasovacem a zavesil tam cesnek, tak snad to pomuze a dik za radu
Jo a ještě mi snad u každé kytky od spodu žloutnou listy. Je to normální? Ničím to nehnojím, jen jednou jsem každé kytce nalil trochu z kopřiv a slepičinců, ale to už bylo tak měsíc zpět.. Každá kytka je čistě v kompostu.
Jo a ještě mi snad u každé kytky od spodu žloutnou listy. Je to normální? Ničím to nehnojím, jen jednou jsem každé kytce nalil trochu z kopřiv a slepičinců, ale to už bylo tak měsíc zpět.. Každá kytka je čistě v kompostu.
To žloutnutí spodních listu je normální,kytka se zbavuje nepotřebných listu,ty fleky budou z toho že venku určitě neřešíš PH takže to trochu kolísá a tímto se ti tvoří na listech fleky ,já ph venku nikdy neřešil a nevidím v tom problém,takže myslím ,že se nemáš čeho obávat,určitě by neuškodilo ty kytky trošku od středu prostříhat a ty žluté listí dát do řiti,čus