Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nevim jaká je v močálu půda, ale nejspíš dost podmáčená - to neni dobrý. Když už ti neuhnijou kořeny, tak se těš na plíseň palic..... . A ph asi taky nebude nejlepší... . Ale někde na kraji by to asi šlo.
holla holla ja mam velice dobre skusenosti se sazenim na ostrovech, uprostred chovnych rybniku je to vcelku vpoho zadni lidi zadni slimaci jedine co me stve sou kaceny obcas nejakou ty kytku sezerou..
Původní příspěvek od koogi holla holla ja mam velice dobre skusenosti se sazenim na ostrovech, uprostred chovnych rybniku je to vcelku vpoho zadni lidi zadni slimaci jedine co me stve sou kaceny obcas nejakou ty kytku sezerou..
tam jako doplaves,nebo na lodi??? taky tam nejak dostat pudu protze jsou tam obycejne kameny ,vcelku zbytecne komplikace a to nemluvim o zalevani
Přesně tak ... krom toho jak tě tam někdo uvidí, tak mu je hned jasne co tam asi děláš. BTW, chtěl jsem zeptat jestli je možné pěstovat v mokřadech, kde sice není uplna bažina, ale půda je hodně nasáklá vodou, konkrétně bych chtěl vysekat nějaký prostor v mega poli plném rákosu a tam si udělat políčko ..... co myslíte ? Je to mezi chovným rybníkem a potůčkem v CHKO.
Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.
Původní příspěvek od THE_GAME Přesně tak ... krom toho jak tě tam někdo uvidí, tak mu je hned jasne co tam asi děláš. BTW, chtěl jsem zeptat jestli je možné pěstovat v mokřadech, kde sice není uplna bažina, ale půda je hodně nasáklá vodou, konkrétně bych chtěl vysekat nějaký prostor v mega poli plném rákosu a tam si udělat políčko ..... co myslíte ? Je to mezi chovným rybníkem a potůčkem v CHKO.
slo by ale asi by sis musel dovezt svou hlinu poresit nejlipe kyble
Původní příspěvek od THE_GAME Přesně tak ... krom toho jak tě tam někdo uvidí, tak mu je hned jasne co tam asi děláš. BTW, chtěl jsem zeptat jestli je možné pěstovat v mokřadech, kde sice není uplna bažina, ale půda je hodně nasáklá vodou, konkrétně bych chtěl vysekat nějaký prostor v mega poli plném rákosu a tam si udělat políčko ..... co myslíte ? Je to mezi chovným rybníkem a potůčkem v CHKO.
Zkušenost říká, že i takový mokřad nebo mlází u rybníka je, co se vlhkosti týče, poměrně heterogenní prostředí: jednou jsme zasadili v rákosí kousek od místa loňský sadby a květinky se topily ve vlhku a plsenivělt jim kořeny. I přesadili jsme je zase o kus jinam a tam jim bylo akorát. Přitom výškový rozdíl nulový, doteď to nechápu. Ještě preferuju přítomnost kopřiv, čím vyšší, tím lépe se láskám poroste!
chtěli bych slyšt vaš nazor na sazeni v bodlakach letos to chcu rozjet poprve ale nevim se tam neude přes leto problem dostat je to docela dost nahuštěne ale slunka je tam fest
Co dodat? Letos jsem chtel dat nejaky kiticky na stom, ale nakonec jsem nasel idealni misto.... Vyschlej rybnik (nastesti tam vede potucek primo k mimu mistecku
Původní příspěvek od PIPER chtěli bych slyšt vaš nazor na sazeni v bodlakach letos to chcu rozjet poprve ale nevim se tam neude přes leto problem dostat je to docela dost nahuštěne ale slunka je tam fest
aspon mas sanci ze te to nikdo nesklidi dyz je tam spatnej pristup!Ja takovi mista miluju ale uz sem nejaky nepristupny hodne dlouho nevidel....
Jinak si tam navoz zem nebo to dej do kyble a nema problema......
nazdar ja som sa rozhodol sadit pri potoku v krovi je tam docela dobra poda slimaky tam hadam nepachnu ak hej treba zasolit neskor prihodim foto priechod slnka celkom v poho vykopal som tak meter jamu do zeme na spodok biohumus potom hlina a substrakt zmiechane potom opet hlina a substrakt a ako hnojivo hermavit pomer 10:9.5:10.5 co si o tom myslite?
zdarec,budu pěstovat v kukuřici..tady jsem čet že ji postříkávaj nějakým humusem,nevíte kdy to tam mám tak nasadit aby to už bylo pohnojené ta kukuřice?Případně nějaké další tipy na kukuřici kdo už tam sadil,díky.