Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Houbeles nejlepčí je hardcore!!!!!!!!!Ale nemislím tím nějaký sračky typu linkin párek a tak, Ale například AUTORITAR ,LAHAR ,MASSKONTROL ,CODE 13....................................................... no je toho víc než dost!
nepodnu ani dobrým grindem AHUMADO GRANUJO ,CELEBRAL TURBULENCY , GRONIBARD ....................................atd.
Jinak si poslechnu fakt všecnono krom diska a podobných srač*k.
I takovej starej CZ underground STARÁ DOBRÁ RUČNÍ PRACE, IDIOT CRUSOE ......................atd
Cypress hill-THE BEST OF THE BEST!!!..a taky wu-tang clan,public enemy...proste klasika!..nic proti ceskymu hopci ale proste mi zas tak nesedi...a jeste je huste cas od casu zafarat na rammsteinech a pred spanim si nekdy dat chemical brothers nebo nirvanu
nejradsi mam SKA (Scrapy, Pantheon Rococo, Persiana Jones, Skarface... dobrejch kapel je hrozne moc . Mimo SKA rad posloucham DUB. Pokud jde o hudbu k tanci tak SKA, Jungle, rychta... Ja totiz na nic jinyho tancovat neumim
hiphop, raggae,d´n´b, ale jestli se můžu přiznat, tak taková Dvořákova 9.,novosvětská je taky výborná. Kromě dechovky si poslechnu ráda všechno, co je dobrý
Já mám rád spoustu muziky a kdybych to tady měl vybírat tak se mi to nevejde na stránku-ale co fakt můžu tak např Aliance Ethnic,Jeru the Damaja,Macka B,Natasha Atlas, Jurasic 5,Skaparapid, Scareface, Bob Marley , Maceo Parker,James Brown a spoustu spoustu dalších