Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus hoší mám dotaz když budu chtít hnojivo od Plagronu stačí jedna ta lahev nebo by se to melo nejak kombinovat ?např: když budu chtít Plagron Alga Grow tak musím koupit i PLAGRON ALGA - bloom nebo jak je to? poradte s Plagronem diky moc pokud možno co nejdřv
Původní příspěvek od prysk Potřebuju radu, mam doma na květ zakoupen Alga Bloom a ještě bych chtěl něco z tohodle:
REPRO FORTE
GREEN SENZATION
B-CUZZ BLOOMBASTIC
TOP MAX
FLOWER DRAGON
-co by jste doporučili v poměru "cena/výkon" a co můžu mixovat s Alga Bloomem.
DíkY
Hele celkově mi tydle věci přijdou jako taháky na prachy za celkem zbytečný hračky.
Jestli máš dobrou genetiku a dopřeješ jí dostatek toho Bloomu + Growu v květu, tak si kytky budou chrochtat, ty taky a ještě ušetříš.
Jinak v těch kombinacích by neměl bejt nějakej větší problém, hlavně jde o to aby si svoje kytky nepřehnojil.
A až dojedeš ten Bloom, můžeš prubnout ten Top Max jinak sou to celkem předražený zbytečnosti.
Původní příspěvek od prysk no to nevim mam prostě Alga Bloom (nevim, jestli to je klasický,nebo stimulator) a k tomu "něco".....,prostě co můžu k tomu použít.!!
Alga bloom ke klasické organické hnojivo, má přeci obsah prvků využitelné pro růst rostlin (nejlepší ukazatel je NPK a jeho obsah).
Plagron ve své koncepci doporučuje přídavek dalšího přímého hnojiva - PK stimulátoru od 4-8. týdne květu, pak týden proplach na vodě.
Akorát bych doporučil místo GreenSensation koupit daleko levnější PK 13-14. (pokud chceš tak si i přesto kup ten GS)
A pokud ti zůstanou ještě nějaké peníze tak místo květového stimulátoru kup další ofukový ventilátor, těch není nikdy dost. Efekt u těhle přípravků se špatně dokazuje, rozdíl je opravdu minimální, důležitější u začátku jsou jiné věci a hlavně je to strašně předtažený.
Srovnatelný jako s firmou která vyrábí kachličky, ty obyčejný jednobarevný jsou levný, ty ozdobné mají o malinko vyšší náklady ale jsou brutálně předražený aby se aspoň na něčem vydělalo...
stejné jako základní hnojiva a různé doplňky...
OK,díky moc, to jsem potřeboval slyšet Takže bych přikoupil k tomu Bloomu to PK 13-14 a to by mělo teda stačit ne? Větráky na balkon nepotřebuju, fouká tam akorát a moje kytky dostavaj kouř by LST a kmínky už jsou skoro dřevěný
Původní příspěvek od prysk OK,díky moc, to jsem potřeboval slyšet Takže bych přikoupil k tomu Bloomu to PK 13-14 a to by mělo teda stačit ne? Větráky na balkon nepotřebuju, fouká tam akorát a moje kytky dostavaj kouř by LST a kmínky už jsou skoro dřevěný
Tak to máš v klidu, já myslím že by stačilo i alga bloom (NPK 1,5-13-14), ale to bych začal používat až během srpna a až v září PK 13-14. Možná ti to bude v posledních týdnech od spodu žloutnout, to bude normální a pár listů obětuješ kvůli dobré chuti...
Nezapoměň týden před sklizní pořádnej proplach květináčů vodou.
Zcela jistě upravuj pH zálivky, jinak nemá cenu řešit hnojiva když je kytky nebudou mít jak moci přijímat.
JJ, to všechno vim, jel jsem několik let indoor-hydro,a tem jsem toho moc neřešil,(prostě groow,bloom a micro a nic víc) ale z důvodu přestěhování a rekonstrukce bytu jsem na tom s místem tak jak sem
A vodu budu kdyžtak řešit potom, když se něco kytkam nebude líbit,ale zatim jsem s ní problem neměl, používám vždy min 24h odstátou a bylo to zatim v poho,i když je pravda, že ke konci vždy kytky začali odspoda žloutnout. Jinak díky moc za help