Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na school výletě miulý rok-chorvatsko-jeli jsme trajektem z baška voda na brač(ostrov) na fishpicknick,dali jsme brko s bandou na zádi lodi,byly celkem vlny+po1 u moře=hukot,nebo třeba na rozhledně chaty kozubová(beskydy)-taky celkem zážitek-eště jsme si i zazvonili na zvonu....atc..
tak kurizonych miest bolo vela tazsie si je spomenut a tak ked som bol
mladsi tak doma v garazi som si zvrtol vodne ekd vsetci boli doma a
kaslal som do mikiny aby so nebolo pocut
Ve skole, v cekarne na vlakovem nadrazi (uz sem byl zhulenej, tak sem si to ani neuvedomil ze se to nesmi..), namesti, pred policejni stanici (bohuzel totiz mame oblibenou hospodu hned pred policejni stanici)..
No moc toho za sebou nemám, ale třeba naskále, skoro pořád před školou, jednou v hospodě na místě určenym nekuřákům-to sme nevěděli, a asi nevíc když sme o ve skole o TV behali 2000m takovym lesikem tak tam.......meli sme nejhorsi cas
Jistěěěě , před tělákem je to nejlepšíííí !!!
ale haluz místa taktéž mám např:
1.ToiToi.....záchodek pro ty cco obkládaj baráky.... ve 2 ráno
2.Na zábavě o přestávce na podiu hafec lidí potom ve stavu zhulenosti se dívat na těch milion očí jak nechápavě dívaj.....PSyChO !!
3.Na balkóně mezi naším konopím.....krása..... atd .....
ja som hulil raz v kancelarii s kolegom. ten uz umrel lebo sa odfetoval na druhy svet.
tak som si dal praska a zrazu sa zacal dobijat do kancelarie jeho majitel. zamkli sme sa predtym. on buchal na dvere, ja praska v sebe, vnutri bolo nahulene. tak uz mi dochadzal dych, kolega otvoril kancel, ja som hned vybehol, takmer zrazil toho majitela a vydychol som tu travu.
wc ve vlaku i v kupecku,v autobuse,na navsteve u mami z okynka na wc,ve stane,na sjezdovce i v kabine vleku a dopadlo to se zlomenou rukou pri sjezdu dolu,ve skole o prestavce ve tride,v praci pekne na recepci,v aute,na nadrazi ve vestibulu,proste kde je chut tam se pofajci....