Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 42 43 44 45 46 »
Autor
Téma 
Fakesteak
Nový Člen

Karma uživatele Fakesteak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 689

Takze muzu byt vklidu, ze mi to neopada pri takovemto tempu zloutnuti ? Opravdu je to tim ze v kvetinacich dochazeji nejake mineraly ?

Old Post 25-08-2016 v 19:19 PM
Fakesteak je offline   Profil uživatele Fakesteak   Find more posts by Fakesteak   Foto galerie člena Fakesteak   Click here to Send Fakesteak a Private Message   Add Fakesteak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smoked
Stálý Člen

Karma uživatele Smoked - 81% PěstitelskáKarma uživatele Smoked - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 690

Nevíte co by to mohlo být?

Smoked a out BJ

Old Post 26-08-2016 v 17:41 PM
Smoked je offline   Profil uživatele Smoked   Find more posts by Smoked   Foto galerie člena Smoked   Click here to Send Smoked a Private Message   Add Smoked to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paja602
Stálý Člen

Karma uživatele Paja602 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 691

https://postimg.org/image/50ezncx5j/ co s tím prosím muže byt?

Old Post 27-08-2016 v 08:07 AM
Paja602 je offline   Profil uživatele Paja602   Find more posts by Paja602   Foto galerie člena Paja602   Click here to Send Paja602 a Private Message   Add Paja602 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hosmel
Nový Člen

Karma uživatele hosmel - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 692

Zdravím vás a prosím vás o pomoc již podruhé, nevíte co by to mohlo být. Kytka je týden a půl v květu a začali ji takhle žloutnout listy. Hnojim Wuxalem Super 10ml na 3l vody s PH 6,5 a slepičincema 15ml na 3l vody. Wuxalem jsem chtěl už přestat hnojit ale bojim se, aby nezežloutla celá.

Old Post 28-08-2016 v 12:39 PM
hosmel je offline   Profil uživatele hosmel   Find more posts by hosmel   Foto galerie člena hosmel   Click here to Send hosmel a Private Message   Add hosmel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 693

Pokud tam není parasit, nebo spálené fleky od chemky, tak je to normální půběh, neplaš :-)

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 28-08-2016 v 14:34 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dade
Stálý Člen

Karma uživatele dade - 33% Pěstitelská

Nápad Pomoc žluté az bílé listy Příspěvek č. 694

Ahoj mám problém kytky 30 den v květu a mají všechny celkově nezralou světle zelnou barvu je to odrůda grapepof, ty dvě co jsou na foto na kraji jdou až do bílé byly přímo pod lampou teď jsem je dal na kraj. Světlo je 400W soda , ph 6,3 -6,5 na výtoku to samý, teplota za světla 22-24 za tmy 20 někdy když je venku zima jako je v tomhle létě běžné i 18, používám plagron bloom naposledy jsem přidal i grow složku ,ale bez výsledku. Nevím jestli nemám lampu moc blízko kytek, mám tam ofuk lampy a u vrcholků je příjemný teplo ne žár nebo jestli je problém s ph a kytky nepřímají mikro živiny, nebo mě napadá problém s kořeny, nesetkal jste se někdo s tím.

Ganja rozvíjí tvé schopnosti. I vědci by ji měli kouřit. Je dobrá pro meditaci. Měla by být povolená všude na světě.
(B. Marley)

Old Post 29-08-2016 v 16:07 PM
dade je offline   Profil uživatele dade   Find more posts by dade   Foto galerie člena dade   Click here to Send dade a Private Message   Add dade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pankytka
Stálý Člen

Karma uživatele pankytka - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 695

vypada to, ze nezerou...tak me napadaji jen tri moznosti: nemaji co (nebo maj malo, jak jde vsechno do kvetu), nebo spatny PH, nebo jsou na tom spatne koreny.

Old Post 29-08-2016 v 17:33 PM
pankytka je offline   Profil uživatele pankytka   Find more posts by pankytka   Foto galerie člena pankytka   Click here to Send pankytka a Private Message   Add pankytka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 696

Zdravím
Čím to PH měříš,máš to dobře zkalibrovaný?? Co EC to ti řekne hodně..
Ještě je možnost,že zalíváš moc,ale to si podle barvy substrátu na fotce nemyslím....
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 29-08-2016 v 18:10 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 697

To je tady hukot tohle. Tohle vydávám u posledních 2 týdnů květu tedy u čištění.
Ale pH bych klidně i ubral. Mám zkušenosti většinou dávám 6. A naprosto v pohodě. Většinou to stejně běhám sem, tam.
EC by mě docela zajímalo, ale ty stejně nemáš asi přístroj na měření.

Ono je horší že už to stejně nezměníš. Každý list který zežloutne nebo zbělá tak zůstane a jestli si v květu už moc listy nenahazují. A nebo se ti zasekne květ a budou růst o5 listy. Tak že tak nebo tak. Z největší pravděpodobností z toho moc mít nebudeš. Můžeš se akorát modlit aby to v pohodě dozrálo aspoň ten měsíc.

Také mě napadá kvalita vody?

Ale na příště novou hlínu a třeba zkus i jiné hnojiva a uvidíš.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 29-08-2016 v 18:50 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spikec
Stálý Člen

Karma uživatele Spikec - 0% Pěstitelská

zlute kraje/konce Příspěvek č. 698

Ahoj Vsem zahradkarum, chtel bych Vas poprosit o nazor, kde by mohl byt problem?

rizky 4. den v bubbleru
teplota: 26-30 C
vlhkost: 50-60 %

PH: 5.4-6.0
EC: 0.5

Zatim jsem se dival, ze by mohl byt problem s deficitem zinku, coz, jestli jsem cetl spravne, by melo byt problem s PH, ale to by melo byt ok (obcas se zvedne, ale stale snizuji)

Predem moc dekuji za rady.

Take a toke and all your worries go up in smoke

Old Post 29-08-2016 v 19:01 PM
Spikec je offline   Profil uživatele Spikec   Find more posts by Spikec   Foto galerie člena Spikec   Click here to Send Spikec a Private Message   Add Spikec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fakesteak
Nový Člen

Karma uživatele Fakesteak - 0% Pěstitelská

Masivní opadávání Příspěvek č. 699

Jelikož ve vláknu s problematikou listů je to takřka mrtvé, tak píši sem, protože je to celkem akutní. Za poslední tři týdny mi opadávají kytky, jak vánoční stromeček v únoru. Absolutně nevím co s tí a bojím se, že při takovém tempu ani nedokvetou. Ph 6 - 6,5 , hnojím dvakrát až třikrát týdně Biobizzem grow + bloom + topmax.

Old Post 29-08-2016 v 19:53 PM
Fakesteak je offline   Profil uživatele Fakesteak   Find more posts by Fakesteak   Foto galerie člena Fakesteak   Click here to Send Fakesteak a Private Message   Add Fakesteak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dade
Stálý Člen

Příspěvek č. 700

citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Čím to PH měříš,máš to dobře zkalibrovaný?? Co EC to ti řekne hodně..
Ještě je možnost,že zalíváš moc,ale to si podle barvy substrátu na fotce nemyslím....
Zdárek

No měřím PH kapkovým testem tak jsem myslel že je to naprd, pujčil jsem si tedy PHMETR od kámoše a pro jistotu jsme ho ještě zkalibrovali a ukázal to samý EC bohužel nemám jak měřit ale asi do něj zainvestuju protože pak by bylo jasný je tam hnojivo nežerou / není tam hnojivo nemáj co žrát

Ganja rozvíjí tvé schopnosti. I vědci by ji měli kouřit. Je dobrá pro meditaci. Měla by být povolená všude na světě.
(B. Marley)

Old Post 30-08-2016 v 08:57 AM
dade je offline   Profil uživatele dade   Find more posts by dade   Foto galerie člena dade   Click here to Send dade a Private Message   Add dade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guerilla
Stálý Člen

Karma uživatele guerilla - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 701

Zkusil bych přihnojit, takhle čistě světlé listy jsou "vyžrané" kytkou. Nejčastěji bývají k vidění při průplachu. A přelité je předpokládám nemáš, že? A ještě by na tom mohl mít podíl nedostatek světla.

"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "

Old Post 30-08-2016 v 09:01 AM
guerilla je offline   Profil uživatele guerilla   Find more posts by guerilla   Foto galerie člena guerilla   Click here to Send guerilla a Private Message   Add guerilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murph
Stálý Člen

Karma uživatele Murph - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 702

Mě to přijde klasicky základní nedostatek dusíku, zkusil bych přidat více grow složky a pokud máš k dispozici prostředky, zvážil bych i koupi Fishmixu ve kterém je dostatek dusíku k tomu spoustu stopových prvků a enzymů, po kterých se květiny opravdu zazelenají.

Old Post 30-08-2016 v 11:14 AM
Murph je offline   Profil uživatele Murph   Find more posts by Murph   Foto galerie člena Murph   Click here to Send Murph a Private Message   Add Murph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dade
Stálý Člen

Příspěvek č. 703

citace:
Původní příspěvek od guerilla
Zkusil bych přihnojit, takhle čistě světlé listy jsou "vyžrané" kytkou. Nejčastěji bývají k vidění při průplachu. A přelité je předpokládám nemáš, že? A ještě by na tom mohl mít podíl nedostatek světla.

Přelité určitě nejsou zalévám až je substrát suchý no možná to bude tím dusíkem ale hnojil jsem grow složkou a žádná změna ty první co jsou nejvíc žlutý byly přímo pod lampou takže nedostatek světla to asi nebude spíš přebytek, no dneska budu zalejvat takže přídám grow složku jinak by mi měl přijít ve čtvrtek EC metr takže změřím EC a uvidí se jestli hnojím málo, možné to je dřív jsem přidával grow složku 14 dní po přepnutí a pak už jenom bloom a kytkám to stačilo byly krásně zelené

(B. Marley)

Old Post 30-08-2016 v 14:51 PM
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 704

Hele podle fotek se mohlo stat ze doslo misto na koreny. Jde ti to taky odspodu. Me se to stalo z JH minule kolo. Z nejakyho titulu porad odhazoval hodne listi ve spod a pak jak sem videl korenovej bal mi doslo proc. Ani kulicka (hydroton) z toho nevypadla kdyz sem to vytahl z kvetinace. Jinak s tim mistem pro koreny tu nekde operoval crazyben.

Kvalita predevsim!

Old Post 30-08-2016 v 14:56 PM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 42 43 44 45 46 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás