Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 42 43 44 45 46 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
KOSMEJ
Stálý Člen

Karma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 689

citace:
Původní příspěvek od Ray.Wost
Děkuji moc za odpověď..Lampu už výš nedám, zkusím posunout výbavu (filtr a 'UFO) a dát to výš (dosvítí pak lampa ?)
Svítím od 17ti hodiny (abych na tom mohl pracovat, ale by byla to chyba, měl jsem to dát tak od 8-mi, když je léto)
Ventilátor mám celkem silný HoneyWell. Je mi jich fakt líto, navíc se mi zdá, že na 27den květu jsou palice malé ;(
A co myslíš(te) o té výměně lampy za 250W ? Beru to jako poslední řešení, ale možná by bylo lepší méně lumenů a větší tepelnou pohodu kytek... možná by to ta ORCA folie a HeatShield dobře rozvedly po místnosti..

Zejména bys měl tu světelnou periodu posunout od 20:00 do 8:00.

Edit: A možná lépe od 21:00 do 9:00 (to už se večer ochladí - a ráno ještě není vedro)

Old Post 27-07-2013 v 11:45 AM
KOSMEJ je offline   Profil uživatele KOSMEJ   Find more posts by KOSMEJ   Foto galerie člena KOSMEJ   Click here to Send KOSMEJ a Private Message   Add KOSMEJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 690

Potřebuješ aktivní přítah na dně skříně s co nejchladnějšim vzduchem a odtah od stropu skříně. Jestli používáš heat-shield, nefoukej na něj větrákem, ale snaž se co nejvíc podpořit pomalý stoupavý proudy teplýho vzduchu ve skříni. Ten se pak kytek ani nedotkne a bude odsávanej od stropu skříně. Větráčky na rozhánění vzduchu dej pod kytky a taky je nasměruj ke stropu (nebo proti přítahu, jestli máš jeden silnější). Kytky tak budou mít pořád dost čerstvýho vzduchu. Jestli máš možnost odvádět ten teplej vzduch z odtahu do jiný místnosti nebo ven, udělej to.

citace:
Původní příspěvek od Ray.Wost
...
A co myslíš(te) o té výměně lampy za 250W ?
...

Máš hodně nízkou skříň, co dát to ufo ven, případně i pacháč? 250W je fakt poslední řešení.

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 27-07-2013 v 13:13 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 691

citace:
Původní příspěvek od salamist&
+ ještě se děje todle....ale to zřejmě díky spolupráci těch malích lezoucích ssss...na které se chystám zítra - bioolem....

to jsou svilušky a docela jich tam bude dost, hodně štěstí s bioolem,ale možná budeš muset použít i něco vražednějšího

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 27-07-2013 v 13:20 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 692

citace:

Svítím od 17ti hodiny (abych na tom mohl pracovat, ale byla to chyba, měl jsem to dát tak od 8-mi, když je léto)
[/B]

Když jim to teď posuneš před pátou hodinou(před rozsvícením) na později(do devíti je pořád vedro... větší než v devět ráno), třeba na devátou či desátou, kytkám to vadit nebude, jen budou mít o tři-čtyři hoďky delší noc. Vadilo by, kdybys jim prodloužil den.
Na 250-ku se vyprdni, zkus zabojovat se čtyřkilem. A taky ber v potaz, že teď jsou teploty extrémě vysoko, takže bude líp(snad).
Ať to chladí.

Old Post 27-07-2013 v 13:54 PM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teatree
Stálý Člen

Karma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 693

citace:
Původní příspěvek od KOSMEJ

Čeče, něco podobného se mi na nejspodnějších listech objeví při každém pěstování. A nikdy jsem to neřešil. Možná budu žvanit, ale já to přisuzoval třeba tomu, že občas ty nejspodnější listy při zalévání postříkám hnojivem. Ale jak říkám: Když se to týká pouze těch spodních, tak to neřeším.

Díky, uklidnil jsi mě, bál jsem se hlavně nějaký plísně a nechtělo se mi jí stříhat listy

Čajíčkova první hlína - 400W
Čajíčkova hlína podruhé - 400W
Čajíčkova hlína č.3, RQS, 400W

Old Post 28-07-2013 v 01:03 AM
teatree je offline   Profil uživatele teatree   Find more posts by teatree   Foto galerie člena teatree   Click here to Send teatree a Private Message   Add teatree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ar45az
Stálý Člen

Karma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 694

Tak taky pridavam jednu White Russian , vsechny stejne podminky od zacatku do ted , hnojeno biobizz grow, byvaly kompost, uz od prvnich listku byla takova zaostalejsi s divne tvarovanymi listy.
Podle me jednoznacne genetika, ostatni kytky ze stejneho paklu se 100% stejnymy podminkami sou nadherne bez vady...
Ale tak hodim to sem co vy na to ?

Zahradkař

6th OUT 2K13

Old Post 28-07-2013 v 11:07 AM
ar45az je offline   Profil uživatele ar45az   Find more posts by ar45az   Foto galerie člena ar45az   Click here to Send ar45az a Private Message   Add ar45az to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 695

citace:
Původní příspěvek od ar45az
Tak taky pridavam jednu White Russian , vsechny stejne podminky od zacatku do ted , hnojeno biobizz grow, byvaly kompost, uz od prvnich listku byla takova zaostalejsi s divne tvarovanymi listy.
Podle me jednoznacne genetika, ostatni kytky ze stejneho paklu se 100% stejnymy podminkami sou nadherne bez vady...

Genetická mutace.... bych řekl.

Old Post 28-07-2013 v 11:45 AM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobek
Nový Člen

Karma uživatele Bobek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 696

Dobré odpoledne
Mám tu menší problém s listovím osazenstva mých pár skrovných latifundií.
Sázel jsem do Substratu pro pelargonie, který jsem vylepšil o granulované NPK.
Hnojil jsem na počátku Rootfastem od Ata, doplnil později Hoštivickýma kapalnýma bobechama, Atazymem, postřykem Vita Race od Plagronu ( údajně stejné jako starý Phytamin ) a zhruba před 2 týdny jsem si udělal radost a pořídil si TNT Complex od Hesi. Kytky rostou vcelku hezky, vše se větví etc.
Květníky = 40l dělnická vědra.
K věci : potýkal jsem se s nějakým hmyzem, který jsem pořešil Bioolem, pak nějaká ta plíseň jako následek období dešťů, která byla zpacifikována Previcurem a teď, ač se spoustě kytkám, o které se starám naprosto stejně, daří dobře, se vyskytl problém s listy.
Trochu mi žloutnou a především se na nich vytváří hnědé fleky. Tímto problémem je zasáhnuto pouze malé procento rostliny, jak spodní listy tak i listy ze středních a vyšších částí.

Naposledy upravil Bobek 28-07-2013 v 15:00 PM

Old Post 28-07-2013 v 13:53 PM
Bobek je offline   Profil uživatele Bobek   Find more posts by Bobek   Foto galerie člena Bobek   Click here to Send Bobek a Private Message   Add Bobek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobek
Nový Člen

Příspěvek č. 697

Ještě takový dodateček.
Ty listy jsou trochu zvalchovaný, protože jsem je táhl v batůžku v tomhletom nechutném pařáku.
Odrůdy : LSD, Pineapple Chunk, Liberty Haze ( zasažena nejméně ), mírný výskyt také u řízku odrůdy Ice.

Předem děkuji za pomoc

Naposledy upravil Bobek 28-07-2013 v 14:39 PM

Old Post 28-07-2013 v 13:56 PM
Bobek je offline   Profil uživatele Bobek   Find more posts by Bobek   Foto galerie člena Bobek   Click here to Send Bobek a Private Message   Add Bobek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ar45az
Stálý Člen

Karma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 698

citace:
Původní příspěvek od ar45az

Tak geneticka se mi to taky jevilo, ale ted sem se dostal na misto v lese, a zacala mi delat jedna kytka uplne to same a to je jina genetika i jine podminky ... tak ze by mela stejnou genovou indispozici-?

Zahradkař

6th OUT 2K13

Old Post 28-07-2013 v 19:12 PM
ar45az je offline   Profil uživatele ar45az   Find more posts by ar45az   Foto galerie člena ar45az   Click here to Send ar45az a Private Message   Add ar45az to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stara_baterka
Stálý Člen

Karma uživatele stara_baterka - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 699

Prosím nevíte někdo, co mi to ožírá? Přijel jsem na políčko po 2 týdnech a takto to vypadá. Nikde nevidím žádné brouky, ani mravence (kterým chutnají mšice)
Děkuji za každou radu

Old Post 28-07-2013 v 20:18 PM
stara_baterka je offline   Profil uživatele stara_baterka   Find more posts by stara_baterka   Foto galerie člena stara_baterka   Click here to Send stara_baterka a Private Message   Add stara_baterka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dolfa
Stálý Člen

Karma uživatele Dolfa - 31% PěstitelskáKarma uživatele Dolfa - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 700

citace:
Původní příspěvek od stara_baterka
Prosím nevíte někdo, co mi to ožírá? Přijel jsem na políčko po 2 týdnech a takto to vypadá. Nikde nevidím žádné brouky, ani mravence (kterým chutnají mšice)
Děkuji za každou radu

typoval bych Dřepčík. Malej černej brouček.

Old Post 28-07-2013 v 21:15 PM
Dolfa je offline   Profil uživatele Dolfa   Find more posts by Dolfa   Foto galerie člena Dolfa   Click here to Send Dolfa a Private Message   Add Dolfa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobek
Nový Člen

Příspěvek č. 701

Nikdo nic ? Rád bych ten problém napravil co nejdříve, Faq mám projetý, dokonce i cizojazyčné stránky jsem projel, ale nějak se nemohu dobádat řešení.

Old Post 28-07-2013 v 22:08 PM
Piestik
Stálý Člen

Karma uživatele Piestik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 702

TO: Bobek. Môj názor je , že za to môže prehnojenie a hlavne to granulované NPK- je vyvinuté tak , že sa rozpúšťa postupne niekoľko týždňov a koreňový systém mladých rastlín to môže pri kombinácii ešte aj z inými hnojivami v obmedzenom priestore ako kvetinace velmi zle znášať. Granulované NPK sa dáva na povrch NEPREDHNOJENEHO substrátu a aj to aspom 5cm od stonky, presakovaním cez vrstvu substratu sa jeho koncentracia(sila) znižuje a ku koreňom tak príde v optimalnom pomere.Takže už nezamiešavaj NPK do substratu! Ak ho chceš vylepšiť týmto spôsobom použi granulovanú rohovinu ale tak isto nepreháňať - oni tie kytky ti zas v tých kýbloch tolko hnojiva nespotrebujú, akurát sa bude kumulovať a hlavne ich soli ktoré ti dosť rozhýbu Ph čo je nežiadúce... Sprav dobré otvory zo spodu na tých kýbloch aby to mohlo odtiecť , prečisťuj odstátou vodou až do nástupu kvetov a daj ich do polotieňa lebo v tychto extremnych podmienkach ktore nam momentalne panujú nemá šancu sa takto oslabená rastlina ubrániť slnku ktoré tak potom ľahko vypaluje diery do tvojich listov.
PS: ozvy sa ako si dopadol.

Old Post 29-07-2013 v 07:52 AM
Piestik je offline   Profil uživatele Piestik   Find more posts by Piestik   Foto galerie člena Piestik   Click here to Send Piestik a Private Message   Add Piestik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AVICII
Stálý Člen

Karma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% Pěstitelská

Obecné PROBLÉM Příspěvek č. 703

Mám malý problém s kytkama, jedná se o to, že mi od spodu malé listy žloutnou a pak odpadávají, čím by to mohlo být zpusobené? Zalívám je každej 3 až 4 den, když už je hlína proschlá. Hnojím minimálně. Prosím o radu jak to napravit, nebo snad je to přirozený? Tech lístku ale opadává celkem hodně...

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Old Post 29-07-2013 v 07:57 AM
AVICII je offline   Profil uživatele AVICII   Find more posts by AVICII   Foto galerie člena AVICII   Click here to Send AVICII a Private Message   Add AVICII to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rawen3333
Stálý Člen

Karma uživatele rawen3333 - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 704

AVICII: to je uplne normálna vec že žltnú a odpadávajú listy odspodu, a čím viac bude staršia tým viac listov bude opadávať ak by sa to zhoršovalo tak skus trochu viac pohnojiť alebo častejšie zalievať

Old Post 29-07-2013 v 08:06 AM
rawen3333 je offline   Profil uživatele rawen3333   Find more posts by rawen3333   Foto galerie člena rawen3333   Click here to Send rawen3333 a Private Message   Add rawen3333 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 42 43 44 45 46 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás