Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potřeboval by jsem poradit mám kytky ve 20 dni v květu a trochu jsem je přehnojil ani nevim jak, jelikož jsem je pohnojil jen jednou roztokem s 1 Ec ... Zřejmě moc nahnojenej substrát.
Každopádně odpad tekl nejdřív i přes 2 EC a prolíval jsem dokud nebyl výtok okolo 1 Ec...
Zajímalo by mě jestli mám pohnojit mírně květovym hnojivem a nebo radši ještě aspoň jednou prolít vodou ?... A jestli pohnojit tak jakou koncetrací ?...
Abych nebyl úplně OT tak přidám i foto...
Původní příspěvek od vimnevim potřeboval by jsem poradit mám kytky ve 20 dni v květu a trochu jsem je přehnojil ani nevim jak, jelikož jsem je pohnojil jen jednou roztokem s 1 Ec ... Zřejmě moc nahnojenej substrát.
Každopádně odpad tekl nejdřív i přes 2 EC a prolíval jsem dokud nebyl výtok okolo 1 Ec...
Zajímalo by mě jestli mám pohnojit mírně květovym hnojivem a nebo radši ještě aspoň jednou prolít vodou ?... A jestli pohnojit tak jakou koncetrací ?...
Abych nebyl úplně OT tak přidám i foto...
caute groweri, prosim nejakeho znalce, at se mi podiva na prispevek č.672, hlavne druhy obrazek, uz mi to pomalu roste i na malich vrnich listcich, vubec jsem nenasel co to muze byt spatne nebo co i spatne delam ja. Diky rad bych uz to za vcasu eliminoval. Jinak ten list je z kytek ultimate power plantu a tech se to vlastne tyka
Původní příspěvek od IPX caute groweri, prosim nejakeho znalce, at se mi podiva na prispevek č.672, hlavne druhy obrazek, uz mi to pomalu roste i na malich vrnich listcich, vubec jsem nenasel co to muze byt spatne nebo co i spatne delam ja. Diky rad bych uz to za vcasu eliminoval. Jinak ten list je z kytek ultimate power plantu a tech se to vlastne tyka
Původní příspěvek od IPX caute groweri, prosim nejakeho znalce, at se mi podiva na prispevek č.672, hlavne druhy obrazek, uz mi to pomalu roste i na malich vrnich listcich, vubec jsem nenasel co to muze byt spatne nebo co i spatne delam ja. Diky rad bych uz to za vcasu eliminoval. Jinak ten list je z kytek ultimate power plantu a tech se to vlastne tyka
cus
podle te prvni fotky to jsou asi trasnenky - takove ty vyzrane bile tecky -> koukni se pod list jestli tam jsou cerne "hovinka"
o par prispevku vys mel kolega stejny problem a resili tam i cim to strikat tak se podivej :-P
Ne zadny postrik nedelam a to ani pythamin a trasnenky to nejsou, aspon podle me, me to nedela zadne bile tecky nebo zespod cerny hovna, proste to chytne listek nebo spise jednu cepel od hlavni zilky a pomalu rovnomerne to zesvetlava az ke kraji cepele. Koukal jsem se na ruzne choroby nebo ubytek cehokoli, ale nicemu se mi to nepodoba . Ale pro jistotu zkontroluju ty trasnenky ale u tech kytek v policku e to objevuje nahodile, jedna tam, druha zas jinde a zatim se mi nezda ze to nejak se rozlejza kdyby mi to poskakali brouci
a zatim po 14 dnech pozorovani es to rozlezlo tak na 10-20 listu, takze se mi to zda pomale
No prvni fotka , je mutace listu + listova plisen a to druhy je uz jen mutace listu , oškubej to a jestli se to bude znova opakovat , nakopej toho co ti to prodal , cau Hlava
podle te prvni fotky to jsou asi trasnenky - takove ty vyzrane bile tecky -> koukni se pod list jestli tam jsou cerne "hovinka"
o par prispevku vys mel kolega stejny problem a resili tam i cim to strikat tak se podivej :-P
..no sory ale v zadnem pripade třasnenky , ty delaj zespoda tečky na listech , hovinka a ze shora cestičky , ty střibrné vlasky na listeh shora , cau Hlava
Hlavo diky, ale to je trosku sranda, ty klony mam od tebe nechci te kopat rikas ze prvni foto je listova plisen + mutace a ja myslel ze nedostatek vapniku , to druhe je mutace listu? Gut oskubu a kouknu se jestli se to dale rozbujuje
Zdarec, nevíte co by tohle mohlo být? Objevilo se mi to na některých rostlinách kolem 35 dne květu (tj. asi před týdnem)...??? Myslíte, že na to může mít vliv počasí dnešních dní? Vlhkost mi trochu stoupla, ale jenom bych dodal, že to má formu spíše prášku a dá se např. prstem normálně setřít... díky za rady
Původní příspěvek od Robes Zdarec, nevíte co by tohle mohlo být? Objevilo se mi to na některých rostlinách kolem 35 dne květu (tj. asi před týdnem)...??? Myslíte, že na to může mít vliv počasí dnešních dní? Vlhkost mi trochu stoupla, ale jenom bych dodal, že to má formu spíše prášku a dá se např. prstem normálně setřít... díky za rady
Mas to v kelimkoch od kavy sa mi zda. Ak ano tak urcite urob zospodu par dier aby si zabranilo preliatiu. Potom ake stare su uz tie rastliny.? Ten kelimok je asi len 2 deci to je tak max na +- 3 tyzdne potom treba presadit lebo uz dochadzaju ziviny najma dusik kvoli ktoremu to moze zltnut tak skus niecim jemne prihnojit na rast. A tiez to pocasie poslednych dni tomu nepomaha-----