Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak co mi na to řeknete prosíííím..můžu stím eště hnojit? asi 7 měsicu sem to měl v pokoji při teplotě 22 stupnu ..ale ted sem to dal do sklepa..
je tam toho eště dost tak potřebuju vědět jesi si mám kupit nové..nebo jestli je to eště použitelné..
Fish Plus Bloom je organické tekuté Hnojivo získavané z pacifických ryb:
Obsahuje zároveň Draslík, Fosfor plus další Stopové prvky a amino-kyseliny.
Fish plus Bloom podporuje tvorbu květů a napomáhá tak k hustšímu květenství a větší váze výsledného produktu.
Napomáhá také oživit substrát vyčerpaný předchozím pěstováním přidáním organických složek a zlepšením microbiální aktivity.
Použití:
Přidávejte Fish plus Bloom v intervalu 10-14 dní
3-4 ml Fish Plus Bloom/ 1L vody
Balení: 1 ltr / 4 ltr /
NPK: 1-12-12
asi jedno z najlepsich tekutych hnojiv ktoreho efekt je skutocne badatelny je FishMix od BioBizz a ja som hladal nejaky podobny produkt na kvet a toto je asi jedina vec z ryb ktora by mala mat podobne ucinky myslim aj to zlepsenie mikrobialnej aktivity atd.
Ahoj chtel jsem se zeptat cim hnojite jestli mate vic hnojiv jako treba na rust a na kveteni Nebo jedete jednim hnojivem ja si koupli AB na zelene rostliny to je pro rust a potreboval bych poradit neco na kvety dekuji za odpovedi.
Původní příspěvek od senzaa Ahoj chtel jsem se zeptat cim hnojite jestli mate vic hnojiv jako treba na rust a na kveteni Nebo jedete jednim hnojivem ja si koupli AB na zelene rostliny to je pro rust a potreboval bych poradit neco na kvety dekuji za odpovedi.
asi najpouzivanejsie je od plagron-BLOOM, tiez ho idem. ale myslim ze vsetky zname znacky co robia hnojiva na kvet su dobre. je to len a len na tebe ktore si vyberies. ponuku mas siroku.
ja prave nevim jestli treba koupim hnojivo pro balkonove rostliny na kvet a je to treba pro orchydee nebo pro jinou kytku tak abY to nechciplo kdyz to tam naleju
kup si BioBizz bio bloom a na rust bych radeji koupil fish mix od te same firmy. Prece jenom je to bio a za dobry peniz .... a hlavne je problem to s tim bloomem prehnojit (ale i to se muze stat, pokud ale nebudes prekracovat doporucene davkovani tak se nemuze nic stat....)
Zdravim,
pouzil z vas niekto uz Bat guano alebo Bio supermix od Plagronu?
Neviete nahodou ako sa davkuju-aky je pomer k zmiesaniu s hlinou pri vysadzani na out?
Diky
Ahoj groweři, mám malej dotaz, mám doma komplet sadu Atami a jsem úplnej začátečník. Mám naklíčeno v RW pod 125w úsporkou a chtěl bych vědět,kdy mám začít zalejvat s hnojivem.díky za odpověď
Původní příspěvek od norbit zdravím, používáte tu někdo hnojivo Hesi Fosfor Plus, nebo máte s tim hnojivem nějaky zkušenosti? Rozhoduju se mezi timhle hnojivem a Biobizz bloom.
.... Hesi FP je doplňkové hnojivo, které se používa s hnojivem na květ... Mohl by jsi to aplikovat dohromady s tim BioBizz bloom.... koupil bych ten BioBizz bloom ... a v případě, že by kytky měly příznaky toho, že májí málo fosforu nebo draslíku tak koupit tu Hesinu ...
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Původní příspěvek od ital.2 Ahoj groweři, mám malej dotaz, mám doma komplet sadu Atami a jsem úplnej začátečník. Mám naklíčeno v RW pod 125w úsporkou a chtěl bych vědět,kdy mám začít zalejvat s hnojivem.díky za odpověď
Cau...
začal bych nejdřív po druhém týdnu... zatím jím dávej něco na kořínky.... prevenci proti chorobám a škůdcům ... např. root stimulator.... podporuje to růst kořínků a celkově kytka zesílí....
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká