Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minulej tejden ve vlaku z okna...říkáme kámošovi, že nás bude na chodbě hlídat, aby nepřišla průvodčí a až dohulíme, tak dáme pozor my. Tak že teda ano. Hulíme...já se otočim a tam prochází průvodčí a kámoš z okna pozoruje krajinu...když teprve prošla kolem nás a naštěstí si ničeho nevšimla, tak začne řvát pozor a tak...prostě mazec
This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?
hehe pěkné místa !!!!! já bych měl taky jedno.......je jich určo víc ale nepamatuju se........v přenosným hajylíku pro zedníky ve 2 ráno......smrad tam sice byl , ale my sme ho solidně přehulili !!!!.....
No...co sjem si tu pročetl??pěkný zažitky...no ja jsem hulil asi asi 5m od policejni stanice...otočim se...davam si plicky...otočim se naspátek a fizlove??...schovám rychle brko...a držim to v sobě a dělám normálního...držel jsem to v sobe asi 30s...ja byl potom tak zmačtěnej?...taky to byl Jock Horror matro...pak sme se s kamošem hadali kdo to dohulí...už to ani jeden nechtěl...sme byly zhulený dřív než jsme to dopalili....taky to byl Třešnovej Blunt a v něm 0.5g Jocka Horrora...fakt zabijácký brko...
Na vyhlídce na Barandovský skále ... pod nama byl celkem slušnej sráz dolu a mi sedeli u kraje .. asi tak hodku sme koukali kde co lita a jak jezdej auta sem a tam potom sme dalsi pulhodinu hazeli kamínky dolu ze skály :d no a pak žravá tak sme tam dali jeste bramburky ktery sme pak taky hazeli dolu
No tak ja osobne som vtedy nefajcil len som stal pri nich , kamosi si to rovno rozbalili cez plechovku vo vlaku plnom ludi pri dverach rano cestou do skoly na cely vagon to bolo citit
tak vybavuji si asi jen letosni vylet roku a to Novy mlyny(Musov) je ostrov s kostelem(uz je odsveceny).udajne tam vede nejaka cesticka max metr pod vodou....my tak jeli na lehatkach,proti proudu a asi z te nejdelsi strany....za 2hod tam,ale stalo to za to......a kdysy davno mama jela domu z prace ja ji nekde potkal ve svym aute,nevedela o me a ja jel za ni a hulil a smal se ze hulim kousek od mami..........uz si jinak nic nevybavuji
na plazi pri zapade slnka je vzdy fajn
vo velkej plnej krcme v piatok vecer ked zrazu zhasli elektriku tak som to rozpiekol priamo v strede a ked zasvietili tak som uz bol davno sundany ...
bezne kde sa mi chce ale snazim sa to nedavat moc najavo, ... na velvyslanectve SK v zahranici - krajinu nebudem radsej uvadzat
za tie roky je toho hodne.
1 Rychliku na zachodě rano při ceste do skoly.
2 Na praxy kdyz myto kluci poslali pres sitku v okne.
3 O mali prestavce jsem utekly za skolu na brko
4 Ujednoho baraku pri ceste do skoly a chytnul nas policajt a resil koureni prtoze si myslel ze jsem kourili a kamos byl v pici a malem nas provaril prtoze to nepobiral a chtel to vyzit nasebe tobyla nevetši schyza meho zivota este kdyz jsem usebe mneli kazdej tak 10g
Na posedě, v jeskyni (pokuď je tam hodně tma a nemáte baterku tak nedoporučuji!), ve velkým obchoďáku na schodech, před policejní stanicí, ve vlaku, v kabince lyžařského v leku, na sedačkové lanovce atd...
je mi trochu líto, že na to, kolik jsem toho spálil, těch míst zas tak moc nebylo (většinou předhospoda, kámošův dvorek, park před školou a balkon) ... takže nejkuroznější asi je kapitánskej můstek parníku na vltavě