Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 42 43 44 45 46 »
Autor
Téma 
Martinus
Nový Člen

Karma uživatele Martinus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 689

My sme zas kalili v panelaku na vytahovej kabinke, alebo v opustených skladoch odkial som sa potom nemohol dostat pac vsade bola strasna tma :-(

Old Post 09-11-2008 v 11:48 AM
Martinus je offline   Profil uživatele Martinus   Find more posts by Martinus   Foto galerie člena Martinus   Click here to Send Martinus a Private Message   Add Martinus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frouman
Stálý Člen

Karma uživatele Frouman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 690

Minulej tejden ve vlaku z okna...říkáme kámošovi, že nás bude na chodbě hlídat, aby nepřišla průvodčí a až dohulíme, tak dáme pozor my. Tak že teda ano. Hulíme...já se otočim a tam prochází průvodčí a kámoš z okna pozoruje krajinu...když teprve prošla kolem nás a naštěstí si ničeho nevšimla, tak začne řvát pozor a tak...prostě mazec

This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?

Old Post 09-11-2008 v 13:00 PM
Frouman je offline   Profil uživatele Frouman   Find more posts by Frouman   Foto galerie člena Frouman   Click here to Send Frouman a Private Message   Add Frouman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gUan0_
Stálý Člen

Karma uživatele gUan0_ - 99% PěstitelskáKarma uživatele gUan0_ - 99% PěstitelskáKarma uživatele gUan0_ - 99% PěstitelskáKarma uživatele gUan0_ - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 691

hehe pěkné místa !!!!! já bych měl taky jedno.......je jich určo víc ale nepamatuju se........v přenosným hajylíku pro zedníky ve 2 ráno......smrad tam sice byl , ale my sme ho solidně přehulili !!!!.....

Old Post 09-11-2008 v 20:41 PM
gUan0_ je offline   Profil uživatele gUan0_   Find more posts by gUan0_   Foto galerie člena gUan0_   Click here to Send gUan0_ a Private Message   Add gUan0_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veggxy
Stálý Člen

Karma uživatele veggxy - 14% Pěstitelská

místo Příspěvek č. 692

jako fakt moc bych se chtel zhulit v balone jen tak si lítat v tom koši na nad krajinou a vobcas zapnout plamenomet....to musí bejt parada

Old Post 09-11-2008 v 21:40 PM
veggxy je offline   Profil uživatele veggxy   Find more posts by veggxy   Foto galerie člena veggxy   Click here to Send veggxy a Private Message   Add veggxy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PeTeR BoNgEr
Nový Člen

Karma uživatele PeTeR BoNgEr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 693

No...co sjem si tu pročetl??pěkný zažitky...no ja jsem hulil asi asi 5m od policejni stanice...otočim se...davam si plicky...otočim se naspátek a fizlove??...schovám rychle brko...a držim to v sobě a dělám normálního...držel jsem to v sobe asi 30s...ja byl potom tak zmačtěnej?...taky to byl Jock Horror matro...pak sme se s kamošem hadali kdo to dohulí...už to ani jeden nechtěl...sme byly zhulený dřív než jsme to dopalili....taky to byl Třešnovej Blunt a v něm 0.5g Jocka Horrora...fakt zabijácký brko...

Old Post 16-11-2008 v 19:47 PM
PeTeR BoNgEr je offline   Profil uživatele PeTeR BoNgEr   Find more posts by PeTeR BoNgEr   Foto galerie člena PeTeR BoNgEr   Click here to Send PeTeR BoNgEr a Private Message   Add PeTeR BoNgEr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
c0ga
Stálý Člen

Karma uživatele c0ga - 1% PěstitelskáKarma uživatele c0ga - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 694

Na vyhlídce na Barandovský skále ... pod nama byl celkem slušnej sráz dolu a mi sedeli u kraje .. asi tak hodku sme koukali kde co lita a jak jezdej auta sem a tam potom sme dalsi pulhodinu hazeli kamínky dolu ze skály :d no a pak žravá tak sme tam dali jeste bramburky ktery sme pak taky hazeli dolu

Old Post 17-11-2008 v 18:50 PM
c0ga je offline   Profil uživatele c0ga   Find more posts by c0ga   Foto galerie člena c0ga   Click here to Send c0ga a Private Message   Add c0ga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Emilo265
Stálý Člen

Karma uživatele Emilo265 - 76% PěstitelskáKarma uživatele Emilo265 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 695

No tak ja osobne som vtedy nefajcil len som stal pri nich , kamosi si to rovno rozbalili cez plechovku vo vlaku plnom ludi pri dverach rano cestou do skoly na cely vagon to bolo citit

Old Post 18-11-2008 v 20:58 PM
Emilo265 je offline   Profil uživatele Emilo265   Find more posts by Emilo265   Foto galerie člena Emilo265   Click here to Send Emilo265 a Private Message   Add Emilo265 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marian Pohrdac
Nový Člen

Karma uživatele Marian Pohrdac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 696

tak vybavuji si asi jen letosni vylet roku a to Novy mlyny(Musov) je ostrov s kostelem(uz je odsveceny).udajne tam vede nejaka cesticka max metr pod vodou....my tak jeli na lehatkach,proti proudu a asi z te nejdelsi strany....za 2hod tam,ale stalo to za to......a kdysy davno mama jela domu z prace ja ji nekde potkal ve svym aute,nevedela o me a ja jel za ni a hulil a smal se ze hulim kousek od mami..........uz si jinak nic nevybavuji

Old Post 27-11-2008 v 21:45 PM
Marian Pohrdac je offline   Profil uživatele Marian Pohrdac   Find more posts by Marian Pohrdac   Foto galerie člena Marian Pohrdac   Click here to Send Marian Pohrdac a Private Message   Add Marian Pohrdac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 697

na plazi pri zapade slnka je vzdy fajn
vo velkej plnej krcme v piatok vecer ked zrazu zhasli elektriku tak som to rozpiekol priamo v strede a ked zasvietili tak som uz bol davno sundany ...
bezne kde sa mi chce ale snazim sa to nedavat moc najavo, ... na velvyslanectve SK v zahranici - krajinu nebudem radsej uvadzat
za tie roky je toho hodne.

Old Post 28-11-2008 v 02:25 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G&rd3n3R
Nový Člen

Karma uživatele G&rd3n3R - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 698

1) ve škole na hajzlu
2) v šatně na zimnim stadionu
3)v Řecku na pláži , ve Španělsku taky :-P

Old Post 28-11-2008 v 13:56 PM
G&rd3n3R je offline   Profil uživatele G&rd3n3R   Find more posts by G&rd3n3R   Foto galerie člena G&rd3n3R   Click here to Send G&rd3n3R a Private Message   Add G&rd3n3R to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 699

Na svatbe sestrenice, s druzickama. Z cehoz se vyklubal strasnej trapas.

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 29-11-2008 v 11:37 AM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hulda22
Stálý Člen

Karma uživatele Hulda22 - 90% PěstitelskáKarma uživatele Hulda22 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 700

1 Rychliku na zachodě rano při ceste do skoly.
2 Na praxy kdyz myto kluci poslali pres sitku v okne.
3 O mali prestavce jsem utekly za skolu na brko
4 Ujednoho baraku pri ceste do skoly a chytnul nas policajt a resil koureni prtoze si myslel ze jsem kourili a kamos byl v pici a malem nas provaril prtoze to nepobiral a chtel to vyzit nasebe tobyla nevetši schyza meho zivota este kdyz jsem usebe mneli kazdej tak 10g

Travička sušena toje moje pohulení
Druhy kolo 70w 5Ks Master Kush nej co mi vyrostlo
Hulduv Balkon 2012
Hulduv Balkon 2014

Old Post 30-11-2008 v 05:14 AM
Hulda22 je offline   Profil uživatele Hulda22   Find more posts by Hulda22   Foto galerie člena Hulda22   Click here to Send Hulda22 a Private Message   Add Hulda22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerv.malda
Stálý Člen

Karma uživatele cerv.malda - 80% PěstitelskáKarma uživatele cerv.malda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 701

Na posedě, v jeskyni (pokuď je tam hodně tma a nemáte baterku tak nedoporučuji!), ve velkým obchoďáku na schodech, před policejní stanicí, ve vlaku, v kabince lyžařského v leku, na sedačkové lanovce atd...

Old Post 30-11-2008 v 08:47 AM
cerv.malda je offline   Profil uživatele cerv.malda   Find more posts by cerv.malda   Foto galerie člena cerv.malda   Click here to Send cerv.malda a Private Message   Add cerv.malda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 702

Včera na Iljušinovi. Nebo se to letadlo alespoň prý tak jmenuje.

Old Post 01-12-2008 v 16:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 703

je mi trochu líto, že na to, kolik jsem toho spálil, těch míst zas tak moc nebylo (většinou předhospoda, kámošův dvorek, park před školou a balkon) ... takže nejkuroznější asi je kapitánskej můstek parníku na vltavě

Old Post 01-12-2008 v 16:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Terenc666
Nový Člen

Karma uživatele Terenc666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 704

Na Veletrhu škol v Krnově....asi tak 15 lidi které sem ani neznal mě zhulilo jak dobytka

Old Post 02-12-2008 v 06:09 AM
Terenc666 je offline   Profil uživatele Terenc666   Find more posts by Terenc666   Foto galerie člena Terenc666   Click here to Send Terenc666 a Private Message   Add Terenc666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 42 43 44 45 46 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás