Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, přijel sem po víkendu domů a koukám že mi začali listy od středu žloutnout, na pár místech dokonce až červenat. Dva týdny jsem nehnojil, čekal jsem na znémého, který mi měl honjku přivézt, když jsem se ale ani v ten pátek nedočkal, hodil jsem na to obyč. květinové hnojivo ať to má aspoň něco, když budu pryč, tak nevím, jestli jsem třeba nepřehnojil? Tenhle problém ovšem pozoruji pouze na jedné kytce, zrovna té, která se vyskytuje nejblíže bazénu, kde se během víkendu odčerpávala voda, tak jestli to nemůže být způsobené i nějakým tím chlorem v zemi? Pořádnou hnojku už mám konečně doma, ale teď nevím, jestli ji pod tu kytku rvát, nebo počkat jak se bude chovat dále. Děkuji za rady!
Nevíte někdo proč se mi listy na rostlinkách kroutí jako kdyby měli drápy?
Jedu bio na bakteriální bázi ,tak ph moc neřeším.
Je možné, že je to dopad přeschnutí substrátu?
Ahoj, už mám 6 dnů svoje prvni indor květiny a už začínají žloutnout konečky lístků. Out pestuju už 8 let a nikdy nic. Jen jsem dal do skříně problem. Hnojim jungle in da box
Kouknul bych na PH mě to udělala alkalická půda. (Lístky se nespravili, ale nové narostli zelené)
Úrivek z legalizace:
Draslík bude špatně přijímán, když mají kytky příliš vápníku nebo dusičnanu amonného, a za nízké teploty. Více zde
předpokládám že dusičnan amonný nepoužíváš zkusil bych PK hnojivo nebo nějak dodat draslík. Každopádně pokud jedeš kokos s perlitem, tak nezapomeň proplachovat (kuli zasolování) a hnojit aby měli z čeho růst.
>Paja602: podle te prvni fotky na ulozto mi to prijde proste prepalene dusikem, podle barvy listu. V kvetu, v tehle fazi, uz bych byl s A slozkou opatrnejsi a v zadnem pripade to nekombinoval s dalsim NPK, zminovany krystalon bude spise na skodu.
Z fotky takhle malych prcku se da tezko neco poznat, ohlidal bych si pH zalivky (ne lakmusem, ale opravdu zkalibrovanym merakem) a hnojil opravdu opatrne. Kombinaci hlina+kokos jsem take zkousel, neosvedcila se, bud jedno, nebo druhe. Pokud koupis kvalitni lightmix, udelas mozna lepe :]