Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 41 42 43 44 45 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
salamist&
Stálý Člen

Karma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 673

citace:
Původní příspěvek od benjichaouat

Celou kytku vyfot, takhle ti nikdo nepomuze.

vyfoceno...posílám, děkuji

Old Post 25-07-2013 v 18:57 PM
salamist& je offline   Profil uživatele salamist&   Find more posts by salamist&   Foto galerie člena salamist&   Click here to Send salamist& a Private Message   Add salamist& to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salamist&
Stálý Člen

Karma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 674

a ještě...

Old Post 25-07-2013 v 18:59 PM
salamist& je offline   Profil uživatele salamist&   Find more posts by salamist&   Foto galerie člena salamist&   Click here to Send salamist& a Private Message   Add salamist& to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salamist&
Stálý Člen

Příspěvek č. 675

+ ještě se děje todle....ale to zřejmě díky spolupráci těch malích lezoucích ssss...na které se chystám zítra - bioolem....

Old Post 25-07-2013 v 19:07 PM
Tarabisko
Nový Člen

Karma uživatele Tarabisko - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 676

Ahoj, zo dňa na deň sa na tejto kytičke objavil biely povlak so žltými okrajmi. Vedel by niekto čo to je ?

Old Post 25-07-2013 v 20:31 PM
Tarabisko je offline   Profil uživatele Tarabisko   Find more posts by Tarabisko   Foto galerie člena Tarabisko   Click here to Send Tarabisko a Private Message   Add Tarabisko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prysk
Stálý Člen

Karma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 677

Zdravim, todle se mi stalo během 2 dnů na jedné kytce - dutch dragon,ostatní WW,WR,OB jsou v pohodě.
Ještě bych doplnil, že jedu hydro klasik AH trojsložku,ale minulej tejden jsem byl nějak mimo a vim, že dostaly o dost víc bloomu do zálivky,a tadle kytka je hrozně napřed,oproti ostatním. Tak mě napadlo,jestli se jí ten bloom nelíbil, že se tak rozjela a ted ji nechybí.
Kytky jsem nechal prolejt 10 min čistou vodou.
Prosim o další nápad, co by to mohlo bejt.

2011-Autoflower

2011-Balkon+zahrada

2011-Indoor 150w-Satori+Aurora B

2013 - 250W Hydro

2016 - 150W

Old Post 25-07-2013 v 22:09 PM
prysk je offline   Profil uživatele prysk   Find more posts by prysk   Foto galerie člena prysk   Click here to Send prysk a Private Message   Add prysk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prysk
Stálý Člen

Karma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 678

ještě detail...

2011-Autoflower

2011-Balkon+zahrada

2013 - 250W Hydro

2016 - 150W

Old Post 25-07-2013 v 22:11 PM
prysk je offline   Profil uživatele prysk   Find more posts by prysk   Foto galerie člena prysk   Click here to Send prysk a Private Message   Add prysk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prysk
Stálý Člen

Příspěvek č. 679

nikdo nic?

2011-Autoflower

2011-Balkon+zahrada

2013 - 250W Hydro

2016 - 150W

Old Post 26-07-2013 v 13:23 PM
Bylinkář
Stálý Člen

Karma uživatele Bylinkář - 22% PěstitelskáKarma uživatele Bylinkář - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 680

Ahoj,

na kytkách mi začaly bělet listy od středu.

Nevíte, co by to mohlo být?

Jde o Cream Caramel od Sweet Seeds -> kytky jsou staré cca 2 měsíce.

Jsou zasazené v GrowMixu a jsou ve skleníku.

Objevilo se to zatím jenom na několika listech, ale chtěl bych to podchytit.

Mám podezření, že se může jednat o nedostatek Manganu, anebo Železa (viz přehled: http://grower.cz/forum/image.php?at...57795&size=full).

Předem díky za rady!

Peace

Můj prní grow - 150w HPS -> 57g

Můj druhý grow - 150w HPS -> 57g

1. skleník - 2013

AF projekt - Dutch Passion

Old Post 26-07-2013 v 17:38 PM
Bylinkář je offline   Profil uživatele Bylinkář   Find more posts by Bylinkář   Foto galerie člena Bylinkář   Click here to Send Bylinkář a Private Message   Add Bylinkář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teatree
Stálý Člen

Karma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 681

..

Naposledy upravil teatree 30-07-2013 v 07:32 AM

Old Post 26-07-2013 v 23:50 PM
teatree je offline   Profil uživatele teatree   Find more posts by teatree   Foto galerie člena teatree   Click here to Send teatree a Private Message   Add teatree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teatree
Stálý Člen

Karma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% PěstitelskáKarma uživatele teatree - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 682

Zdar všem, doufám že se to tu neobjeví víckrát, nějak mi nešel vložit dotaz.
K věci. Na obou nejspodnějších listech jedné květinky se objevilo toto, přisuzuju to buď přehnojení nebo nějaká plíseň.PH v pořádku, EC zálivky okolo 1.0, substrát mírně předhnojen. Jedná se o indoor, stáří 14 dní. Za každou radu díky.Č.

Čajíčkova první hlína - 400W
Čajíčkova hlína podruhé - 400W
Čajíčkova hlína č.3, RQS, 400W

Old Post 27-07-2013 v 01:40 AM
teatree je offline   Profil uživatele teatree   Find more posts by teatree   Foto galerie člena teatree   Click here to Send teatree a Private Message   Add teatree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOSMEJ
Stálý Člen

Karma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 683

citace:
Původní příspěvek od Bylinkář
Ahoj,

na kytkách mi začaly bělet listy od středu.

Nevíte, co by to mohlo být?

Jde o Cream Caramel od Sweet Seeds -> kytky jsou staré cca 2 měsíce.

Jsou zasazené v GrowMixu a jsou ve skleníku.

Objevilo se to zatím jenom na několika listech, ale chtěl bych to podchytit.

Mám podezření, že se může jednat o nedostatek Manganu, anebo Železa (viz přehled: http://grower.cz/forum/image.php?at...57795&size=full).

Předem díky za rady!

Peace

Hele, řekl bych, že to je příliš vysokou teplotou.

Old Post 27-07-2013 v 10:20 AM
KOSMEJ je offline   Profil uživatele KOSMEJ   Find more posts by KOSMEJ   Foto galerie člena KOSMEJ   Click here to Send KOSMEJ a Private Message   Add KOSMEJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOSMEJ
Stálý Člen

Karma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 684

citace:
Původní příspěvek od teatree
Zdar všem, doufám že se to tu neobjeví víckrát, nějak mi nešel vložit dotaz.
K věci. Na obou nejspodnějších listech jedné květinky se objevilo toto, přisuzuju to buď přehnojení nebo nějaká plíseň.PH v pořádku, EC zálivky okolo 1.0, substrát mírně předhnojen. Jedná se o indoor, stáří 14 dní. Za každou radu díky.Č.

Čeče, něco podobného se mi na nejspodnějších listech objeví při každém pěstování. A nikdy jsem to neřešil. Možná budu žvanit, ale já to přisuzoval třeba tomu, že občas ty nejspodnější listy při zalévání postříkám hnojivem. Ale jak říkám: Když se to týká pouze těch spodních, tak to neřeším.

Old Post 27-07-2013 v 10:24 AM
KOSMEJ je offline   Profil uživatele KOSMEJ   Find more posts by KOSMEJ   Foto galerie člena KOSMEJ   Click here to Send KOSMEJ a Private Message   Add KOSMEJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOSMEJ
Stálý Člen

Příspěvek č. 685

citace:
Původní příspěvek od prysk
Zdravim, todle se mi stalo během 2 dnů na jedné kytce - dutch dragon,ostatní WW,WR,OB jsou v pohodě.
Ještě bych doplnil, že jedu hydro klasik AH trojsložku,ale minulej tejden jsem byl nějak mimo a vim, že dostaly o dost víc bloomu do zálivky,a tadle kytka je hrozně napřed,oproti ostatním. Tak mě napadlo,jestli se jí ten bloom nelíbil, že se tak rozjela a ted ji nechybí.
Kytky jsem nechal prolejt 10 min čistou vodou.
Prosim o další nápad, co by to mohlo bejt.

Spíš hádám na nedostatak fosforu nebo draslíku. Nebo blbé PH, které té kytce brání tyhle živiny vstřebávat.

Old Post 27-07-2013 v 10:26 AM
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 686

ČEST PÁNOVÉ...Mám takový dotaz k zamyšlení...

Vyměnil jsem folii diamond na folii ORCA (bílá, dle testů nejlepší), mám box o výšce 160cm (90x90cm šířka), odtah 275m/h na něm pachový filtr. Přítah pouze pasivní (otvory ve spodní části boxu). Měl jsem občas problémy s vysokou teplotou, ale vždy jsem to nějak vyřešil, nikdy nic podstatného.
Po výměně folie za ORCA tam po nasazení 400W lampy (cca 10dní po přepnutí, před tím jedu 250W) mi rostliny nahoře zežloutly. Uprostřed nejvíc a v rohách boxu také, je to jasné přesvícení (spálení světlem). Lampu jsem dal cca 35cm nad vrychy a stejně mi přijde, že to pořád pálí, teplota nad vrchy se mi šplhá až na 35stupňů ;(

A teď otázka..Jak to vyřešit? Nasadit na ty horké dny zase 250W (nemůže to kytka vzít nějak zle? (27dní na květu).. Nebo mám nasadit aktivní přítah vzduchu (mám doma cca 80W přítah)?
Přijde mi, že ani ty palice nerostou tak rychle jak by měly. Nyní dávám Alg-A-Mic, abych jim přispěl něco dobrého, občas enzymy a mezitím dávám od BioBizz Bloom a TomPax (Jedu to v hlíně). Dokonce jsem pořídil HeatSheald, ale jen mi nažloutl zbytek - po celé ploše.. HetaSheald tedy funguje na rozvod světla dobře, ale pořád to moc pálí!!! ;( - kytky jsou roztahané ve SCROGU.

Nějakou radu, jak to trochu stáhnout? Dát zpět 250W lampu, nebo přítah? Nebo jiný nápad? Díky moc ... Je třeba foto?

Pomoc pánové, pomoc ;o))

..I don´t you, you don´t me, man..

SCROG 250.. jak vyšitej ;o)
Můj první indoor - 250 ala SCROG..
Growrooom..

Old Post 27-07-2013 v 10:55 AM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 687

čau Ray.Woste

1. ten ventilátor to neutáhne... je moooc vedro.
2.dej lampu výš... min 40cm....
3.nepíšeš, kdy svítíš... ideální je svítit v noci. (např. 22:00-10:00)
4.předpokládám, že máš rozhněcí ventilátor.

ať se daří

Old Post 27-07-2013 v 11:08 AM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 688

Děkuji moc za odpověď..Lampu už výš nedám, zkusím posunout výbavu (filtr a 'UFO) a dát to výš (dosvítí pak lampa ?)
Svítím od 17ti hodiny (abych na tom mohl pracovat, ale by byla to chyba, měl jsem to dát tak od 8-mi, když je léto)
Ventilátor mám celkem silný HoneyWell. Je mi jich fakt líto, navíc se mi zdá, že na 27den květu jsou palice malé ;(
A co myslíš(te) o té výměně lampy za 250W ? Beru to jako poslední řešení, ale možná by bylo lepší méně lumenů a větší tepelnou pohodu kytek... možná by to ta ORCA folie a HeatShield dobře rozvedly po místnosti..

..I don´t you, you don´t me, man..

SCROG 250.. jak vyšitej ;o)
Můj první indoor - 250 ala SCROG..
Growrooom..

Old Post 27-07-2013 v 11:26 AM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 41 42 43 44 45 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás