Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny pěstitele vzhledem k tomu že jsem novej tak mě snad neukamenujete za můj malý skleníček.... Použil jsem tady už několikrát zminovaný vatový tampony od manželky konečně ji k něčemu využiju.... A to podstatný semínka jsem vložil do krabičky od ramy.... Dostal jsem noname ale vyselektoval jsem ze seminek ty nejvetsi a nejbarevnejsi a ty stredni az maly a bezbarvy jsem dal bokem kvuli testu rustu po 24h se na 9seminkach tech vetsich tygrovanych z 12 objevili pekny klicky na tech obyc z 18 pouze na 2ks.... Jen doplnim ze krabicku od ramy jsem mel ve stinu zavrenou a v krabicce bylo doslova sklenikove klima mozna by to stalo za zkousku....
Neviem kde som to mal zaradit tak sa pytam tu. Dnes mi dosli semiacka od DP Passion 1 Fem 5ks ale v tom sacku boli semiacka s gulickami od polystyrenu mali ste ich tam aj vy ?
Původní příspěvek od Volcano Neviem kde som to mal zaradit tak sa pytam tu. Dnes mi dosli semiacka od DP Passion 1 Fem 5ks ale v tom sacku boli semiacka s gulickami od polystyrenu mali ste ich tam aj vy ?
Jo, teď nedávno jsem kupoval od nich Blueberry a taky jsem je tam měl.
ahoj . mam vyklicene semienieko autofloweru a premyslam ci ho dam do mensieho kvetinaku a potom do velkeho (11l). viem ze by mali ist rovno do finalneho len si niesom isty, ci pre ten klicek nebude shock hned v "takom velkom". dik za odpoved
Semiacka mi puknu, vydno uz aj klicok a ked ho supnem do hliny pod teplo a svetlo tak tam ten klicok zmekne a je z neho taka sracka. Vtedy je po rastline.. Moze to byt kvoli hline?? ze su tam nejaky cervici alebo podobne?
spíš kvůli teplotě, mě se stalo že sem měla semínka asi v 35 stupních a jakoby se uvařily a udělalo se z nich takový blátíčko od tý doby je nechávám klíčit v pokojové teplotě
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.