Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak tu je aj nieco odo mna .... prve len tak na spestrenie brany an zeleznici a druhe proti nasim kamaratom pandlom ...
vsimnite si to prasa z recesie co sere ACAB a ma prebodnutu hlavu ... na druhy den to z tej steny davali dole VPP
JOINT-SR:je od tebe pěkny,že se chceš pochlubit,ale tohle je strašny.A vůbec se nedivím majitelům,že to dávali druhý den pryč.Ty by jsi to chtěl mít na stěně svojeho domu?(myslím ten druhej obrázek)
xerxes:právě ta nedokonalost je natom zajímavá
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
soulQuake : vies co je recesia? bolo tam dane zhaluze vecer dopaleny tak bola haluz ... nevravim ze je to umelecke dielo alebo co viem ze je to hrozne namalovane viem ze to nema zmysel ale ide o to ze to je z haluze robene a nejde o to ze to odtial niekto daval dole.. vsimni si grafity alebo ak chces pocmarane steny kdekolvek inde hocico ine ... ale toto bolo zrazu nieco proti policii a na druhy den to slo dol ekeby to bolo hocico ine aj piskorky na stene kludne by to tam nechali ,.. ide o princip ...
PS ak to tu tam moc prekaza dam to prec mf nemienim to tu obhejovat pred inteligehntmi typu :chces byt "bojovnik proti policajnemu statu "
v jednu ráno, opilá, mimo, snad to jde vidět, je to můj pesan, co leží v pelechu............ já jsem to viděla, těším se, až si jednou pořídím své prkno...............
... a ještě jedna dokončená teď... ano, uznávám, ta ruka vzadu se vůbec nepovedla takže to vypadá jako "Pozor, nedotýkejte se drátů i na zem spadlých..."