Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja mam taky jeste dve kytky venku , jedna vypada jak ta fonzeho . a druha je velka a na ni ta zima neni vubec znat, no trosku okraje uz fialovej ale decanko, furt to bobtna, sem to nevidel tejden a je to znat., spis ta plisen toje potvora, uz skoro kazda centralka aspon trochu chycena... necham to tejden a uwidim, pak to vytrhnu i skorenama necham dozrat doma v kybli s vodou a peroxidem.
V tuto dubu si musíte vybrat jestli je výhodnější to nechat chvíli dozrát(palice spíše dozrávají, nebobtnají) a lehce zplesnivět, či to sklidit dříve a všechno. A když sklidit, tak ustřihnout palice a ty ostříhat a pověsit. Vykašlete se na nějaké paření kořenů horkou vodou a koupání se vedle kytek za úplňku v sudu s žabí krví. Nepomůže to!
no hale, cet jsem to tady, psal to tady jeden clovek , vyhledej si prexid a voda a najde ti to. ja to letos zkousel poprvy, a reknu ti staci tu kytku mit v kybli s vodou a peroxidem a vitaminem b1 ale vubec nemusi bejt ,ackoli on by nemusel bejt ani ten peroxid , ale je to lepsi :-) ja mel tu kytku v tom kybli tejden , a koukal jsem na to pod mikroskopema zralo to, a rek bych ze to i ztvrdlo, oproti zbytku kterej sem na posouzeni vynechal tyhle lazně... vydrzela by takhle podle me dlouho, staci jen menit tu vodu tak jednou za tri dny bo obcas promichat, udelat bublinky, precejen kytka kdyz dozrava tak ji uz taky zalejvate jen vodou, a dozrava, uz vitaminy nepotrebuje, a staci ji naprosta tma, a ten peroxid urychluje metabolismus rostliny stejne jako kdyz clove dostane adrenalin, takze se premenujou latky i kdyz je tma, stejne jako pres den.....na propařování kořenu taky seru, ale kdyz vim že venku bude chcat bude zima, tak muze dozrat i takhle doma v teple a suchu....
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow no ja mam taky jeste dve kytky venku , jedna vypada jak ta fonzeho . a druha je velka a na ni ta zima neni vubec znat, no trosku okraje uz fialovej ale decanko, furt to bobtna, sem to nevidel tejden a je to znat., spis ta plisen toje potvora, uz skoro kazda centralka aspon trochu chycena... necham to tejden a uwidim, pak to vytrhnu i skorenama necham dozrat doma v kybli s vodou a peroxidem.
cejtit? jako kdyz si cuchnu k peroxidu tak nic necejtim a nechutnal jsem ho , ale kdyz cokoliv lejes do zalivky huleni i lidi tvrdily treba ze matonku citronovou tak to nijak neovnlivni chut, ten peroxid je vylozene kůli urychleni reakci v rostlině. rikam porovnaval jsem to se zbytkem rostliny co jsem susil normalne jak rika krast ze jsem ostrihal palice hezky manikura a nechal uschnout pomalu klasika a dosusoval ve sklenicich, a vyslednej material chutnal lip rozhodne po ty kůře jelikož, ta kytka vypila další 2 litry vody, o to víc rozhodně se pročištila víc než ta předchozí čast co tou lázní neprošla...
ja to letos skoušel a už vždycky budu sklízet do peroxidu s b1 a do tmy.
navíc většina mých kytek měla při sklizni začínající příznaky nedostatku látek, přišlo mi že více najednou. myslíte že je to dobře, že vytahala poslední zbytky živin z listů anebo by se měla sklízet v idealnim stavu?
jasny no, zloutnou a odpadavaj listy ktery kytka uz nepotrebuje a nezvlada zivit, nerek bych ze si bere ziviny z listu , ty si bere z hliny a ke konci kvetu uz zadny ziviny nepotrebuje :-). přesně prostě už budu z venku zavírat dicky kytky do kyblu a do tmy, hlavně to v klidu v teple dokvete a jeste se zlepsí o dost chut , každej z kamošů mi to potvrdil....takže to neni jen můj dojem.
Co myslíte kolik tak jeste zbývá? Pod mikroskopem se nak nemuzu rozhodnout neco mi pripada pruzracny a neco jako z toho poslednio stadia ale je to teprv 43den kvetu
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Lidi prosím potřebuju help.. mám Jack Herrera a je eště docela dost nedozrálej, vypadal krásně i palice už byly tvrdý ale příjdu se na kytku kouknout dnes a 40% je plísen... co byste udělali vy? počkali a doufali že se plísen nerozroste a zlepší se ještě počasí a nebo to seknout a hulit nedozrálýho herrera? ZE SRDCE MOC DÍKY ZA ODPOVĚD.
Původní příspěvek od Tod Lidi prosím potřebuju help.. mám Jack Herrera a je eště docela dost nedozrálej, vypadal krásně i palice už byly tvrdý ale příjdu se na kytku kouknout dnes a 40% je plísen... co byste udělali vy? počkali a doufali že se plísen nerozroste a zlepší se ještě počasí a nebo to seknout a hulit nedozrálýho herrera? ZE SRDCE MOC DÍKY ZA ODPOVĚD.
jestli tam byla skoro pulka plisne tak urcite sklidit to uz bude jenom horsi...
Původní příspěvek od Fonzee Zdravím hoši.. Co byste řekli na tohle?.. Kdy to mám pověsit?.. Vím, nevypadá to nějak vábně , hašiš to kdyžtak jistí.. Děkuju za odpovědi