Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 41 42 43 44 45 »
Autor
Téma 
punkejt
Stálý Člen

Karma uživatele punkejt - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 673

Ahoj, taky bych si rad nechal poradit. Mam NL, zem do ktery jsem to daval byl plagron royal. Na listech se mi udelaly takovehle flicky. Je to pH nebo neco horsiho? Diky za odpovedi...
http://img708.imageshack.us/i/indexphpb.jpg/
http://img31.imageshack.us/i/indexphp2.jpg/

Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.

-Chalíl Džibrán

Old Post 12-05-2010 v 07:56 AM
punkejt je offline   Profil uživatele punkejt   Find more posts by punkejt   Foto galerie člena punkejt   Click here to Send punkejt a Private Message   Add punkejt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 674

citace:
Původní příspěvek od punkejt
Ahoj, taky bych si rad nechal poradit. Mam NL, zem do ktery jsem to daval byl plagron royal. Na listech se mi udelaly takovehle flicky. Je to pH nebo neco horsiho? Diky za odpovedi...

rekl bych genetickej problem.neresil bych to.

Old Post 12-05-2010 v 13:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 675

Ahoj,

potreboval bych pomoc s rozlisenim nemoci nebo nejakeho nedostatku u mych holek. Mam 2 mala policka a v jednom mam problemy ikdyz jen zatim male. Na listech se udelali takove skvrny jakoby rezate, je to jen zatim par listu, ale velice pomalicku se to rozliza, podle MyNameStichovym threadu mi k tomu pasoval nejvic nedostatek vapniku. A na druhem poli mam to same taky jen par listku, ale tady me zase trapi divne vybledle fleky na listech zprvu to byly tak 2 listy a ted tak po tydnu rekneme 10, 20 listu z 16kytek,ale proste to postupuje. U tohoto vyblednuti jsem prave na MyNameStichovym threadu nic nenasel, byly tam podobne symptomy ale nic presnejsiho, pripada mi to jako nedotatek zeleza,horciku nebo maganu, ale k nicemu to jenoznacne nepriradim je to nejake pofiderni . Jinak jsem dnes svym prvnim pH metrem zmeril prosak z kytek pri zaliti a ten ukazoval 6,5, coz je takova prestrelenejsi hranice pesteni, proto si myslim ze az zaliju znova(voda ma ph kolem 7) s upravou pH, uz se to rozlizat asi nebude) ze by spatna absorbce prvku pri tomto pH?). teplota normal, vlhkost normal, kyti jsou ve 12 dnu kvetu, vyska 60 hnojeno primerene Plagronem. diky moc za rady a pomoc

Old Post 12-05-2010 v 20:51 PM
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 676

ph 6,5 je v pohode jak ukazuje tenhle obrazek
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=153920

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 13-05-2010 v 13:01 PM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 677

Takze? co je to pofiderni vyblednuti? to me vice trapi nez ten nedostatecnej vapnik to se snad s hnojkou srovnalo,ale to blednuti

Old Post 13-05-2010 v 16:00 PM
darxtar
Stálý Člen

Karma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 678

Co by to prosim vas mohlo byt? V spodnych castiach rastlin su taketo flakate listy coraz castejsie a nejake male cierne mrdky som na tych listoch objavil. Ta druha foto ich pod makrom zachytava (nutne zvacsit foto na plnu velkost). Su to svilusky?

Naposledy upravil darxtar 13-05-2010 v 16:20 PM

Old Post 13-05-2010 v 16:08 PM
darxtar je offline   Profil uživatele darxtar   Find more posts by darxtar   Foto galerie člena darxtar   Click here to Send darxtar a Private Message   Add darxtar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 679

citace:
Původní příspěvek od darxtar
Co by to prosim vas mohlo byt? V spodnych castiach rastlin su taketo flakate listy coraz castejsie a nejake male cierne mrdky som na tych listoch objavil. Ta druha foto ich pod makrom zachytava (nutne zvacsit foto na plnu velkost). Su to svilusky?

Třásněnky ok.
Vermitec 1,8 EC postřik.

Old Post 13-05-2010 v 16:26 PM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
darxtar
Stálý Člen

Karma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 680

Predchvilou mi matkar potvrdil s istotou ze ide o svilusku a doporucil Biool alebo Omite. Tak jak teda? Skusim este pockat nech sa vyjadri aj niekto dalsi. Dik za reakcie

Old Post 13-05-2010 v 17:27 PM
darxtar je offline   Profil uživatele darxtar   Find more posts by darxtar   Foto galerie člena darxtar   Click here to Send darxtar a Private Message   Add darxtar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 681

No tak to stejně postříkej tím Vermitecem, je jek na svilušky tak na Třášněnky.
Svilušky poznáš normálně okem, třásněnky nechávají právě ty černý hovínka.

Old Post 13-05-2010 v 17:34 PM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
darxtar
Stálý Člen

Příspěvek č. 682

a kde sa to da v brne zohnat? nieco pobliz centra by sa naslo?

btw: trasenky nechavaju bielo-striebristu vrstvu na povrchu listov, nie hnede vyzrane flaky, nemam pravdu?

Trasenky: http://grower.cz/photos/013683/0039.jpg

a takto moje listy nevyzeraju

Old Post 13-05-2010 v 21:06 PM
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 683

citace:

JO tohle jsou třasnenky , pozdravuj matkaře , jo kdo to byl ?? cau Hlava

Old Post 14-05-2010 v 03:38 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Re: bílé tečky Příspěvek č. 684

citace:
Původní příspěvek od Lord A.
Chlapi, mrkněte na totok: bílé tečky na listech. Vůbec nevím, co by to mohlo být...
Díky za každou odpověď.

Taky třasnenky , nahoře světlé přožrane listy , zespoda černy tečky , hovinka , to jsou třasněnky .

Old Post 14-05-2010 v 03:40 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 685

citace:
Původní příspěvek od punkejt

No jak sem ti psal , muze se to objevit na par listech ale na celkovej vysledek to vliv mit nebude , proste nejaky listy zmutovali a to se stane , kdyz jich neni moc , je to v normalu , cau Hlava

Old Post 14-05-2010 v 03:44 AM
darxtar
Stálý Člen

Příspěvek č. 686

dakujem za odpoved, som v 30. dni kvetu, mozem bezpecne pouzit Vermitec 1.8 EC ?

Old Post 15-05-2010 v 00:37 AM
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 687

citace:
dakujem za odpoved, som v 30. dni kvetu, mozem bezpecne pouzit Vermitec 1.8 EC ?

http://eshop-abex.webnode.cz/produc...c-1-8-ec-10-ml/

..píšou "Ochranná lhůta: 3 – 7 dní dle typu rostliny."

Old Post 15-05-2010 v 04:54 AM
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 688

potřeboval by jsem poradit....
Měl jsem trochu přehnojený kytky a tak jsem je propláchnul aby na výstupu bylo max 1 Ec...
Jsem ale ve 20 dni květu a tak by mě zajímalo co by bylo nejlepší jim příště dát k snědku ? Jestli čistou vodu nebo jim trochu květový složky dát ? A jestli pohnojit tak kolik ? Aby jsem je znovu nepřehnojil ???
Abych nebyl OT přidám fotku .-)

Old Post 15-05-2010 v 08:54 AM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 41 42 43 44 45 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás