Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
potreboval bych pomoc s rozlisenim nemoci nebo nejakeho nedostatku u mych holek. Mam 2 mala policka a v jednom mam problemy ikdyz jen zatim male. Na listech se udelali takove skvrny jakoby rezate, je to jen zatim par listu, ale velice pomalicku se to rozliza, podle MyNameStichovym threadu mi k tomu pasoval nejvic nedostatek vapniku. A na druhem poli mam to same taky jen par listku, ale tady me zase trapi divne vybledle fleky na listech zprvu to byly tak 2 listy a ted tak po tydnu rekneme 10, 20 listu z 16kytek,ale proste to postupuje. U tohoto vyblednuti jsem prave na MyNameStichovym threadu nic nenasel, byly tam podobne symptomy ale nic presnejsiho, pripada mi to jako nedotatek zeleza,horciku nebo maganu, ale k nicemu to jenoznacne nepriradim je to nejake pofiderni . Jinak jsem dnes svym prvnim pH metrem zmeril prosak z kytek pri zaliti a ten ukazoval 6,5, coz je takova prestrelenejsi hranice pesteni, proto si myslim ze az zaliju znova(voda ma ph kolem 7) s upravou pH, uz se to rozlizat asi nebude) ze by spatna absorbce prvku pri tomto pH?). teplota normal, vlhkost normal, kyti jsou ve 12 dnu kvetu, vyska 60 hnojeno primerene Plagronem. diky moc za rady a pomoc
Co by to prosim vas mohlo byt? V spodnych castiach rastlin su taketo flakate listy coraz castejsie a nejake male cierne mrdky som na tych listoch objavil. Ta druha foto ich pod makrom zachytava (nutne zvacsit foto na plnu velkost). Su to svilusky?
Původní příspěvek od darxtar Co by to prosim vas mohlo byt? V spodnych castiach rastlin su taketo flakate listy coraz castejsie a nejake male cierne mrdky som na tych listoch objavil. Ta druha foto ich pod makrom zachytava (nutne zvacsit foto na plnu velkost). Su to svilusky?
Predchvilou mi matkar potvrdil s istotou ze ide o svilusku a doporucil Biool alebo Omite. Tak jak teda? Skusim este pockat nech sa vyjadri aj niekto dalsi. Dik za reakcie
No tak to stejně postříkej tím Vermitecem, je jek na svilušky tak na Třášněnky.
Svilušky poznáš normálně okem, třásněnky nechávají právě ty černý hovínka.
Původní příspěvek od darxtar Co by to prosim vas mohlo byt? V spodnych castiach rastlin su taketo flakate listy coraz castejsie a nejake male cierne mrdky som na tych listoch objavil. Ta druha foto ich pod makrom zachytava (nutne zvacsit foto na plnu velkost). Su to svilusky?
JO tohle jsou třasnenky , pozdravuj matkaře , jo kdo to byl ?? cau Hlava
No jak sem ti psal , muze se to objevit na par listech ale na celkovej vysledek to vliv mit nebude , proste nejaky listy zmutovali a to se stane , kdyz jich neni moc , je to v normalu , cau Hlava
potřeboval by jsem poradit....
Měl jsem trochu přehnojený kytky a tak jsem je propláchnul aby na výstupu bylo max 1 Ec...
Jsem ale ve 20 dni květu a tak by mě zajímalo co by bylo nejlepší jim příště dát k snědku ? Jestli čistou vodu nebo jim trochu květový složky dát ? A jestli pohnojit tak kolik ? Aby jsem je znovu nepřehnojil ???
Abych nebyl OT přidám fotku .-)