Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včerajší chlapík pred krčmov, "expert" v oblasti trávy
"...outdoor keď je vnútri, tak je to dobrá tráva, lebo je pod lampou. Ale outdoorik, ked je vonku, tak je to tiež dobré."
"Vnútri je indoor..."
"Hej ale ten outdoor pod lampou je lepší!"
ribo: cokdyž tím myslel že regular seeds sou lepší nedávno sem četl myslím v Soft secret o pokusu typek vysadil 10 fem AK47 a 10 reg AK47 nakonec mel 6 samic z tech regulerních a byly daloko lepší kvality a i s vynosem na tom byli o neco lepe nez fem. seeds
Původní příspěvek od Sticky ribo: cokdyž tím myslel že regular seeds sou lepší nedávno sem četl myslím v Soft secret o pokusu typek vysadil 10 fem AK47 a 10 reg AK47 nakonec mel 6 samic z tech regulerních a byly daloko lepší kvality a i s vynosem na tom byli o neco lepe nez fem. seeds
Původní příspěvek od Sticky ribo: cokdyž tím myslel že regular seeds sou lepší nedávno sem četl myslím v Soft secret o pokusu typek vysadil 10 fem AK47 a 10 reg AK47 nakonec mel 6 samic z tech regulerních a byly daloko lepší kvality a i s vynosem na tom byli o neco lepe nez fem. seeds
To je sice pěkný ale kdo si radši koupí reg když u feminek nemusí kontrolovat pohlaví..... u reg je přecejen riziko a nikdo nechce voprcaný kytky
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
sticky: Toto bol len útržok rozhovoru, ktorý je prepísaný doslovne. Ten chlapec by nerozoznal semeno marihuany od semena gaštanu... Nakoniec som ich videl, ako sa partička piatich chalanov oduševnene smeje a robí bordel po necelej 0,3 noname bratislavskej lampy...
Tyvole já kdybych byl siamák a měl 2 hlavy, tak by to bylo v prdeli. Já bych třeba nechtěl chlastat, ale druhá hlava jo, jenže když by ožral společný tělo tak bych byl v píči i já , teda moje hlava a nemohl bych si třeba číst nebo studovat chápeš??
Pflusik, to mi pripomenulo jednu debatu o siamských dvojčatách a iných bizardnostiach, hlášky typu:
"Žena bez nôh a rúk. Si to predstavte, malé, šikovné, otočíš si to ako to potrebuješ a vo voľných chvíľkach ju prisaješ ku kachličkám a máš to namiesto hlavy jeleňa..."
A plyne zní jen tvoje ''já''. Znamená že by se ti to líbilo taky jen tvoje ''vláda'' nedovolí vstup takovým lidem do tvého mozku. myslím že kdy by udělala vyjímku změnila by názor celkově ..
To kámoš jednou šel do trafiky a říká prodavačce: Jedny nekonečný papírky.
Prodavačka na to: Ale chlapče tady nejsi v pohádce.
To sme se hodně zasmáli. :-D