Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
orange skunk pojedu v outdooru... už mám semínka doma... ted sem jedno jen tak z prdele nechal zakořenit že ho dojedu doma pod lampou.... ale na příští sezonu chcu sehnat ještě něco kromě orange...asi nebulu... nebo blueberry ale to bude drahý....
Též si lámu hlavu co na příští rok konečně chci jet v genetice, tak lidi pište raďte ať je z čeho vybírat.Letos samej noname , ale příští rok se to změní.
Letos mám taky jen samý NONAME a už mně to neba, ani to pořádně nezkouří a chuť taky nic noc:-( Na příští rok zkusím asi Early Misty, Master Kush, Early Bud a potom Northern Light , no koupím to asi z Nirvány, tak kdyby někdo do toho chtěl jít se mnou, tak at se ozve:-)
Dnes som zistil ze Noname je naprd, clovek nevie co stoho vyjde, a dost casto sa vyskytuju harmafroditi. No potreboval by som uz z nejakej seedbanky objednat aspon 50 seeds jednej genetiky. A chcel by som sa opytat ktora seedbanka je asi najlacnejsia pre taky hromadnejsi nakup na outdoor 2008. dík