Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tohle je můj windoor..
byla zatmívána každý den jsem jí v 7 večer dával do tmy a v 7 ráno vytahoval.
Hlína:Pro pelargonie
zasazena byla 24.4.2010
zklizena 30.7.2010
Sice toho bylo fakt málo ale zkuřovala fakt hodně dobře řek bych že byla lepší než plno outu ktere jsem kdy zkoušel...
pridavam foto svojich rastliniek ... fotene dnes cize 1. decembra 2010 ... dôkaz toho, ze na okrasu sa to da pestovat aj teraz ... samozrejme obcas ich prisvetlujem s 22w usporkou
myslíte,že by mělo budouctnost naklíčit ted asi 25 semínek?20 zelenejch a tak 5 dobrejch (hulitelnej noname fialka...)-počítám tak s 1nou samicí :-)přes den za oknem a k večeru přsvítit 4 hodiny 24W usporkou osram :-) proste taková sranda :-)
Nazdar ľudia,potreboval by som poradiť od niekoho kto už niečo na okne naozaj vypestoval...mám super okienko s takmer celodenným slniečkom,objednal som 5 fem.shamanov a potreboval by som poradiť kedy mám sadiť+ niejaké rady k tomu aby som mohol koncom mája prípadne najneskôr do konca júna sklidit úrodu...nejde mi o obrovský výnos,skôr o dáke huleníčko na leto... :-D potom sa totižto musím presunúť na druhý koniec slovenska...vopred ďakujem za rady...
Čau skafto.Semienka zasď 1.3.Dosvecuj nejakov úsporkov cca 20w aby si dosiahol fotoperiodu 16:8.Okolo 15.4.to už budú 30 cm rastlinky.Vtedy je ale vonku fotoperioda pre kvet už nevhodná.Začni preto rastlinky zatemnovať.Vhodná je nejaká krabica od starého televízora alebo niečo podobné.Tam ich každý podvečer vložíš a ráno opäť vyberieš.Koncom júna to budú cca 60cm rastlinky obsypané šiškami.Dopraj im aspoň 5l kvetináče.V rastovej fáze ich nenechaj prerásť 30 cm,aby ti do konca zatemnovania vošli do tej krabice alebo čo použiješ.Veľa zdaru.Viac info na PESTOVANIE ZATEMNOVANíM.
MEGAN:dikes moc za rady...velmi si ma potesil...ešte sa chcem spýtať,či by som to moc posral,keby to zasadim už niekedy teraz do dvoch týždňov...Obávam sa totiž,že to do marca nevydržím :-D...to prisvecovanie nieje problém,aj keby to mám prisvecovať už teraz...
Čau skafto.Je aj iná možnosť.Zasaď hneď.Dosvecuj rastlinku do cca 15.2.Potom ju nechaj voľne rásť na okne.Od 15.2.do15.4.by to malo stihnúť dokvitnúť.Neskôr by si už musel zatemňovať.Nech to rastie!
no v takomto obdobi sa mu moc autoflover neoplati .. bude mat tak po 1 gramci na kazdej rastlinke ... ked uz autoflover tak niekedy najskor v maji, no vzhladom na nestabilne majove pocasie by som povedal ze skor v juni ....
No ,tak som to teda rozbehol,mám tri rastlinky No name,ktoré majú teraz asi štyri poschodia...podstrihoval som ich FIM strihom,na jednej sa strih podaril a rastlinka sa roztrojila,druhá sa iba rozdvojila a na poslednej mi vyrástli iba vtipné listy.Tú som však podstrihol znova ale už normálne.Každý večer ich poctivo prisvecujem a ony na oplátku už teraz krásne voňajú :-D ....Navyše som dnes dával do jeeffu už naklíčených dvoch feminizovaných Shamanov....radosť a spokojnosť...tie no name majú teraz 5.týždeň rastu za sebou a asi tak za týžden ich idem prepať na kvet...Rád by som pridal aj foto,ale môj notebook absolútne nespolupracuje,tak snáď nabudúce..