Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jen ty nejlepší :-) mohu doporučit na IN... na out spíš BioBizz ale dá se samozřejmně i na IN....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
zdarvím lidi mám takovou jednu otázku mám 2 sady od 2 značek (z konopný výstavi) takže mi řekněte čim bych měl spíš hnojit tady vypíše vše co každá sada obsahuje
HESI:
tnt complex (je tam napsáno na out a mateční rostliny to asi neni dobrý na klasický in hnojení co ? )
bloom complex
super vit
kořeňák
enzimi
ATA :
terra leaves
terra max
bloombastic
kořeňák
enzimi
takže když chcu rozjet první pořádnej in co mám použít za sadu ? co je podle vás lepší ?
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Zdarec,máte někdo skušenost s ATA organics uvítám každou informaci týkajícíse kvality/vuně,chut/produkované travy vzrostle na tomto produktu.
tuffgong1
tnt complex je na klasickej in a coje lepší těško říc oboje je minerální hnojivo které sem skoušel a oboje vpohodě podle mejch skušeností záleží spíš na pěstiteli,podmínkách a správným načasování pruplachu kytek.
tjn taky jsem si říkal že dám půl na půl určitě oužiju hnojky od ATA , ale nwm jaké použiju to druhé ještě tu mám plagron terra grow a bloom takže bud Plagron nebo Hesi je to , ale dilema
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
misto hnojiva terra od Plagronu bych urcite pouzil hnojiva od Hesi. zatim s Hesi maximalni spokojenost a myslim si, ze je to dost podcenovane hnojivo, .......... kdyz tak zpetne premyslim, tak na Hesi jsem mel asi jedny z nejlepsich vysledku, ale ja nikdy nejedu ty samy hnojky, proste zkousim a porad obmnenuji. zatim trio nejlepsich Grotek, Hesi, BioBizz
Čau chtěl bych se zeptat jak můžu kombinovat hnojidla : ATAMI Bloombastic, PLAGRON Terra Bloom ,PLAGRON Terra Grow ,Plagron Alga Grow, Plagron Alga Bloom, ATA PK 13/14 ...
myslím to tak jestli mohu dohromady hnojit třeba Plagrony terra bloom a alga bloom do toho Bloombastic a PK ..a jine řekněte prosím svůj názor..ptám se abych nepřehnojil..(outdoor)
Původní příspěvek od sillon Čau chtěl bych se zeptat jak můžu kombinovat hnojidla : ATAMI Bloombastic, PLAGRON Terra Bloom ,PLAGRON Terra Grow ,Plagron Alga Grow, Plagron Alga Bloom, ATA PK 13/14 ...
myslím to tak jestli mohu dohromady hnojit třeba Plagrony terra bloom a alga bloom do toho Bloombastic a PK ..a jine řekněte prosím svůj názor..ptám se abych nepřehnojil..(outdoor)
Alga = organicke, Terra = mineralni/biomineralni (si myslim) tzm jsou to stejny hnojiva, ale na jiny bazy. Krizit je mezi sebou mi prijde jako kravina, hlavne mi unika duvod proc. Pouzivej jedno, az dojde pouzivej druhy. bloombastic s bloom hnojkou muzes pouzivat normalne, stejne jako PK13/14. Bloombastic je stymulator(booster), tzm jeho hlavni ucel neni dodavat rostline zakladni stavebni prvky, o to se stara klasicke hnojivo. V kvetu jsou, ale holky schopny prijimat vic zakladnich stavebnich prvku nez jim muzes dat z klasickej hnojiv, proto se jim pridava jeste PK. Jediny co, bacha na koncentraci, kdyz budes michat bloom+bloombastic+PK1314 doporucil bych ti zjistit si kolik pridavaj EC.
jo dík moc přesně tohle sem potřeboval vědět, protože sem nevěděl nic ..takže ja si asi vyberu PLAGRON ALGA..jo a ktomu míchání nejde to třeba že, prvni hnojiíš bloomem pak bloombasticem a nakonec PK1314?..ve fázi květu..(myslím to tak, že trošku zalejutoho pak toho atd..)nebo to je jedno jestli se to může smíchat,,jen stím nemám téměř žádne zkušenosti ..prosím vyajdřete se eště Co ej prosimtě to EC ?