Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem hulil asi 3m od vchodovejch dveří kriminální policie. Nemam potřebu hazardovat, takovej šílenec zase nejsem ale my (3 lidi) jsme si toho prostě nevšimli, jenom malej nápis nad dveřma a žádný policejní auta apod.
-v Sazce aréně na záchodech když tu byl Ozzy s kornama
-ve svým pokoji někdy ve dvě ráno když už doma všichni spali
- na třídním rozlučaku ze střední kdy jsme spali pod širákem a koukali jsme na poslední 4 hvězdy...
"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho." :::Sčítání políček:::
hulil sem pod splavem velkym 10-12 metru a tekla tam mezi takovejma obrovskejma kolama jen čurka vody byla porucha jinak ty válce sou odevřený a protejká tam tudyma vlatava upozornuju vás že sme se tam odsasd nemohly dostat jak sme se vypálily (u mostu sou plavební komory atd )
Tak ja si pamatuju ze jsme hulili ve Francii na jednom eventu ESWC to bylo. Peknej mazec ta jejich budova. Vylezli jsme s par klukama uplne nahoru po trave na tu strechu (jinak to neslo) a ten vyhled byl mazec. Lidi cumeli a nevedeli . Tam sme smotli brcko a pak to sjizdeli dolu, celkem hafo odreny kalhoty :-0, ono seto nezda ale je to fakt celkem vysoky a strmi. Pak sme to zopakli vecer a dali brcko s vyhledem na nocni Pariz.
Na vrcholku sněžky. Byla mlha, takže nebylo vidět na krok a málem do mě vrazil údržbář či co.
Strašný tlaky do hlavy a pak 14 km pochod zpátky na chatu. Už bych si to asi zopakovat nechtěl
Neda se to nazvat kurioznim mistem, ale na jare jsem byl v alpach na lyzich a fakt nekrasnejsi zazitek byl, kdyz jsem vecer vylezl z apartmanu dal si nejake coudy a pak jsem jen sedel a pozoroval vsude kolem zasnezene stity, ktere krasne ozaroval mesic.. Proste nadhera... Nikde si brcko nevychutnam tak jako v prirode..