Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
>TheWeetek: ja bych byl trochu pesimistictejsi, nez kolega Martin .. vidim to na padli, s tim se musi zacit bojovat opravdu okamzite (Discus ap.), jinak se s urodou rozluc ..
Nu, zil jsem v dojmu, ze RockEffect je pouze insekticid, ale ted jsem se dival, v popisu ma i obranu na jeden druh padli. Discus je primo fugnicid, primarne urceny pro likvidaci houbovitych chorob (mimo jine vice druhu padli), takze ja osobne, za sebe, hlasuji pro Discus.
Postizene listy kompletne odstranit, nejlepe spalit, dukladny postrik a radeji i opakovane. Padli je bohuzel hodne odolny previt, pocitej s tim, ze to bude hodne tezky boj ..
Listy ubývají, protože si z nich kytka bere živiny. Nic závažného pokud jich ještě hodně zbývá. Asi to máš v malým květináči, tak už všechny živiny vstrebala. Nicméně tohle má do zralosti minimálně ještě měsíc. Takže žádný strachy....
Zdravím mám opět stejný problém, zalívám všechny kytky stejně hnojím plagron alga bloom a plagron PK 13/14. A jen na jedné rostlině jsou na listech hnědé tečky a poté zhnědne celý list a uschne.. je to skoro na všech listech a nevím co stím......Prosím o radu. Děkuji
Pokud to není škůdce což by jsi měl vidět, tak to porovnej s tímto http://www.growweedeasy.com/calcium-deficiency-cannabis pokud je to shodné a kytka je venku, tak to moc nehroť, prostě vysává z horších listů vápník, protože ho má nedostatek
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Zdravím, začaly mi žloutnout listy od krajů, netušíte někdo co to může být? Hnojím 1x týdně Wuxalem Super(10ml na 3l) a slepičincema (15ml/3l). Děkuji za odpověď.