Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...s kamosem jsme slusne zacadili a zasli jsme pak na hrad, co byl na kopci nad mestem (u Bcn ve Spanelich) - takovej malej hradek, zrovna v rekonstrukci. nevim co ho to napadlo, zacal se najednou drapat na jednu z jeho vezi, tak 3-4m vysokou. ze zacatku mu to celkem slo a tak byl behem chvile prakticky nahore, ale zdolat posledni kousek uz bylo nad jeho sily - chtel se zachytit okraje veze a presvihnout se pres nej dovnitr, to se ale ukazalo jako nemozny, ba co vic, kdyz chtel pak slizt dolu, tak neslo ani to - nevidel mista, kam by strcil boty a o co by se zachytil, zacal bejt nervozni, drzel se porad krecovite jednoho mista a vubec nemohl postupovat dolu (pod nim dobry 3m vyska), situace pocinala bejt kriticka, ani to soucasny misto se uz nezdalo jako nejjistejsi, kdyz se pokousel postupovat dolu tak se mu to zacalo smekat a on na zacal povykovat at neco delam, me ale - snad proto, ze jsem byl dost zhulenej - nenapadlo nic jinyho, nez se zacit silene smat, dostal jsem uplnej zachvat smichu a nebyl jsem schopnej niceho jinyho, nez na nej koukat a smat se, prestoze situace moc vesela nebyla... muj zachvat smichu se navic castecne prenesl i na nej a to uz bylo opravdu moc... kdyby spadnu z ty vejsky, bylo by to asi dost kriticky, pac pod nim byla jen betonova zem a "cestou dolu" by si jeste asi uzil kameny steny veze... zaplatpanbuh se mu pak podarilo sestoupit cca do poloviny veze a pak skocil... celej ten incident byl navic v noci, takze kolem nikde nikdo, kdy by pomohl...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
ikdyz pro me to teda "brutalne prekrasnej" zazitek byl.jsem pul roku zde down under a celkem casto se mi moooc styska(dnes teda extra,jenze nemam hulco,sakra).posledne,kdyz jsem mela ganju,tak mi bylo tak krasne!vybavovaly se mi ty nejkrasnejsi zazitky z domova.i takove mikro-malickosti(fuckt banality),kterych jsem si ani doma moc nevazila a ted bych za ne byla vdecna...napr.jsem videla jednu moji znamou,jak se smeje a vubec jeji gesta;citila moje milovany holcicky(pesanci),kdyz "flatuluji" (ale toho jsem si vazila i doma,neb moje holcicky miluji nejvic na svete);slysela mamu s tatem,jak volaj k jidlu;slysela babicku nadavat;videla tolik lidi,ktery bych doma driv ani nenavstivila...proste KRASA!!!
Zdarec Vshem!Tak co se mi stalo prave ted se mi jeste vzivote nestalo.Chodim do Pocitacoveho kurzu ve Vidni ktery mi zacina v 16:30 a konci v 19:30.Ted momentalne je 20:00 ctu si tyto clanky,podivam se okolo a nikdo nikde,ani ucitel...Jak se ted dostanu z Baraku???CUZ PS:Asi to prubnu voknem.PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
slim: to je slušný
lora> jo, naprosto rozumim - občas mě uplně zaplaví pocit úžasný vděčnosti za svět a život jakej mam a je to nádhera
btw: vyzkoušel jsem županovej nákup a asi se to unás v samošce neujalo
to Dude:jo,jo.nekdy je to tezky.doma jsem taky mivala takove chvilky,ale tady to proste prozivam vic a hlavne casteji...jo a k tomu zupanu-gratuluji!!!ja bych si asi preci jen netroufla...
Loro, myslim, že právě takhle by každýmu měla posloužit tráva. Já měl teď naposledy podobnej zážitek - akorát, že jsem si spíš přitom uvědomoval, jaký to bude, až třeba umře babička nebo děda apod. A bylo mě z toho dost šoufl...
to Dan.Bass:Taky nekdy takove myslenky mam,ale ty se snazim opravdu co nejrychleji nahrazovat,neb ty uz patri fuckt k tem brutalnim.Mne teda ganja pomaha moooc,diky za ni!!!
Mam jeden zazitecek nevim jestli je psycho-brutalni jak ty uz tady!Ale me to rozsekalo.Zkourenej na hasi sem sel domu chalovat,maminka mi pripravila veceri.Kdyz sem natahoval ruku pro prvni sousto talir unul.mazec cumel sem jak blazen.Taky sem jednou hezky zahucel mezi koprivy po jednom krasnym shotu.
Zdarec ALL!Sedim zase ftom pocitacovim kurzu ve Wien.Uz byla prestafka a ja (jako dycky zapomenu shlukovku)uz sem se byl na zachode posilnit nejakym tim uzenym shpekem.A ted kvjeci:Kdyz na me nekdo z tech lidi co sem chodi semnou promluvi,tak nemam vubec potuchy co rikaji.Uplne se mi ta Nemcina vykourila zHlavyMySLIM ze ten muj letoshek nebude zas tak shpatnej jak sem myslel.TR*VJE ZDAR!
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
čusos chlapi, mně se jako barmanovi hodně často stává, že udělám chybu v práci. Třeba holka čekala na led a já ho místo do panákovky hodil do popelníku před ní. Samozřjmě na mě civěla,ale já jsem to nepochopil. Teď sem 15 min. přemýšlel, ale už jsem nanic nepřišel. Asi trpím ztrátou paměti.
Mno ja nevim....ja mam nerekl bych brutalni zazitky....ale spis zazitky k pobaveni druhych.....palim od svych 14 let....a je mi 18...neni to dlouha doba....ale bohuzel mam pocit, ze mne to vymatlava dost a dost Ale prejdeme k zazitku Mam pro vas dva.....jsou si podobny, ale pritom kazdej decanko o necem jinym
Lonsky vanoce - 02/03 - pro informaci )
Palime vcelku velky breco ve vchodu v panelaku.......jo btw mam zlatyho retrievera a taham ji sebou vsude..........no...tak palime dopalime....a najednou prijde takova pani s malou holcickou a psem....a mne ten pes prijde nak povedomej, ale co.....ptam se ty pani.....to je holka ? ona se podiva na tu holcicku a rika.....jo to je holka..........ale ja myslel toho psa........no to neni nas pes.................JEZISMARJA TO JE MUJ PES ) A tak to jde s mou pameti dal a dal Tudle je to asi 14 dni jdu ven.....sme s kamosema venku na zewla a dem zase nekam pryc.....no tak ja jako obvykle volam na psa.....nic....piskam.....volam....asi deset minut jak kok*t....a pak najednou......nojo.....dyk ja ji nechal doma.....hmmmm.....myslim, ze k tomuhle doopravdy neni co dodat )
sem si dával s kámošema bouchy a asi sem to natlačil do břicha a dostal sem takovej stav že sem sebou praštil na zem a přepal se jak blbej (říkaly kámoši). Já sem měl před očima černo a cítil sem jen jak kdyby mě někdo na celým těle něčím drhnu, byl to fakt masakr. Pak sem vstal šel dom a cestou sem si uvědomil že sem se praštil do nosu, takže mě bolele ještě týden!!!
Si tak nějak mlhavě pamatuju jednu vyprávěnou story ze včerejška .
Kámoš doma navařil bramboráky o jejichž obsahu netřeba pochybovat a co se nestalo. Jeho mamka šla na noční a řekla si, že takovej dobrej bramborák by k zakousnutí vůbec nebyl špatnej, takže mu je v nestřežené chvíli sbalila a odešla. Není to žádná krkna, takže se rozdělila se spolupracovnicí a obě se vydatně napapali. Ještě se dohadovaly co tam ten její kluk asi přidává, že to má tak zvláštní chuť. No, pak už to šlo ráz na ráz. Přišel nájezd, tu její kolegyni chytla ukrutná depka z toho, že její syn je na vojně či co, tak tam začala řvát jak pominutá a jeho mamka jak byla taky fest v prdeli, tak tam nad ní jenom beze slova stála a koukala . No a protože takovej bramborák hned tak nevyprchá, tak je tam v zhruba stejný situaci ráno našli jejich střídačky .
Ahoj no tohle tema je dobry maras tak ja se taky přidam: V sobotu byl den všech svatych či co no a ja a kamoš jsme chtěli vyzkoušez novy vzor co jsme dostali od sestrenky no myslel jsem že to bude takovej ten pruměr no tak to teda nebyl v jednu chvili jsem neměl nebo necitil ruce a za chvili se mi zdalo že ma kolega 3 nohy , Pak nas napadlo že pujdeme pojezdit na kolech a tak jsme sli to byl teprv maras bez světel a pravě v ten den jsme potkali benga _tak rychle jsem na kole asi jeste nejel a kamoš taky nakonec jsme jim ujeli do lesa nebo co to bylo ale jeli jsme dlouho a když jsme zastavili zjistil jsem že jsme se ztratili a tak jsme si razili cestu teměř neprostupnou džungli jo a pak jsme se šli kouknout na hřbitov tak sme byli každy strašně statečnej ale po pulce cesty jsem si nebyl jiost esi jsme tam sami no tak jsme honem zdrhali uuuu a mě se zdalo že za nama někdo běží no byli jsme posrani strachem . Domu jsme přišli ve 3 rano a tak unaveny sem eště nebyl tož to t vše zdar PS:zkuste jezdit na kolech zhuleno je to MARAS jo a ty sny tak ty byly taky husty o upirech a tak ZDAR
Kamosh me weze zmilkowaneho domu a w zatacce nezatocit, wjel na nasyp, auto se napichlo na cumak pak strechu, pri tom sem prowalil zadni okno a wypad s nej. Pak uz sem jen wydell jak se kutalli po poli a modlil se aby to prezilli.