Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Hnojiva
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 40 41 42 43 44 »
Autor
Téma 
Starkey
Stálý Člen

Karma uživatele Starkey - 95% PěstitelskáKarma uživatele Starkey - 95% PěstitelskáKarma uživatele Starkey - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 657

potreboval by som poradit s tymto ,,hodi sa toto kvapalne hnojivo NPK 6-5-6 na fazu kvetu? nedojebem s tim nic?
Zlozenie:
dusik 6%
disicnanovy dusik 3,4%
amonny dusik 2,6%
fosforecnan rozpusteny vo vode 5%
draslik 6%

Old Post 18-08-2010 v 11:46 AM
Starkey je offline   Profil uživatele Starkey   Find more posts by Starkey   Foto galerie člena Starkey   Click here to Send Starkey a Private Message   Add Starkey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sysel4
Nový Člen

Karma uživatele Sysel4 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 658

Zdravím, dneska sem byl v Growu ve Frydku a koupil si hnojivo Plagron ALGA-BLOOM, týpek v obchodě říkal že to bohatě stačí na moje parapetové kytky... a taky říkal že mám 4ml rozpustit v 1l vody a můžu to klidně hnojit co 2 zálivku ale na obalu je napsané že prý jednou týdně, tak já nevím podlívám tak jednou za 2-3dny... co vy na to?

Old Post 18-08-2010 v 12:26 PM
Sysel4 je offline   Profil uživatele Sysel4   Find more posts by Sysel4   Foto galerie člena Sysel4   Click here to Send Sysel4 a Private Message   Add Sysel4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Alga Bloom Příspěvek č. 659

citace:
Původní příspěvek od Sysel4
Zdravím, dneska sem byl v Growu ve Frydku a koupil si hnojivo Plagron ALGA-BLOOM, týpek v obchodě říkal že to bohatě stačí na moje parapetové kytky... a taky říkal že mám 4ml rozpustit v 1l vody a můžu to klidně hnojit co 2 zálivku ale na obalu je napsané že prý jednou týdně, tak já nevím podlívám tak jednou za 2-3dny... co vy na to?

Jo mužeš to hnojit co druhou zálivku, ale pozor malý kytky by to nemuseli zvládnout.
Já hnojím 2x týdně, ale řídím se podle barvy kytek a podle toho v jakým stádiu rustu sou. třeba ted mě to začalo nakvítat tak pomalu hnojky přidávám(klidně až na 2násobnou koncetraci)

Světlé kytí- mají málo hnojiva
tmavé- mají moc hnojiva

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Old Post 18-08-2010 v 14:43 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sysel4
Nový Člen

Re: Alga Bloom Příspěvek č. 660

citace:
Původní příspěvek od dalas

Jo mužeš to hnojit co druhou zálivku, ale pozor malý kytky by to nemuseli zvládnout.
Já hnojím 2x týdně, ale řídím se podle barvy kytek a podle toho v jakým stádiu rustu sou. třeba ted mě to začalo nakvítat tak pomalu hnojky přidávám(klidně až na 2násobnou koncetraci)

Světlé kytí- mají málo hnojiva
tmavé- mají moc hnojiva

Takže třeba místo 4ml na 1l mužu dát 6ml na 1l? Asi yo žé? :-)

Old Post 18-08-2010 v 14:58 PM
Sysel4 je offline   Profil uživatele Sysel4   Find more posts by Sysel4   Foto galerie člena Sysel4   Click here to Send Sysel4 a Private Message   Add Sysel4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 661

Jo, ale jak sem psal záleží jaký máš kytí. myslím velikost a stádium rustu.

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Old Post 18-08-2010 v 16:40 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sysel4
Nový Člen

Příspěvek č. 662

Stačí se podívat na mojí Galérku, a nesměj se prosím, mají málo sluníčka :-)

Old Post 18-08-2010 v 16:42 PM
humus flusus
Stálý Člen

Karma uživatele humus flusus - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 663

Kluci a s jakyma hnojkama z shopu mate nej.zkusenosti?

At rostou...

Old Post 11-09-2010 v 17:59 PM
humus flusus je offline   Profil uživatele humus flusus   Find more posts by humus flusus   Foto galerie člena humus flusus   Click here to Send humus flusus a Private Message   Add humus flusus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillon
Stálý Člen

Karma uživatele sillon - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 664

čaute chtěl ybchs e zeptat jestli ma cenu hnojit plagronem na růst kdyz mate pěstební medium predhnojene na 6-8 tydnu..

Old Post 18-09-2010 v 09:25 AM
sillon je offline   Profil uživatele sillon   Find more posts by sillon   Foto galerie člena sillon   Click here to Send sillon a Private Message   Add sillon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillon
Stálý Člen

Karma uživatele sillon - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 665

please poraďte

Old Post 18-09-2010 v 20:54 PM
sillon je offline   Profil uživatele sillon   Find more posts by sillon   Foto galerie člena sillon   Click here to Send sillon a Private Message   Add sillon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kc33
Nový Člen

Karma uživatele kc33 - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 666

tak na out hnojivko doporucuji od hesy enzym a super vit vybornej booster..

Old Post 21-09-2010 v 18:15 PM
kc33 je offline   Profil uživatele kc33   Find more posts by kc33   Foto galerie člena kc33   Click here to Send kc33 a Private Message   Add kc33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 667

Zbylo mi trochu Plagronu-Bloom a chtěl bych to nechat na příští rok.Nebude problém to skladovat ? Třeba jestli se to nemůže během toho roku skazit nebo ztratit nějaké látky.

Old Post 22-09-2010 v 10:41 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simson
Stálý Člen

Karma uživatele simson - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 668

Zdar, já bych řekl že ne. Mě taky zbylo z letošního pěstu nějaké hnojivo. Stačí když ho dáš třeba do sklepa nebo do ledničky, prostě na nějaké místo kde je tma a chládek (sklep) a mělo by ti vydržet do příštího roku.

Old Post 22-09-2010 v 10:47 AM
simson je offline   Profil uživatele simson   Find more posts by simson   Foto galerie člena simson   Click here to Send simson a Private Message   Add simson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hany
Nový Člen

Karma uživatele Hany - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 669

čus chtěl bych se vás zeptat co byste mi radči doporučili jestli: plagron alga grow, plagron alga bloom, plagron green sensation a nebo Advanced Hydroponics Grow, Advanced Hydroponics Bloom, Advanced Hydroponics Micro, kterou trojičkou by bylo lepší hnojit, je to na outdoor nebo jestli mi poradíte něco lepšího..poradte mi dík

Old Post 22-09-2010 v 11:26 AM
Hany je offline   Profil uživatele Hany   Find more posts by Hany   Foto galerie člena Hany   Click here to Send Hany a Private Message   Add Hany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 670

simson: Díkes.Šoupnu to do sklepa.Do ledničky mezi párky to asi neprojde.muheh

Hany:Používám alga bloom a kytky si nestěžují.Jenom sem tady někde četl že to chce delší flushing nebo by to mělo nasládlou chut´.

Old Post 22-09-2010 v 12:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kc33
Nový Člen

Karma uživatele kc33 - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 671

Hany zkus hesi ..ja sem ted spokojenej ale plagron ja taky dobrej ale drahej ...zatim

Old Post 22-09-2010 v 16:52 PM
kc33 je offline   Profil uživatele kc33   Find more posts by kc33   Foto galerie člena kc33   Click here to Send kc33 a Private Message   Add kc33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hany
Nový Člen

Karma uživatele Hany - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 672

má tady někdo zkušenosti stím hnojiven Advanced Hydroponics Grow? poradte..dik

Old Post 26-09-2010 v 11:36 AM
Hany je offline   Profil uživatele Hany   Find more posts by Hany   Foto galerie člena Hany   Click here to Send Hany a Private Message   Add Hany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 40 41 42 43 44 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2023 - Hnojiva II. - 52 odpovědí
14-07-2016 - Biobizz hnojiva - 3 odpovědí
17-02-2017 - Hnojeni - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás