Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potreboval by som poradit s tymto ,,hodi sa toto kvapalne hnojivo NPK 6-5-6 na fazu kvetu? nedojebem s tim nic?
Zlozenie:
dusik 6%
disicnanovy dusik 3,4%
amonny dusik 2,6%
fosforecnan rozpusteny vo vode 5%
draslik 6%
Zdravím, dneska sem byl v Growu ve Frydku a koupil si hnojivo Plagron ALGA-BLOOM, týpek v obchodě říkal že to bohatě stačí na moje parapetové kytky... a taky říkal že mám 4ml rozpustit v 1l vody a můžu to klidně hnojit co 2 zálivku ale na obalu je napsané že prý jednou týdně, tak já nevím podlívám tak jednou za 2-3dny... co vy na to?
Původní příspěvek od Sysel4 Zdravím, dneska sem byl v Growu ve Frydku a koupil si hnojivo Plagron ALGA-BLOOM, týpek v obchodě říkal že to bohatě stačí na moje parapetové kytky... a taky říkal že mám 4ml rozpustit v 1l vody a můžu to klidně hnojit co 2 zálivku ale na obalu je napsané že prý jednou týdně, tak já nevím podlívám tak jednou za 2-3dny... co vy na to?
Jo mužeš to hnojit co druhou zálivku, ale pozor malý kytky by to nemuseli zvládnout.
Já hnojím 2x týdně, ale řídím se podle barvy kytek a podle toho v jakým stádiu rustu sou. třeba ted mě to začalo nakvítat tak pomalu hnojky přidávám(klidně až na 2násobnou koncetraci)
Světlé kytí- mají málo hnojiva
tmavé- mají moc hnojiva
Jo mužeš to hnojit co druhou zálivku, ale pozor malý kytky by to nemuseli zvládnout.
Já hnojím 2x týdně, ale řídím se podle barvy kytek a podle toho v jakým stádiu rustu sou. třeba ted mě to začalo nakvítat tak pomalu hnojky přidávám(klidně až na 2násobnou koncetraci)
Světlé kytí- mají málo hnojiva
tmavé- mají moc hnojiva
Takže třeba místo 4ml na 1l mužu dát 6ml na 1l? Asi yo žé? :-)
Zbylo mi trochu Plagronu-Bloom a chtěl bych to nechat na příští rok.Nebude problém to skladovat ? Třeba jestli se to nemůže během toho roku skazit nebo ztratit nějaké látky.
Zdar, já bych řekl že ne. Mě taky zbylo z letošního pěstu nějaké hnojivo. Stačí když ho dáš třeba do sklepa nebo do ledničky, prostě na nějaké místo kde je tma a chládek (sklep) a mělo by ti vydržet do příštího roku.
čus chtěl bych se vás zeptat co byste mi radči doporučili jestli: plagron alga grow, plagron alga bloom, plagron green sensation a nebo Advanced Hydroponics Grow, Advanced Hydroponics Bloom, Advanced Hydroponics Micro, kterou trojičkou by bylo lepší hnojit, je to na outdoor nebo jestli mi poradíte něco lepšího..poradte mi dík