Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ja taky neco zandám.....pred tejdnem sem predved vrchol toho jak clovek muze o pamet kdyz huli...balim si jointa s tim ze si ho dam az pujdu do prace (500m, to je v poho ne?) no tak sem domotal vyrazim na cestu a.....nic. pridu do prace a po hodine trvde prace si vzpomenu ze jsem zapomnel zkouril to brko
kamosh a já:
K: hej bude ten že
J: jaký ten vole?!
K: no ten kokot s tyma vlasama
J: jaký kokot s jaký vlasama vole?!?!?!
K: kurwa šak víš né vole ten kokot s tyma bílýma vlasama a fůsama !!!!
J: Mikuláš???????
K: jn ten!
ROFL tohle mě hoooodně rozsekalo
[ot]
dobrý dred, ale víc než polovina sou úplné sračky..... buď mě to vyznívá jako "hulím to po první a sám nevím co to se mnů dělá" a nebo samé "Jéééé to ale byla hustá hláška" OMFG! kdo to kua má číst?!
[/ot]
2 Dannn:
nerad se navážím do lidí ale myslím že nebudu sám kdo si myslí že si krapet mimo (hezky řečeno)
na nejaké stránce máš snad aj 5 příspěvků a to buď píšeš jaxes kt. hlášce zasmál nebo jiné nesmysly.... co to má jako být?! Rank Hunting??? už nevím jak tady (dlouho sem tu nebyl) ale na jiných fórech se tohle řeší dost tvrdě.....
a sů tu různé blbosti ale ty si jediný člověk kt. sem píše tak moc a vůbec nic z toho není směšné! to že si byl opakovaně Yettim nepokládám za nesmrtelnou hlášku ale spíš ukazatel tvé inteligence, vyspělosti, blbosti no nazvi si to jak chceš.......
2 cilum: medzi nami, ani mne sa niektore hlasky co su tu nezdaju vtipne, no nepisem o tom, ale sak v pohode, berem to.
Zatial to nikdo neriesil a ani som nemyslel, ze by zacal, no neva. Nemyslim, ze hlasky, co som pisal su nesmrtelne (tiez sa nechcem navazat, ale ten mikulas ma do kolien zrovna nedostal...), lenze som si myslel, ze sa to bude dat pochopit vzhladom na situaciu, v ktorej to bolo povedane, cize ked sme boli nafajceni. Keby som bol svina, tak tiez viem napisat, co bolo suche, no viem si zase predstavit, ake to muselo byt vtedy vtipne, ked to niekto povedal...
peace
Dannn: mno promiň ale souhlasím s tím od cilum...jediný co píšeš, je jak chytáš doma nejvíc drsný holotropy...vždy se u toho nějak extrémně rozbiješ o stůl...napíšeš jak chceš pokaždé zhulovat kočku,ale jakmile ti to někdo vyčte tak hned NEE NEE SORRY SORRY..JÁ BYCH JI NEZHULIL...když už máš teda nějakej svůj názor tak si za ním stůj...a když chceš psát něco aby si byl pro ostatní master,tak se snad více snaž..((: tvé příspěvky už přeskakuju,nebaví mě je číst..(((; měj se
mno jinak jsem právě našla doma tak rok starej hulící sešit-to jest-sešit z různýma malůvkama a hláškama...znáte to..((: no jako na pár hláškách jsem se teď fakt zasekla..(((: mno možná vás to tak napobaví jako mě teď pod vlivem ((((:
(nudná hodina francouzštiny)já:KULATÝ A PODLOUHLÝ..hmm tak by se mohla jmenovat..třeba nějaká pohádka..to je celkem nášup ne?kulatý a podlouhlý..
kámoška:myslíš něco jako ŠIROKÝ A DLOUHÝ?..
já:hmm..aháá...ono už něco takovýho vlastně je..hm tak zas nic..
já:ej myslíš že ten brouk..byl jako tak hnusně rozšláplej?
kámo:nee..on jenom dělal mrtvýho brouka..((:
kámo:co myslíš,co to je?
já:mno..černej rybíz..?
kámo:to jo,to jo..a proč je teda červenej?
já:no..protože je ještě zelenej!! (((:
a poslední teď nedávnej rozhovor s kámoškou ve zhuleným stavu ve škole v hodině kompů..
kámoška:Mno..tak ten rohlík zapij tou mou mandarinkou..na..
já:hej ne dobrý..já to zapijím tím kyselým okurkem co mám v tom!
jestli vás ani jedna nepobavila tak sorry že ((((((:
kattenka: do tych prispevkov nepisem kazdy myslienkovy pochod, lebo by to bolo este nezrozumitelnejsie, nez sa mi to zda teraz. za svojim nazorom si vzdy vzdy stojim a nemyslim, ze by som ho nejak menil. to ze som chcel zhulovat kocku bolo nepodstatne v tom, co som pisal, islo tam o nieco ine a preto som nerozpisoval, ze ma to napadlo, no potom som si povedal, ze moju malu kocicku predsa nahulit nemozem, no napriek tomu som sa postavil a isiel do obyvaku...ale to je jedno. uz nech sa to neriesi, pokusim pisat veci, co prejdu nejakym filtrom, ak vobec napisem. peace
PROSÍm řešte si to někde jinde a nezasírejte to tu
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me