Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 40 41 42 43 44 »
Autor
Téma 
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 657

humor na vychode sk: kamos si usral a druhy hovori ...fuuuj citim tu indulonu .... a treti kamos do toho: hehe foter nemohol v noci zaspat?

Naposledy upravil kvasimodo 10-04-2006 v 22:31 PM

Old Post 06-04-2006 v 23:47 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
korkis
Stálý Člen

Karma uživatele korkis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 658

citace:
Původní příspěvek od ReeJack
Tak jsem se tím vším konečně prokousal.....

Moje nejoblíbenější hláška : " Slečnó nepučila byste mi zašukat? ....????!!!!.... Já vam to zejtra vrátim . "

Jediný co jsem touhle hláškou zjískal bylo pár nepěknejch přídomků vod jedný mladý slečny kerá mě zaslechla :p

Jinak když mě kdokoliv osloví než stihne říct cokoliv dalšího odpovídam automaticky " Nemám !i "

Ale mám zkušenosti že ta hláška s tím půjčováním funguje, alespon u mě, ale pokaždý to taky nevýjde, je to tak 50 na 50.......

Old Post 07-04-2006 v 08:31 AM
korkis je offline   Profil uživatele korkis   Find more posts by korkis   Foto galerie člena korkis   Click here to Send korkis a Private Message   Add korkis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 659

Slečno vy mate hezkýho psa můžu si vás pohladit.......

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 07-04-2006 v 08:55 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 660

Zhulený jak motyka a v horším případě jako lopata:-)

Old Post 07-04-2006 v 19:58 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 661

lower: to mi připomělo jednu hlasku. "vypadáš tak jak já se cejtim" . samozřejmě že v nestřízlivym stavu..

my first time

Old Post 07-04-2006 v 22:48 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 662

Poběžím rychlej než našňupaný gepard:-)

Old Post 08-04-2006 v 15:10 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 663

Možná že jsem to tady už psal, ale hrozně se mi líbí hláška
"Je mi tma..."

Viva México!

Old Post 08-04-2006 v 16:32 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshbrain
Nový Člen

Karma uživatele freshbrain - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 664

tak ja taky neco zandám.....pred tejdnem sem predved vrchol toho jak clovek muze o pamet kdyz huli...balim si jointa s tim ze si ho dam az pujdu do prace (500m, to je v poho ne?) no tak sem domotal vyrazim na cestu a.....nic. pridu do prace a po hodine trvde prace si vzpomenu ze jsem zapomnel zkouril to brko

ruleezzzz !

Old Post 09-04-2006 v 02:39 AM
freshbrain je offline   Profil uživatele freshbrain   Find more posts by freshbrain   Foto galerie člena freshbrain   Click here to Send freshbrain a Private Message   Add freshbrain to your buddy list     Navštiv homepage uživatele freshbrain! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cilum
Stálý Člen

Karma uživatele cilum - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 665

kamosh a já:
K: hej bude ten že
J: jaký ten vole?!
K: no ten kokot s tyma vlasama
J: jaký kokot s jaký vlasama vole?!?!?!
K: kurwa šak víš né vole ten kokot s tyma bílýma vlasama a fůsama !!!!
J: Mikuláš???????
K: jn ten!
ROFL tohle mě hoooodně rozsekalo

[ot]
dobrý dred, ale víc než polovina sou úplné sračky..... buď mě to vyznívá jako "hulím to po první a sám nevím co to se mnů dělá" a nebo samé "Jéééé to ale byla hustá hláška" OMFG! kdo to kua má číst?!
[/ot]

2 Dannn:
nerad se navážím do lidí ale myslím že nebudu sám kdo si myslí že si krapet mimo (hezky řečeno)
na nejaké stránce máš snad aj 5 příspěvků a to buď píšeš jaxes kt. hlášce zasmál nebo jiné nesmysly.... co to má jako být?! Rank Hunting??? už nevím jak tady (dlouho sem tu nebyl) ale na jiných fórech se tohle řeší dost tvrdě.....
a sů tu různé blbosti ale ty si jediný člověk kt. sem píše tak moc a vůbec nic z toho není směšné! to že si byl opakovaně Yettim nepokládám za nesmrtelnou hlášku ale spíš ukazatel tvé inteligence, vyspělosti, blbosti no nazvi si to jak chceš.......

Old Post 10-04-2006 v 15:54 PM
cilum je offline   Profil uživatele cilum   Find more posts by cilum   Foto galerie člena cilum   Click here to Send cilum a Private Message   Add cilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 666

2 cilum: medzi nami, ani mne sa niektore hlasky co su tu nezdaju vtipne, no nepisem o tom, ale sak v pohode, berem to.
Zatial to nikdo neriesil a ani som nemyslel, ze by zacal, no neva. Nemyslim, ze hlasky, co som pisal su nesmrtelne (tiez sa nechcem navazat, ale ten mikulas ma do kolien zrovna nedostal...), lenze som si myslel, ze sa to bude dat pochopit vzhladom na situaciu, v ktorej to bolo povedane, cize ked sme boli nafajceni. Keby som bol svina, tak tiez viem napisat, co bolo suche, no viem si zase predstavit, ake to muselo byt vtedy vtipne, ked to niekto povedal...
peace

Old Post 10-04-2006 v 19:46 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 667

V tomhle stavu se nedá jet.

Ten hroch má ale tlamu a to má přitom jenom sedum krčních obratlů

U hroznýše v ZOO přes celej areál plazů....."Ty krávo, de po Liborovi"
- Had "Ne, jdu po tobě"

Old Post 12-04-2006 v 07:34 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 668

Dannn: mno promiň ale souhlasím s tím od cilum...jediný co píšeš, je jak chytáš doma nejvíc drsný holotropy...vždy se u toho nějak extrémně rozbiješ o stůl...napíšeš jak chceš pokaždé zhulovat kočku,ale jakmile ti to někdo vyčte tak hned NEE NEE SORRY SORRY..JÁ BYCH JI NEZHULIL...když už máš teda nějakej svůj názor tak si za ním stůj...a když chceš psát něco aby si byl pro ostatní master,tak se snad více snaž..((: tvé příspěvky už přeskakuju,nebaví mě je číst..(((; měj se

Old Post 13-04-2006 v 09:19 AM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 669

mno jinak jsem právě našla doma tak rok starej hulící sešit-to jest-sešit z různýma malůvkama a hláškama...znáte to..((: no jako na pár hláškách jsem se teď fakt zasekla..(((: mno možná vás to tak napobaví jako mě teď pod vlivem ((((:

(nudná hodina francouzštiny)já:KULATÝ A PODLOUHLÝ..hmm tak by se mohla jmenovat..třeba nějaká pohádka..to je celkem nášup ne?kulatý a podlouhlý..
kámoška:myslíš něco jako ŠIROKÝ A DLOUHÝ?..
já:hmm..aháá...ono už něco takovýho vlastně je..hm tak zas nic..

já:ej myslíš že ten brouk..byl jako tak hnusně rozšláplej?
kámo:nee..on jenom dělal mrtvýho brouka..((:

kámo:co myslíš,co to je?
já:mno..černej rybíz..?
kámo:to jo,to jo..a proč je teda červenej?
já:no..protože je ještě zelenej!! (((:

a poslední teď nedávnej rozhovor s kámoškou ve zhuleným stavu ve škole v hodině kompů..
kámoška:Mno..tak ten rohlík zapij tou mou mandarinkou..na..
já:hej ne dobrý..já to zapijím tím kyselým okurkem co mám v tom!

jestli vás ani jedna nepobavila tak sorry že ((((((:

Old Post 13-04-2006 v 09:27 AM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Příspěvek č. 670

Včera sme byli v hospe a hlášky padaly jak vzteklé.nestíhal sem to ani psát do telefonu:-P

Ve škole na besedě:"Já sem ochránce přírody,pokud mě neznáte,my provádíme bezpečné transfery žab"

Při slohovce: A:"Mužu použít slovo vole jako oslovení?
B:"Žádné vulgarismy sem řekla,nic podobného jako "Aby tě satan zpral"

v hospode kamos na cisnika:"Ja bych si dal to jablečné pyré"

stary učitel řekl:"Já mám takový hlad že mi velké střeva požírají ty malé"

kamos v hospode u pivka ktere moc nesmakovalo:"Sem tady tak dlouho ,že bliju pavučiny"
afro:

Old Post 13-04-2006 v 09:35 AM
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 671

kattenka: do tych prispevkov nepisem kazdy myslienkovy pochod, lebo by to bolo este nezrozumitelnejsie, nez sa mi to zda teraz. za svojim nazorom si vzdy vzdy stojim a nemyslim, ze by som ho nejak menil. to ze som chcel zhulovat kocku bolo nepodstatne v tom, co som pisal, islo tam o nieco ine a preto som nerozpisoval, ze ma to napadlo, no potom som si povedal, ze moju malu kocicku predsa nahulit nemozem, no napriek tomu som sa postavil a isiel do obyvaku...ale to je jedno. uz nech sa to neriesi, pokusim pisat veci, co prejdu nejakym filtrom, ak vobec napisem. peace

Old Post 14-04-2006 v 09:23 AM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 672

PROSÍm řešte si to někde jinde a nezasírejte to tu

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 14-04-2006 v 09:43 AM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 40 41 42 43 44 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás