Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám ešte mále kytky ale jedna ktorá bola sadená najskôr je fakt veľká chcel by som vediet či už sa dá zistit či je to samec alebo nie.
Tieni hned dalšej kytke vedla tak ak to je samec zbavil by som sa ho čo najskor. Podľa http://grower.cz/home/potw.php?a...ow&photoid=7634 mi príde ako samec ale zas tie gule sa ako keby znich listy robily vysie chcelo by to asi aj lepsie foto :/
Za každu radu a názor budem rád díky moc
si ma nepotešil 100 % lebo vo vyšej časti to vyzera trocha inak pojdem to poriadne ešte pofotit ale tiež to vidím tak :/
Ako juj mam odtial dostať vytrhnúť aj skorenmi mi nepríde dobrý nápad kedže vedla tochto chlapa je dúfam jeho menšia sestra aby som korene neporušil. Mam ju len odseknut nad zemou ?
Toto mi bolo viac menej už jasné. Ale aj tak ďakujem. Ide mi pridať len jedna fotka takže ešte do tretice, tretia najvačšia rastlina, ale sadená odosť neskôr. Stochto neviem vydedukovať ani ja mladučká podľa mna do tretice samec ...
Jurgiano : ešte na tom nieje poznať či je to samec alebo samica, tie výrastky tvorí každá rastlina, to je úplne normálne, takže ešte počkaj kým začne kvitnúť.
Potreboval bych docela jistotu ... je to jedina kvetina u ktery si nejsem jistej .... zbytek jsou feminizovany seminka a nerad bych tady vytvarel deti :-( .... tato kytka dorazila odjinud proto si nejsem jistej puvodem :-(