Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Free_tekk Nekdo tady psal neco o houbariiich a taak.A co vim tak v polsku je zakazane sbirat hriby pac si tim kurvy lesi a vetsina tak jezdi k naaam.moc houbaru tam neeejni a aj tak sou polaci trochu mimo,vetsina je verici a o brku nemaj ani potuchy.takze bydlite nekdo pobliz polska? hupsnete za hranicni kameny a do toho,snad to vyjde.
No ale nechtěj, aby tě s tím někdo v polsku chytil, protože jejich zákony o marihuaně jsou poměrně drsný. 100 x tolik co u nás.
Já osobně doporučuji potlačit lenost a vydat se do nějaké přilehlé vesnice a vsadit v okolí. Dle vlastní zkušenosti většinu lidí na vesnici ani nezajmá, že tam někdo pěstuje ganju. U nás ví celá vesnice, kde kytky mám a nikdy ani lísteček pryč
Ja jsem s kamosema nasel mistecko kde se malinky potucek rozdelil a udelal takovou <> a doprostred jsme to dali kolem je housti a dost krovi ale zhora na to prazi slunko je tam totiz takovy prostor ze ty kere nezabranuji slunci aby tam pronikalo, takze od takovych 11-18 hodin tam krasne sviti
Původní příspěvek od hudson Ja jsem s kamosema nasel mistecko kde se malinky potucek rozdelil a udelal takovou <> a doprostred jsme to dali kolem je housti a dost krovi ale zhora na to prazi slunko je tam totiz takovy prostor ze ty kere nezabranuji slunci aby tam pronikalo, takze od takovych 11-18 hodin tam krasne sviti
To snow1: No ta povodeň nebude snad tak hrozná jestli tam nebude velký proud. Já měl jednou kytky uplně na břehu řeky a při velký vodě sem je měl tak dva metry pod vodou. Druhej den voda spadla dolů a kytičky rostly dál.
zdar pánové.jsem zde nový,ale s outdoorem mam už skusenost.Ja pestuju v agatovem poroste.Oproti malinam ma tu vyhodu ze nemusi rust do vysky.Staci jen chvilu pockat,az sa vytvora lysty,a myslim ,ze jen tak nekto vam tam nepoleze.Mlade agaty maji nektere ostne dlhe az 4 cm.Staci trochu pohnojit a "zahradka" je na svete.
jinak minulej tejden sem jel divokou orlici na raftu, a projížděli sme taky kolem njákejch opuštěnejch megaskleníků. ale kdo ví co za lidi tam třeba na podzim zabloudí...
Všetci máte dobré fleky ale zatial som nenašiel ani jeden prispevok na pestovanie v kriakoch. Ruze atd..... Ja som zo slovenska a minuly rok som si tu spravil moj prvy a jeden flek a hned bolo v poho. Nik nema ani sancu ist tam a dostat sa dnu do toho uz vobec nie. Sice dva dni dvaj makacka ale stoji to za to....... :-)
Udělal jsem si na chalupě (prdelka zakopaná) procházku, abych se podíval po nějakém pěkném místečku pro moje kytičky, zhýčkaný to Orange Bud...;-) Měl jsem vytipovaný asi 3 plácky na ostrůvcích mezi polema, kde je jen houští. V jednom z nich je dokonce miniaturní rybníček s vlastním pramenem, prostě ideální! Jenže...chyba hlávky. Přijdu tam, zalezu do houštin a co nevidím. Zahrádku. Dost bídnou, hlína místní (tzn. jíl, šutr, obecně bordel), kytiz asi z napíchanejch semen, taktéž bídnýho vzrůstu.
OK tak nic, škoda. Jdu dál, plac no.2. Z jedné strany nepřístupný houští, z druhý strany protékal malej potok. Krásný místo, mezi houštinama schovaná miniaturní mýtina. Kompletně rozdupaná od zvěře:-(
Zadařilo se až na posledním fleku, na slunným místě mezi vysokým porostem v lese...cca 5km.
woldemort: No ten agátovej porost je dobrej nápad. Ja mam takovej krásnej hned kousek za barákem, je to pod dráty vysokého napětí a už sem na to myslel. Jdu do toho.
....sou mista kam nechodi ani vysoka...a clovek by se dostal po kouskach nebo po brise...a sou skoro vsude, jen si najit takovy kam se po tom brise dostane a kde je pobliz voda...tot muj recept...
Ja osobne nasel loni krasnej flicek -taková jako strouha -driv tam byla meliorace, ale je zanesena, takze je to koprivama zarostla mokrina -trochu jsem tam vytrhal kolecko -hlina krasna a hned 2 metry vedle je ta mel. studna, ve ktery je porad pul metru vody -bomba placek -rostlinkam se darilo a ty koprivy vyrostli do min. 3 metru, takze krasny krytí. Letos jedu zase tam + doma (zahonek obehnanej igelitem-kvuli cumilum) a doufam ze to bude good
Chcem sa spýtať, mám rastlinu, chcel som pestovať outdoor, ale proste ja nemôžem nájsť fleka, kde by nechodili ľudia, alebo čorkári. Chcel som aj windoor, ale tam mi pre istotu nesvieti skoro slnko vôbec. Tak som chcel pestovať na povale, v dome. Len slnko tam svieti asi tak od 7:00 do 12:00. Bude to vadiť? Keď slnko prejde ďalej, tak tam ešte zostane denné svetlo. Bude to rastlinke stačiť? Dúfam že áno, pretože inde to nieje možné.
Původní příspěvek od lukas04 Chcem sa spýtať, mám rastlinu, chcel som pestovať outdoor, ale proste ja nemôžem nájsť fleka, kde by nechodili ľudia, alebo čorkári. Chcel som aj windoor, ale tam mi pre istotu nesvieti skoro slnko vôbec. Tak som chcel pestovať na povale, v dome. Len slnko tam svieti asi tak od 7:00 do 12:00. Bude to vadiť? Keď slnko prejde ďalej, tak tam ešte zostane denné svetlo. Bude to rastlinke stačiť? Dúfam že áno, pretože inde to nieje možné.
Přesně na takovým dopoledním slunci od těch 7 do 12hod mi loni vyrostly pěkný venky, tak se ničeho neboj
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
lukas04: tak jak napisal zedy, neni problem... ja som takisto pestoval doteraz, az nato ze medzi tou siedmou a dvanastou mi este na niekolko minut clonil komin hehe ... ked tak mrkni moj 1.st balkon (vypestovat sa dalo, a aj skurit )...