Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 39 40 41 42 43 »
Autor
Téma 
Mr.Dagoth
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Dagoth - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 641

citace:
Původní příspěvek od zubr
to každopádně přinést si vlastní hlínu.kamoši mě přesvědčili že školka je blbost,protože tam choděj myslivci.

No a hlavně školky se vysejkaj, což taky není dobrý. Měl jsem něco taky na zkoušku ve školce, ale přišel pán s křoviňákem.....

Old Post 13-05-2007 v 10:54 AM
Mr.Dagoth je offline   Profil uživatele Mr.Dagoth   Find more posts by Mr.Dagoth   Foto galerie člena Mr.Dagoth   Click here to Send Mr.Dagoth a Private Message   Add Mr.Dagoth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Dagoth
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Dagoth - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 642

citace:
Původní příspěvek od Free_tekk
Nekdo tady psal neco o houbariiich a taak.A co vim tak v polsku je zakazane sbirat hriby pac si tim kurvy lesi a vetsina tak jezdi k naaam.moc houbaru tam neeejni a aj tak sou polaci trochu mimo,vetsina je verici a o brku nemaj ani potuchy.takze bydlite nekdo pobliz polska? hupsnete za hranicni kameny a do toho,snad to vyjde.

No ale nechtěj, aby tě s tím někdo v polsku chytil, protože jejich zákony o marihuaně jsou poměrně drsný. 100 x tolik co u nás.

Já osobně doporučuji potlačit lenost a vydat se do nějaké přilehlé vesnice a vsadit v okolí. Dle vlastní zkušenosti většinu lidí na vesnici ani nezajmá, že tam někdo pěstuje ganju. U nás ví celá vesnice, kde kytky mám a nikdy ani lísteček pryč

Old Post 13-05-2007 v 10:58 AM
Mr.Dagoth je offline   Profil uživatele Mr.Dagoth   Find more posts by Mr.Dagoth   Foto galerie člena Mr.Dagoth   Click here to Send Mr.Dagoth a Private Message   Add Mr.Dagoth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hudson
Stálý Člen

Karma uživatele hudson - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 643

Ja jsem s kamosema nasel mistecko kde se malinky potucek rozdelil a udelal takovou <> a doprostred jsme to dali kolem je housti a dost krovi ale zhora na to prazi slunko je tam totiz takovy prostor ze ty kere nezabranuji slunci aby tam pronikalo, takze od takovych 11-18 hodin tam krasne sviti

1.GrowOut07 by huds
Sklizej jen to co zasadis...
Keep smoke ganja mean

Old Post 16-05-2007 v 11:11 AM
hudson je offline   Profil uživatele hudson   Find more posts by hudson   Foto galerie člena hudson   Click here to Send hudson a Private Message   Add hudson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snow1
Stálý Člen

Karma uživatele snow1 - 90% PěstitelskáKarma uživatele snow1 - 90% PěstitelskáKarma uživatele snow1 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 644

citace:
Původní příspěvek od hudson
Ja jsem s kamosema nasel mistecko kde se malinky potucek rozdelil a udelal takovou <> a doprostred jsme to dali kolem je housti a dost krovi ale zhora na to prazi slunko je tam totiz takovy prostor ze ty kere nezabranuji slunci aby tam pronikalo, takze od takovych 11-18 hodin tam krasne sviti

pockaj az pride povoden :-)

Old Post 18-05-2007 v 13:38 PM
snow1 je offline   Profil uživatele snow1   Find more posts by snow1   Foto galerie člena snow1   Click here to Send snow1 a Private Message   Add snow1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Edgaros
Stálý Člen

Karma uživatele Edgaros - 84% PěstitelskáKarma uživatele Edgaros - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 645

To snow1: No ta povodeň nebude snad tak hrozná jestli tam nebude velký proud. Já měl jednou kytky uplně na břehu řeky a při velký vodě sem je měl tak dva metry pod vodou. Druhej den voda spadla dolů a kytičky rostly dál.

Old Post 20-05-2007 v 10:38 AM
Edgaros je offline   Profil uživatele Edgaros   Find more posts by Edgaros   Foto galerie člena Edgaros   Click here to Send Edgaros a Private Message   Add Edgaros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
voldemort
Nový Člen

Karma uživatele voldemort - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 646

zdar pánové.jsem zde nový,ale s outdoorem mam už skusenost.Ja pestuju v agatovem poroste.Oproti malinam ma tu vyhodu ze nemusi rust do vysky.Staci jen chvilu pockat,az sa vytvora lysty,a myslim ,ze jen tak nekto vam tam nepoleze.Mlade agaty maji nektere ostne dlhe az 4 cm.Staci trochu pohnojit a "zahradka" je na svete.

Old Post 21-05-2007 v 10:07 AM
voldemort je offline   Profil uživatele voldemort   Find more posts by voldemort   Foto galerie člena voldemort   Click here to Send voldemort a Private Message   Add voldemort to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kaasha
Stálý Člen

Karma uživatele kaasha - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 647

našel sem si místečko v polích, kde rostou kopřivy kolem, ale není to zas 10km od civilizace, kvůli zalívání, a zas ne tak blízko, kvůli kamarádům :-(

Old Post 22-05-2007 v 08:59 AM
kaasha je offline   Profil uživatele kaasha   Find more posts by kaasha   Foto galerie člena kaasha     Add kaasha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kaasha
Stálý Člen

Karma uživatele kaasha - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 648

jinak minulej tejden sem jel divokou orlici na raftu, a projížděli sme taky kolem njákejch opuštěnejch megaskleníků. ale kdo ví co za lidi tam třeba na podzim zabloudí...

Old Post 22-05-2007 v 09:02 AM
kaasha je offline   Profil uživatele kaasha   Find more posts by kaasha   Foto galerie člena kaasha     Add kaasha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 649

Všetci máte dobré fleky ale zatial som nenašiel ani jeden prispevok na pestovanie v kriakoch. Ruze atd..... Ja som zo slovenska a minuly rok som si tu spravil moj prvy a jeden flek a hned bolo v poho. Nik nema ani sancu ist tam a dostat sa dnu do toho uz vobec nie. Sice dva dni dvaj makacka ale stoji to za to....... :-)

Old Post 22-05-2007 v 12:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Shadow
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Shadow - 69% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Shadow - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 650

Udělal jsem si na chalupě (prdelka zakopaná) procházku, abych se podíval po nějakém pěkném místečku pro moje kytičky, zhýčkaný to Orange Bud...;-) Měl jsem vytipovaný asi 3 plácky na ostrůvcích mezi polema, kde je jen houští. V jednom z nich je dokonce miniaturní rybníček s vlastním pramenem, prostě ideální! Jenže...chyba hlávky. Přijdu tam, zalezu do houštin a co nevidím. Zahrádku. Dost bídnou, hlína místní (tzn. jíl, šutr, obecně bordel), kytiz asi z napíchanejch semen, taktéž bídnýho vzrůstu.

OK tak nic, škoda. Jdu dál, plac no.2. Z jedné strany nepřístupný houští, z druhý strany protékal malej potok. Krásný místo, mezi houštinama schovaná miniaturní mýtina. Kompletně rozdupaná od zvěře:-(

Zadařilo se až na posledním fleku, na slunným místě mezi vysokým porostem v lese...cca 5km.

...and devil says "Burn 'em alive...all of them!

Old Post 22-05-2007 v 13:13 PM
Dr.Shadow je offline   Profil uživatele Dr.Shadow   Find more posts by Dr.Shadow   Foto galerie člena Dr.Shadow   Click here to Send Dr.Shadow a Private Message   Add Dr.Shadow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Edgaros
Stálý Člen

Karma uživatele Edgaros - 84% PěstitelskáKarma uživatele Edgaros - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 651

woldemort: No ten agátovej porost je dobrej nápad. Ja mam takovej krásnej hned kousek za barákem, je to pod dráty vysokého napětí a už sem na to myslel. Jdu do toho.

Old Post 31-05-2007 v 12:05 PM
Edgaros je offline   Profil uživatele Edgaros   Find more posts by Edgaros   Foto galerie člena Edgaros   Click here to Send Edgaros a Private Message   Add Edgaros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 652

....sou mista kam nechodi ani vysoka...a clovek by se dostal po kouskach nebo po brise...a sou skoro vsude, jen si najit takovy kam se po tom brise dostane a kde je pobliz voda...tot muj recept...

Old Post 01-06-2007 v 10:00 AM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dreambox
Nový Člen

Karma uživatele dreambox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 653

Ja osobne nasel loni krasnej flicek -taková jako strouha -driv tam byla meliorace, ale je zanesena, takze je to koprivama zarostla mokrina -trochu jsem tam vytrhal kolecko -hlina krasna a hned 2 metry vedle je ta mel. studna, ve ktery je porad pul metru vody -bomba placek -rostlinkam se darilo a ty koprivy vyrostli do min. 3 metru, takze krasny krytí. Letos jedu zase tam + doma (zahonek obehnanej igelitem-kvuli cumilum) a doufam ze to bude good

Old Post 02-06-2007 v 13:07 PM
dreambox je offline   Profil uživatele dreambox   Find more posts by dreambox   Foto galerie člena dreambox   Click here to Send dreambox a Private Message   Add dreambox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukas04
Stálý Člen

Karma uživatele lukas04 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 654

Chcem sa spýtať, mám rastlinu, chcel som pestovať outdoor, ale proste ja nemôžem nájsť fleka, kde by nechodili ľudia, alebo čorkári. Chcel som aj windoor, ale tam mi pre istotu nesvieti skoro slnko vôbec. Tak som chcel pestovať na povale, v dome. Len slnko tam svieti asi tak od 7:00 do 12:00. Bude to vadiť? Keď slnko prejde ďalej, tak tam ešte zostane denné svetlo. Bude to rastlinke stačiť? Dúfam že áno, pretože inde to nieje možné.

Old Post 05-06-2007 v 16:42 PM
lukas04 je offline   Profil uživatele lukas04   Find more posts by lukas04   Foto galerie člena lukas04   Click here to Send lukas04 a Private Message   Add lukas04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 655

citace:
Původní příspěvek od lukas04
Chcem sa spýtať, mám rastlinu, chcel som pestovať outdoor, ale proste ja nemôžem nájsť fleka, kde by nechodili ľudia, alebo čorkári. Chcel som aj windoor, ale tam mi pre istotu nesvieti skoro slnko vôbec. Tak som chcel pestovať na povale, v dome. Len slnko tam svieti asi tak od 7:00 do 12:00. Bude to vadiť? Keď slnko prejde ďalej, tak tam ešte zostane denné svetlo. Bude to rastlinke stačiť? Dúfam že áno, pretože inde to nieje možné.

Přesně na takovým dopoledním slunci od těch 7 do 12hod mi loni vyrostly pěkný venky, tak se ničeho neboj

Old Post 05-07-2007 v 18:07 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 656

lukas04: tak jak napisal zedy, neni problem... ja som takisto pestoval doteraz, az nato ze medzi tou siedmou a dvanastou mi este na niekolko minut clonil komin hehe ... ked tak mrkni moj 1.st balkon (vypestovat sa dalo, a aj skurit )...

Old Post 06-07-2007 v 15:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 39 40 41 42 43 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás