Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zatial vse bolo ok, ale som tam dva tyzdne nebol tak dufam ze nic take sa neobjavilo tam.... uz sa mi to dva teri oky nestalo, akurat predminuli rok kus dierkave listy ale hnojili sme o sto sest, ale aspon to rastlo, teraz len tak light hnojim kazd ddva tyzdne bo cesta na flekk cca 600 kc.
Tady je mejch 5 kytiček. Předpěstovaný od půly dubna. Hnojeno jen krystalonem. 3 Early misty a 2 Blue mystic x Citral. Vysoký jsou 170- 200 cm.
Slepice byli zvědavý a ozobávali je, proto ta provizorní ohrádka.
Koukám že vašim kytim se celkem daří ... moje partizanky docela bojujou, pohnojil sem je jen hnojem a jednou kristalonem start, sou takovy dost malí a nák ji vodumíraj spodní listy, chtěl jsem se zeptat, dyz mam ted rostliny vysoky treba metr tak můžou ještě do sklizně nákou tu vejšku a šířku nabrat ? doufám že zaberou a naberou !
2Zoder
ALOHA, tie spodne listy odumieraju aj mne avsak dufam že je to normálne, že su jednoducho staré a odumierajú, ale nefim preco sa tu k tomu nikto nevyjadruje, mohol by sa......