Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osobni zkusenost dobra, pracujou tam dva mlady typci co se vyznaj. Sortiment a ceny lepsi nez v jahode.
Jinak v lednici proto ze je tam chlad, chlad = pomalejsi chemicke reakce... Proste bych je nenechaval na slunicku, asi tak...
A třeba někde v tmavé místnosti např. sklep nebo někde ve skříni to može být ne? ....Jinak ceny v tom shopu jsou fakt pěkné i ten sortiment je pěkný je z čeho fakt vybírat.
Jinak hnojky je dobré skladovat kde? četl sem že někdo doporučuje v lednici??
vynikajici zkusenosti. typci se sice meni casteji, ale vzdy velice prijemni lide , dobre ceny a siroky sortiment - a predevsim "pratelske prostredi" hned vedle obchodu se zbranemi ) Ale bacha, diamantovka se da sehnat i levneji nez tam
Jo a me se uz mimo lednici zkazila biohnojka...normalne nejaka plisen na povrchu uvnitr se objevila. U mineralnich hnoj se mi to nestalo.
vynikajici zkusenosti. typci se sice meni casteji, ale vzdy velice prijemni lide , dobre ceny a siroky sortiment - a predevsim "pratelske prostredi" hned vedle obchodu se zbranemi ) Ale bacha, diamantovka se da sehnat i levneji nez tam
Jo a me se uz mimo lednici zkazila biohnojka...normalne nejaka plisen na povrchu uvnitr se objevila. U mineralnich hnoj se mi to nestalo.
Tak to je šupa jako..vedle zbraní tak když ti nepovolí reklamačku tak víš kam zajít..kousek vedle takže uschovávat rači vlednici jo? a co ten sklep nebo nějaká tmavá místnost doporučujete?
Zdravim, chtěl sem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s hnojivem "Agro Natura - univerzální organický hnojivo", případně jestli je vhodný pro hnojení. Složení N:P:K - 6,4:1,7:9 (přepočteno na sušený vzorek). Nechci hnojit chemií a tohle mi padlo do oka tak prosim poraďte. Předem dík!
čau groweři,
mě by zajímalo jakým stylem to s tema kuřincama a kravským hnojem děláte??jestli to necháte rozmočit v kyblu z vodou a pak to tím zalít nebo jinak,prosím podrobný popis díky za odpověd a pěstu zdar
Ahoj lidi,
chci se zeptat, rozebira se tu AH a nikde jsem nenasel nic co by bylo řečený o General Hydroponics. Po nejakem tom pestovani a hnojeni kristalonem jsem si rekl ze by me zajimala zmena a jak to s ni dopadne.Moje otazka zni:
Nazor na: http://www.growmarket.cz/produkt/tr...loom-micro-0-5l
Udelam s tímto hnojivem krok zpet,ktery bude znatelny oproti kristalonu a a jestli je rozdil tak markantni aby jsem si koupil jednotlive kazdou slozku od AH a preplatil ho cca o 300.-? díky za odpoved
doteraz som hnojil na rast Kristalonom, popozeral som sa po obchode a uvidel som NPK Hoštické s guanom - ako ho spravne aplikovat do pôdy a v akom mnozstve na stranke maju rozpis ale tak kanabis tam samozrejme nemaju
kolko asi ho dat do jednej jamy/kvetinacu - cca 20 L
klasicky to len zamiesat do pody a mozem tam dat priesady ? alebo cakat par dni / tyzdnov kym sa to rozlozi ?
čus, chtěl bych poradit co si myslíte o tomhle obyčejnym hnojivu?mám ho na kvet.. NPK 7-3-6..tam, kde bydlim nemůžu sehnat žádný pořádný hnojivo a tak sem si sehnal aspon todle, vim že fosforu tam moc neni ale myslíte že na květ by moch vystačit? dik za answer
Původní příspěvek od Tod čus, chtěl bych poradit co si myslíte o tomhle obyčejnym hnojivu?mám ho na kvet.. NPK 7-3-6..tam, kde bydlim nemůžu sehnat žádný pořádný hnojivo a tak sem si sehnal aspon todle, vim že fosforu tam moc neni ale myslíte že na květ by moch vystačit? dik za answer
Zdar
tohle hnojivo bych na kvet nepouzival -> ma maly obsah fosforu a hodne dusiku. Zkus najit hnojivo kde bude tento pomer obraceny, jinak na rust je tohle hnojivo naopak ideal.
jak na co!!!po namichani zalivky je treba ho hned pouzit a skladovani taky vyzaduje trochu lepsi klima obvzlast phytamin & cropmax a fishemulze atd,,,,,,,,,,,,,ale jinak davaji kytickam vse co potrebuji a prehnojit snad snim nejde [nepocitam 1-3tyden] kdy davam vzdy polovicni davky toho co radi vyrobce[jinak se muzou kyticky spalit obvzlast start-up a root]