Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 39 40 41 42 43 »
Autor
Téma 
Jura
Nový Člen

Karma uživatele Jura - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 641

Na kolotoči řetízkáču a pak jít na auta jedině DOPORUČÍM všem

Old Post 03-04-2008 v 17:23 PM
Jura je offline   Profil uživatele Jura   Find more posts by Jura   Foto galerie člena Jura   Click here to Send Jura a Private Message   Add Jura to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easy.green
Nový Člen

Karma uživatele easy.green - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 642

aloha já myslím,že na všech záchodcích na světě nebo ve všech dopravních prostředcích na světě se dá celkem slušně zhuit..někky je teda dost velkej stres co?
J8si teda nepamatuju nějáký to nejxtrémnější místo kde jsem hulil.
ale jednou jsem si ubalil jointa a šel jsem plavat..no a že prostě při plavání si budu v klidu pokuřovat.Jenže jsem se nějáko neuvědomil že si od toho pokuřování nemužu odpočinout(mokrý ruce) takže jsem si kvalitně pokouřil (skoro jsem se udusil..tak je to škoda to nevyhulit že jo)
ale zvládnul jsem to. Vylezl jsem ven z vody lehnul jsem si ihned na deku(nechtěl jsems nikým komunikovat) a něco jsem si četl ale po chvíli n mě přišlo spaní takže jsem si to čtivo položil na břicho a když jsem se probral měl jsem na břiše kosočtverec jako kráva(čtivo bylo na křivo).
doufám že jsem vás neunavil.

Old Post 06-04-2008 v 14:19 PM
easy.green je offline   Profil uživatele easy.green   Find more posts by easy.green   Foto galerie člena easy.green   Click here to Send easy.green a Private Message   Add easy.green to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 643

no na takový zřícenině kde jsme vylezli na asi 5m vysokou hradní zeď širokou tak 60cm.. naštěstí sme se moc nezhulili....

Old Post 06-04-2008 v 17:35 PM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 644

jednou sem si byl sam v noci zakourit na cca 40m vysokej vysilac, kterej ma nahore takovou plosinku, takze sem si tam akorat sednout, pocity to byly uzasny, akorat kdyz sem pak lez dolu, tak sem mel celkem fear

Old Post 06-04-2008 v 19:36 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 645

Tak mám další velmi kuriózní místo, kde jsem zahulil...
Jako příležitostný pracovník v jedné květinářské firmě, jsem se dostal do parlamentu ČR a tam až do kanceláře jeho předsedy. Noo a tam jsem měl udělat nějakou květinovou výzdobu. Páč jsem tam tvrdnul sám, napadl mě šílený nápad...zahulit si tam. Vlastně to byla shoda náhod. Moje spolupracovnice šly dělat údržbu květin v hale poslanecké sněmovny a předsedovy sekretářky využily příležitosti a zašly si na oběd. Tak jsem si sednul do křesla, kde normálně sedává pan předseda Vlček a zapálil jsem si špeka
Myslím, že z toho budu mít zážitek na celý život

Old Post 06-04-2008 v 23:04 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THE_GAME
Stálý Člen

Karma uživatele THE_GAME - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 646

tak to ti zavidim, super zažitek patří jim to heheh

Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.

Old Post 06-04-2008 v 23:26 PM
THE_GAME je offline   Profil uživatele THE_GAME   Find more posts by THE_GAME   Foto galerie člena THE_GAME   Click here to Send THE_GAME a Private Message   Add THE_GAME to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 647

jak tak patram v pameti tak mi asi jako nejkurioznejsi misto vychazi zachodky v Hiltonu, byl jsem tam na letni praxi jako cisnik na ciga se chodilo bezne na hajzlik ale s toho brka sem mel trochu bobky. Tak sem radsi uprostred nejvetsiho navalu na snidanich utekl z restaurace, skrz zazemi jsem se dostal do sklepa k pradelne, tam sem zalezl a pak teprv zahulil a kdyz sem vylez a snazil se rychle zmizet tak jeste asi padesat metru od tech hajzlu to smrdelo jak svine. A jak jsem se snazil dostat zpatky na svoji restauraci tak jsem narazil na stanek Holandskee kvetiny uplne nekde v podzemi hiltonu to me taky dobre rozsekalo. Jak o tom tak premyslim tak je to jedina dobra vzpominka na tu praxi jinak to tam bylo fakt peklo. Uz nikdy hilton.

Old Post 07-04-2008 v 00:39 AM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kerny
Nový Člen

Karma uživatele Kerny - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 648

Zcela kuriozni>

lyzarsky kurz v rakouzsku: napadlo nas udelat si "saunu", takze jsme na pokoji vytopili koupelnu varici vodou, ucpali vetrak a natahali tam rucniky, ktery se namacely v ty horky vode, jako zvlhcovani v growboxu XD... Vysledkem tohohle byla solidni sauna a v tomhle prostredi sme davali dve mega larvy plus vodnici s palem XD fakt na tuhle akci nikdy nezapomenu, kdyz to tadz takhle pisu, zni to jako nejaka picovina, opravdu tohle clovek musi zazit, jinak ma nulovou sanci pochopit, hlavne bych vsem pral zazit uklizeni "sauny" druhej den rano XDXD

Old Post 08-04-2008 v 20:52 PM
Kerny je offline   Profil uživatele Kerny   Find more posts by Kerny   Foto galerie člena Kerny   Click here to Send Kerny a Private Message   Add Kerny to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kerny! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shotgun
Nový Člen

Karma uživatele shotgun - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 649

za skrinkami v skole,, sup tri sluky z hydra a rychlo prec kym sa dym nerozsiri po celej satni... naozaj minutova zalezitost...

light up your life!

Old Post 10-04-2008 v 09:26 AM
shotgun je offline   Profil uživatele shotgun   Find more posts by shotgun   Foto galerie člena shotgun   Click here to Send shotgun a Private Message   Add shotgun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 650

jednou sme sli s kamosema na nejaky film, tak samozrejme ze se zhulime. ven se nam nechtelo, takze hajzly ve futuru (ostravaci vi). prijdeme tam nikde nikdo - pecka. zalezeme do te kabinky kamos nabori sklo a ze to mam pry rozjet. tak sem si dal prda a podal mu sklo.oprel sem se o stenu a zavrel oci. pak slysim jak se otevreli dvere tak otacim oprenou hlavu a tam stoji a n echapave zira nejaky kravatak kamos v tu dobu sklo v hube, typek na nas chvili ziral a pak zavrel dvere
kdo videl strach a hnus v las vegas tak si to dokaze predstavit

Old Post 10-04-2008 v 10:11 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niari
Stálý Člen

Karma uživatele Niari - 16% PěstitelskáKarma uživatele Niari - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 651

citace:
Původní příspěvek od Rákosníček
no na takový zřícenině kde jsme vylezli na asi 5m vysokou hradní zeď širokou tak 60cm.. naštěstí sme se moc nezhulili....

Taky jsme hulili na jedné zřícenině, bylo to docela vysoko, kolem stromy, pohled na vesničky v údolích, ale nejvíc bylo, když se docela blízko nás objevil týpek s padákem a chvíli kroužil okolo.

Jaké místo mají sny v tomto snu?

Old Post 10-04-2008 v 10:48 AM
Niari je offline   Profil uživatele Niari   Find more posts by Niari   Foto galerie člena Niari   Click here to Send Niari a Private Message   Add Niari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 652

citace:
Původní příspěvek od nans
jednou sme sli s kamosema na nejaky film, tak samozrejme ze se zhulime. ven se nam nechtelo, takze hajzly ve futuru (ostravaci vi). prijdeme tam nikde nikdo - pecka. zalezeme do te kabinky kamos nabori sklo a ze to mam pry rozjet. tak sem si dal prda a podal mu sklo.oprel sem se o stenu a zavrel oci. pak slysim jak se otevreli dvere tak otacim oprenou hlavu a tam stoji a n echapave zira nejaky kravatak kamos v tu dobu sklo v hube, typek na nas chvili ziral a pak zavrel dvere
kdo videl strach a hnus v las vegas tak si to dokaze predstavit

ten kravaťák teď bude pronásledovanej noční můrou, kde v jeho oblíbených barech na záchodech se budou týpci sjíždět látkama, který on nikdy nepochopí

ou jeá

Old Post 10-04-2008 v 10:58 AM
Host
Host

Příspěvek č. 653

jeli jsme tu s kamaradama na vylet na pramen řeky morafky nabrat trochu čerstvé pramenité vody do bonga a kochat se krasnym vyhledem na beskydy

Old Post 10-04-2008 v 12:17 PM
kubis.h
Nový Člen

Karma uživatele kubis.h - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 654

ve skole z okna ze tridy, u babci na hajzlu potom i z okna kdyz byla v tom druhem coz byla mazec stiha,ve vlaku(ale to asi moc kuriozni neni) a v tramvaji...

Out '09 - 16 ...coming soon...

Old Post 10-04-2008 v 13:05 PM
kubis.h je offline   Profil uživatele kubis.h   Find more posts by kubis.h   Foto galerie člena kubis.h   Click here to Send kubis.h a Private Message   Add kubis.h to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THE_GAME
Stálý Člen

Karma uživatele THE_GAME - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 655

Ja jsem odpálil pěknýho špeka, zrovna když jsem seděl v autě před soudem, ke kterému jsem zrovna šel na výslech šlo o 5 lidí, asi 14 trestných činů .... a mmj. vykradli i moje auto.... tak tam tak seděli vedle sebe ... čuměli na mě jak jsem vešel... no zajímavej zážitek, samý pochybný živly... ale nejdrsnější byl ten výslech no..... prostě mazec. LoL

Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.

Old Post 21-04-2008 v 13:10 PM
THE_GAME je offline   Profil uživatele THE_GAME   Find more posts by THE_GAME   Foto galerie člena THE_GAME   Click here to Send THE_GAME a Private Message   Add THE_GAME to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ignácius_Raily
Stálý Člen

Karma uživatele Ignácius_Raily - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 656

sem dal pořadnýho špeka při ceste na protidrogovou přednášku. Bylo dobre poslouchat ty kecy zhuleny

42

Old Post 21-04-2008 v 13:33 PM
Ignácius_Raily je offline   Profil uživatele Ignácius_Raily   Find more posts by Ignácius_Raily   Foto galerie člena Ignácius_Raily   Click here to Send Ignácius_Raily a Private Message   Add Ignácius_Raily to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 39 40 41 42 43 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás