Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám problém se zloutnutím listů, zacalo se to dít u dvou kytek ostatní jsou v pohodě... Listy loutnou jakoby odspodu v dost velkém mnozství s tím, ze po nějaké době se na listech zacnou objevovat hnědé tečky a nakonec celý chcípne... Nějaký tip čím to můze být?
uz jsem neměl větší tak jsem jednu kytku šoupnul do malýho... ale druhá je v jednou takovym a zloutne taky... dusíkem to nebude... hnojim plagronem, a pehnojením by to snad taky nemělo bejt.. všechny hnojim stejně a zloutnou jen dvě
konkrétní kytky jsou cross nejakych dvou odrud ze seedbanky, koupil jsem to od nekoho tady na foru, květináč cca 3-4 litry, zemina klasickej zahradnickej substrat, ph prubezne nemerim protoze jsjem meril 2x nazacatku a v obou pripadech bylo ph optimalni, jak pudy, tak zalivky
Hosi mam problem. Toto se zacalo objevovat cca 13. den kvetu ... nyni kyti 22. den kvetu. Medium hlina, EC 1,6 drzim a PH 6,1 ... postihuje to zatim ty nejvetsi listy ve spodku a ted stredni casti ... listy nejprve svetlaji pak se zacinaji objevovat skvrny - mel nekdo neco podobneho ?
Jestli to neni zasoleny tak pridej na kvetovym hnojivu a asi i naky mikroprvky... to vypada pravdepodobne na fosfor. Fleky nezmizi ale prestanou se sirit, mel sem to samy prvni kolo, ale az ke konci kvetu.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Co se vyzivy tyka taky me vychazi fosfor rikam si jesli to PH neni moc nizke na kvet ale taky se mi zda jesli to neni plisen bramborova ... chjo )) ja musim mit dicky neco extra diky za tip nemas nahodou foto tech tvych listu ?
Původní příspěvek od Whoau Co se vyzivy tyka taky me vychazi fosfor rikam si jesli to PH neni moc nizke na kvet ale taky se mi zda jesli to neni plisen bramborova ... chjo )) ja musim mit dicky neco extra diky za tip nemas nahodou foto tech tvych listu ?
ahoj mám takový problém, nechtěně jsem spálil vršky a tak jsem je odstřihnul, ale začlo se to jakoby přenášet na celou kytku. Ted nevím co s tím. ec mi stoupá a ph taky ale to se vždy zastaví na 6 a tam se to jakš takš drží. nějaká rada? díky!