Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja letos poprve zkousim seeds z legosky z akce seminka seniorum. Tak jsem zvedav, jinak mam par zbitku z aurory od paradise a minulej rok co je kamik dal ven rikal ze slusna pecka tak to vyzkousim. Pujde ven i nejaky zbili veprovi WhitewidowXTheUltimate Pac v terarku se moc nevokazali tak to zlikviduju na zahonek ven, stejne tak PowerPlant. A dokonce tu zbyli 2 paradni klasiky OG od humbold tak to taky prdnu ven a uvidime XD
Původní příspěvek od fyree Jo ? ja mam strach že pres ty stromy to nebude ok přeci jen to není louka kde to sviti furt.
cau, pred tym nez ides sadit je dobre si na flek zobrat kompas a podla toho si vis predstavit drahu slnka. ak to chces mat uplne presne, stahni si do telefonu aplikaci SunSurveyor. tu je priklad, pozeraj od 0:40 - https://www.youtube.com/watch?v=w8O1Z0BMee8
Původní příspěvek od Vovva96 Zdravím, máte někdo zkušenosti s Torpédo? Chtěl bych vědět co od toho čekat, jelikož tento rok semnou totál vyjebal Pakistan valley.
Copak se stalo s Pakistan walley? Je to čistá indika, kvete jen 50 dní, tak si nemyslím že by to na outdoor byla nějak náročná rostlina.
Všechno bylo v pohodě, ale jednoho dne mi všechny chcíply, nevím proč. Všechno jsem dělal jak předminulé roky, tak jsem zkusil Torpédo a to je zatím bez problémů. Nevím co od toho čekat, jak zvládá plísně atd. Zjistíme, uvidíme a pak se s Vámi podělím o nové zkušenosti. Pakistan je super genetika, tu mám nejraději, jelikož je nenáročná, velmi dobrá a nádherně voní.
no letos sem vyskoušel Smooth smoke od Tropical Seeds (rezi jiste víte kerej mistr B.. preplo to na kvet už 1.8. takže teď po mesíci a týdnu to vypadá že za 2 týdne už bude hotovo
Původní příspěvek od orome9 no letos sem vyskoušel Smooth smoke od Tropical Seeds (rezi jiste víte kerej mistr B.. preplo to na kvet už 1.8. takže teď po mesíci a týdnu to vypadá že za 2 týdne už bude hotovo
Prosimtě a jak je ten smooth velkej, jakej máš cca výnos z jedný kytky, přemýšlim o nějaký semenech do skleníku na příští rok.. Pěstuji tam zatím klony a jsou to kytky jak hrom a u těch feminizovanejch semen nevim jak to je
Zkusil jsem letos Afghan #1 na out (bez zakrývání) a nic moc. Kvete zatím jen samec a dvě holky ještě ne. Tak aspoň pyl bude, ale co opylit touhle indikou je otázka. Počítám že ty holky budou pěkný opruz končící někdy v listopadu. Ještě že jsem prubnul jen tři kytky. Mazar už krásně kvete a je dost obalenej.
Zdárek ve spolek
Tak určo frisian dew popř (duck) dozraje koncem září a dobře nahuluje
Další z rodiny DP Holland"s Hope taky dobrá výnosná odruda ven sice sem letos chytl jedno pozdní pheno ale i tak.
Další co je u mě dobrá genetika na ven tak určitě vše co nabízí sweet seed ve fast verzion. Odjel sem letos vše co fast verzi mají a spokojenost nejvíc do konce září všecko posklízeny a tráva je lux.
@SirMajor. Cum Laude stále zraje, až na jednu větev, která byla napadena plísní, žádné neprijemne komplikace. Vlhko a neslunecno posledních tří tydnu ji pěkně zabrzdilo, takže predpokladam, ze po slunecnych dnech které přicházejí, by mohla byt po dvanácti týdnech zrala. Vyplati se počkat, terpenove profily, jak v parfumerii, od borovice, pres kadidlo, benzin až k citronu. Prekvapive stále zelena, vetraky zloutnou, jasné N deficit nutí bylinu vycucat zásoby do poslední kapky.. Spodní větev opylena samcem JamPearl se nafukuje téměř zralymi semeny
"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank
hele jak velké ty fast verze vyrostou ? popř.gramáž ?
citace:
Původní příspěvek od sadař22 Zdárek ve spolek
Tak určo frisian dew popř (duck) dozraje koncem září a dobře nahuluje
Další z rodiny DP Holland"s Hope taky dobrá výnosná odruda ven sice sem letos chytl jedno pozdní pheno ale i tak.
Další co je u mě dobrá genetika na ven tak určitě vše co nabízí sweet seed ve fast verzion. Odjel sem letos vše co fast verzi mají a spokojenost nejvíc do konce září všecko posklízeny a tráva je lux.
Výborná odrůda na venek je LSD,nasadila na kvet v půlce srpna a prakticky vždy stihla dozrát první týden v řijnu se slušným výnosem a to jak venku tak ve skleníku,nikdy nechytla plíseň a má krásně tvrdé palice..White russian jsem zkoušel jeden rok,bylo suché září a říjen takže nechytal plísně a výnos z jedné kytky byl 400g-sklizen probehla 15 října.Bluebarry byl první značkový model který jsem sadil na poli a krásně dozrálo v půlce října se solidním výnosem,ale první týden v říjnu už měla silný náběh na finále,je to nenáročná kytka a nevyžadovala nějako větší péči.Letos se k tomuto modelu určitě vrátím.