Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle mě je nejlepší hnojit přírodníma hnojivama ..Bio hnojiva jsou chemický sračky.sice dost dobrý ale taky dost drahý ...Tendle rok budu hnojit slepičákem a kopřivama.. Zdarrr
Původní příspěvek od outskunk Podle mě je nejlepší hnojit přírodníma hnojivama ..Bio hnojiva jsou chemický sračky.sice dost dobrý ale taky dost drahý ...Tendle rok budu hnojit slepičákem a kopřivama.. Zdarrr
Čím myslíš, že sa tie hnojivá katalizujú? Či nechvájú ako starí rodičia pekne vykvaskať na slniečku? A mi chceš povedať, že keď robíš napríklad nálev z kuracích sračiek, tak tam neprebieha tá chemická reakcia? Takže je to tiež chémia... Proste BIO hnojivo od nejakej firmy nebude nikdy ako podomácku vyrobené hnojivko...
Samotár, ty si si môj post poriadne neprečítal? Lenže ako vzniká to BIO hnojivo? KVASENÍM! A kvasenie je čo? Chemická reakcia! Ty si ešte na základke asi alebo čo... A ak mi ukážeš jedno BIO hnojivo z obchodu, čo je naozaj BIO, tak ti vzdám česť...
preboha chlapi aj fotosynteza je chemicka reakcia a co teraz ? riesite sprostosti bio = biologické cize riasy, worm humus a ine hovna a mineralne = chemicke ( dusikate hnojiva sa vyrabaju tusim z plynu ) ale to neznamena ze nejako skodia kym sa to neprehana su pre rastliny prospesne ved inak by sa ani nevyrabali a este ak dodrzis flushing nemas sa coho bat ale aj tak hlavne na kvet preferujem bio hnojiva
Gris: teoreticky ano ,každý trus se dá použít ,ale trochu bych se pak bál manipulace s kytkama , protože je hodně kočičich nemocí ,který jsou přenosný na člověka . Jasný někdo namítne ptačí chřipku popř. BSE ,ale u těch koček je prý riziko nákazy větší ...
ja to spravim nasledovne, raz som zasadil len tak na balkon par semiacok, ta poda bola neustale vlhka a hnojena neviem ako, lenze krasne tri rastlinky mi vysli ani raz som nepohol prstom a rastli moj otec je kaktusar a ma vraj najvacsiu zbierkui na CSR takze to dam jemu a mam o urodu postarane D
Původní příspěvek od GRIS Stačá jenom smíchat s vodou ?
ty vole.jsi normální?hnojit kočičíma hovnama?kdyby to bylo něco převratného, tak už to tu je, ne? navíc je to brutální kanál...
poradím ti jednodušeji s hnojkou na růst....
každý druhý má kury (pro pražáky slepice). zajdi za ním a vyhrabej z kurníku půl kybla hoven (suchých,mokrých to je jedno). kybel zalij vodou po okraj, zadělej něčím a nech luhovat (občas to míchni).za týden máš hnojku na růst jako kráva.praktikuju to už několik let,mnozí namítají, že je příliš agresivní,ale já jsem agresivní outdoorář každopádně výslednou močku pak kombinuj v poměru cca 1:10 s vodou a zalívej s ní. postupně můžeš přidávat poměr a snižovat vody. když má kytka metr a půl tak jsem tam normálně vykydal ten sajrajt a zalil tak dvakrát více vody, takže poměr 1:2 když jsou velké v poho zvládají.začni ale s menším,bo to spálíš
Ale slepicaky obsahuji hodne fosforu, takze jsou lepsi na kvet. Na rust urcite koprivovy vyluh, ponevac je v nich dost dusiku. Nacpes do pet flasky koprivy, co se vejde a zalijes 24h odstatou vodou nebo destovkou a nechas pekne kvasit na slunicku, nechat to tak 2tydny a nezapomenout petku nekdy otevrit jinak ti praskne. Redit v pomeru 1:10.