Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to simson: doporučuji všechny 3, pokud chceš něco málo ušetřit tak vem ATA PK a Topmax
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
mozem pocas rastu tak 3 tyzdne ked uz rastie rastlinka hnojit s kristalon start a pri kvete zmenim na plagron alga bloom a tycinky s obsahom guana [ take zelene] ?
Docela by to chtelo nejaky objektivni srovnani. Ja treba tedka resim problem ze nevim co mam nakoupit za hnojky na ven. Nekdo tvrdi ze AH jsou nejlepsi (Matrixx?), druhej tvrdi ze AH jsou chemickej hnus a ze jedine Plagron, druhej ze B'cuzz ikdyz stojej malo tak jsou super o Hesi se tu moc nemluvilo. Kua tak co ?
To taky záleží jak velkej out plánuješ! Dřív jsem taky hnojil Plagronem, ale po rozšíření polí na dnešní úroveň by mě to asi zrujnovalo. Kdyby mi nezbyl Metrop z indooru, tak bych koupil Bcuzz, s těma jsem byl vždy spokojen! Nebo Hesi bych chtěl někdy vyzkoušet...
Každopádně když najdeš místo už s dobrou půdou a prdneš tam pár koňskejch koblih, tak ani hnojit nemusíš!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
mam pocit že sem tyhle žvásty nepatří a nevim kdo s nima začal, já to nebyl... takže promazávám...
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
mohlo by byt toto hnojivo dobre na kvet?
OBSAH ŽIVÍN: Celkový dusík (N) 13,1% z toho viac ako 35% v rýchlopôsobiacej dusičnanovej forme, Fosfor (P) ako P2O5 40,1%, Draslík (K) ako K2O 13,0%, Horčík (MgO), Síra (S), stopové prvky v chelátovej forme: železo (Fe), mangán (Mn), zinok (Zn), bór (B), meď (Cu), molybdén (Mo) http://www.floraservis.sk/floralon-start.php
Ahoj s hnojivama nemám žádné zkušenosti, tak bych potřeboval od někoho zkušenějšího poradit, co použít. Plánuji letos 5 kytek ve skleníku - Jack Flash a Orange Bud (možná i WW). Do hnojiv bych nechtěl dát víc než 2 000 Kč. Jak jsem tak koukal na internetu, tak jsem vybral:
Původní příspěvek od scorpicco Ahoj s hnojivama nemám žádné zkušenosti, tak bych potřeboval od někoho zkušenějšího poradit, co použít. Plánuji letos 5 kytek ve skleníku - Jack Flash a Orange Bud (možná i WW). Do hnojiv bych nechtěl dát víc než 2 000 Kč. Jak jsem tak koukal na internetu, tak jsem vybral:
Dík za opověď. To znamená, že bio a+b a bloom stimulator jsou dobrá volba?
Takže na růst: bio a+b
na květ: bloom stimulator + pk 13-14, chápu to správně? Neměl bych přidat ještě něco jinýho na růst?
Bloombastik má taky vysoký obsah PK a navíc by měl obsahovat nějaké cukry, podporující květ. Jak u vína, čím víc cukru, tím líp... no já osobně nedám od jisté chvíle dopustit na CANNA COCO... taky není drahá a na hlínu je myslím CANNA BIO .
Čau všichni chtěl bych se zeptat, koupil jsem si letos hnojky: advanced hydroponics grow/bloom ale chci používat aji přirodní hnojiva aspoń na růst kopřivy tak se chci zeptat nebude to ničemu vadit ?když kytku jednou za 14 dnu pohnojim kopřivama a pak zase za 14 dnů AH grow ?
Původní příspěvek od mooter Čau všichni chtěl bych se zeptat, koupil jsem si letos hnojky: advanced hydroponics grow/bloom ale chci používat aji přirodní hnojiva aspoń na růst kopřivy tak se chci zeptat nebude to ničemu vadit ?když kytku jednou za 14 dnu pohnojim kopřivama a pak zase za 14 dnů AH grow ?
Dík za opověď. To znamená, že bio a+b a bloom stimulator jsou dobrá volba?
Takže na růst: bio a+b
na květ: bloom stimulator + pk 13-14, chápu to správně? Neměl bych přidat ještě něco jinýho na růst?