Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Oznámení!
Tímto zodpovím několik dotazů.
- zboží bude doručeno pod mým jménem, tudíž nikde nefiguruje jméno obchodu
- lze se domluvit, že nebudu vystavovat fakturu, ale udělám prodejku přímo v obchodě bez iniciálů a pošlu se zbožím
- platbu lze uskutečnit na osobní účet, místo firemního
- pro nové členy, moje Threema ID W3P63EY3
Vše je jen na domluvě.
Ahoj.
Objednal jsem na prodejnu 200g balicky s hydrogelem Floria.
Dostupny je pak 25 kg pytel, pokud by nekdo chtel vetsi mnozstvi.
Zatim nevim, jak velky zajem o hydrogel bude.
Pokud bude nekdo chtit hydrogel po kilech, tak samozrejme vetsi baleni objednam, pochopitelne vetsi baleni je levnejsi nez mensi.
Nová akce.
Při nákupu minimálně 6 ks substrátů 50L, dárek kapesní mikroskop 60x-100x zoom zdarma
Platí pro hlínu i kokos, rovněž pro lisované kokosové kostky, akce je nastavena na celý červen.
Ahoj. Dostal jsem dotaz, jestli muzu sehnat vermikompost od Ekovermes. Muzu odebirat primo od vyrobce. Zajimalo by me, jestli by byl zajem o toto zbozi, pokud ano, tak bych ho zalistoval do obchodu. Kdyztak mi napiste. Diky.
Ahoj vsem.
S radosti oznamuji, ze jsme se dohodli s Frynkem na spolupraci. Az doladime nejake detaily, tak Frynkovi svetla budou k dostani i v mem obchode, coz nepochybne oceni vsichni, kteri to budou mit bliz ke mne. Samozrejme se nic nemeni na Frynkove podpore a vybornem zakaznickem servisu, jehoz kvalita je nadstandartni. Jakmile budou LED svetla naskladneny, tak Vas budu informovat
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Sakra, jeho webovky se tvari celkem udrzovane. Carlos vis proc s tim prestal? Protoze produkt je to na urovni, ten patent by bylo skoda nechat lezet....
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Priznam se ze netusim.. muzu se pouze domnivat, ze se tomu po obchodni strance moc nedarilo. V shopech to moc k dostani nebylo.. vsechny ty odkazy na webu jsou mrtvy..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
presne tak jak pise Carlos...po obchodni strance se tomu moc nedarilo a proto ten projekt skoncil docela brzo po zacatku a uz dlouhou dobu nejede...ja osobne sem si koupil jeden topspin, kdyz se to rozjizdelo, pak sem ho prodal a po nejake dobe sem toho dost litoval... nez se mi podarilo sehnat dalsi, tak to trvalo pekne dlouho... ovsem podarilo se a jedu topspin do ted...