Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No update fotek přijde až zítra, ale uvažuju že kytky přesadím do Plagron Growmix. Myslím že by tím odpadlo hodně starostí. pH by bylo dobré, všechny živiny by tam byly a kdybych občas přihnojil tak by se nic nestalo Možná už zítra tu hlínu koupím.
Ahoj přátelé,
včera jsem nějak neměl čas tak up přichází až dneska .
Koupil jsem 50ti litrovej substrát Special Mix (myslím že je od Atami) a kytky do něj přesadil. Je to předhnojený na 6 týdnů takže by teď s ničím neměl být problém. Občas jim ale dopřeju trochu toho kristalonu Doufám že se moc neseknou a rozjedou se .
Taky mi týpek v growshopu dal vzorek nějakýho speciálního květovýho hnojiva, který má NPK 0-50-30 takže pokud se dožijí květu tak to bude pecka Akorát dávkování je 6g na 19l, to abych šel před květem koupit váhu
Původní příspěvek od Mitch Buchannon Taky mi týpek v growshopu dal vzorek nějakýho speciálního květovýho hnojiva, který má NPK 0-50-30 takže pokud se dožijí květu tak to bude pecka Akorát dávkování je 6g na 19l, to abych šel před květem koupit váhu
no kdyby ti týpek z growshopu dal radši nějakej nitrozym, bo co takeho, udělal by ti(jim) asi větší radost nu což, za to asi néjni placenej. aspoň máš do sérky k tomu k-hhrys-talo-nuu brrrrrrr ufšech rohatejch šestsetšestašedesátníkůůů
Mňo, je tu třetí den ve special mixu a kytky jsem od středy nemusel zalejt. Substrát je pořád vlhký . Jinak mi připadá že se kytky vzpamatovaly, vyrostlo na nich dost nových lístečků a výhonků, takže zatím asi hnojit nebudu, vypadá to že jim to stačí. No a některý spodní listy jsou ještě lehce žlutý, některý na koncích do černa a občas nějaké ty červené tečky , ale snad už to přestává . Kytky jsem dnes také zaštípl (snad se mi to povedlo a budu mít pár větviček navíc ), tudíž pomalu začínám s vyplňováním prostoru. Možná je ohnu pomocí drátků, to mi přijde jako nejlepší možnost.
No a Vy pěstování znalí, máte nějaké tipy, rady co teď? Nezapomněl sem na něco?
Čau. Gold Label SM je předhnojenej skoro na celej cyklus, tak to nekrm.
Hlavně tim krystalonem. Kup sadu pořádnejch hnojek a vydržej ti s těma pár kytkama dýl, než maj záruční dobu. :-)
Hele dík za radu přesně takovýhle věci se tu potřebuju dozvědět . Týpek z growshopu taky říkal že ten substrát je pecka. Jo hnojiva koupím, ale nemám zas tolik prostředků abych koupil všechno najednou. Když ten substrát bude opravdu stačit tak se vzdávám kristalonu (čestný slovo ). Ale s hnojivem na květ počítám, to bude taková první položka
Koupím semena. Nejlépe regulérní, kdo máte z vlastní selekce, nebo nějaký noname, přebytky atd., to je jedno. Za výhodnou cenu samozřejmě a možná i nějaký feminizovaný. Koupím co máte, hlavně aby vyklíčily
Ozvěte se do pmka a domluvíme se. Nejlépe na Kladně ale můžu i v blízkém okolí (cca do 15km)