Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes prebehla kosa posledných dvoch slečien. Spravil som dobre že som ešte počkal a nechal ich dozriež. Keď som prichádzal tak na 5m bolo cítiť prenikavo sladko ovocnú vôňu. Po rpíchode sa mi rozbúchalo srdce keď som ich zbadal krásne sfarbené a orosené. Nebudem Vás už obťažovať svojimi žvástami a hodím sem aj pár foto. Asi za 14 dní sem hodím súhrn a smoke report.
Usušené a okoštované.
Zo štyroch semien boli dva phena.
Indicové pheno : bolo zrelé na konci septembra a vyskytovala sa na ňom lokálne plieseň ale nič dramatické na to že na začiatku septembra dva týždne pršalo. Boli to malé ložiská ľaho odstranitelné. Vôňa bola silnoovocná. Po usušení dosť zoslabla Konzistenicia šišiek dosť tvrdá. Dym hustý trochu škriabal ale myslím že po dlhšom odležaní sa to stratí a bude jemný. Chuť dosť sladká s korenistým, ovocným koncom. Stav skôr sativový energický do spoločnosti ale vo väčších dávkach človek slušne vytuhne. Podľa mňa je to vydarený model ktorý pôjdem aj budúci rok.
Celkové hodnotenie : 8/10
Sativové pheno: Zrelé bolo začiatkom októbra. Absolútne bez pliesne. Vôňa veľmi ťažká sladká s ovocným nádychom. Bolo ju cítiť cca 10m od miesta. Zatial som nezažil takto výraznú a silnú vôňu v outdoore. Po usušení ovocná vôňa zoslabla ale ojavila sa fantastická orientálna vôňa strašne mi pripomínala vôňu na egyptskom trhu v kombinácii stou sladkou vôňou niečo fantastické. Konzistenicia šisiek je vzdušnejšia a nádherne orosená. Dym hustý, vôbec neškrábal. Chuť korenistá s ovocným koncom. Stav typický sativový, energický, kreatívny, ideál do spoločnosti ale aj pre huličov samotárov čo v poslednej dobe preferujem aj ja.
Ako som písal pojdem ho aj na budúci rok a budem sa modliť k všetkým bohom aby boli všetky sativové phena
Celkové hodnotenie 10/10 ( pre mňa )
To Liverone: tak nejaká pleseň sa našla ale cchvála Bohu nič strašné. Som rád že som konečnepo rokoch nnašiel miesto kde si pozberam čo som si zasadil.