Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale tak ci tak by si odporucal ten TOPMAX ? ci uz na AF alebo na klasiku?uz som si objednal 1Ldufam ze bude stacit a snad to nejaky objem spravi uvidime no ...staram sa o ne viac ako o seba tak snad aspon padesat to bude ..dufam len ze good
Ono to chce číst forum kdo čím přihnojuje i když u automatek je to obtížné jak jsem už psal efekt je malý až minimální ,1 litr nevyužiješ pokud nemáš 10 kytek ale jinak lepší pro automatku ten booster nebo stimulator květu než hnojky ,máš tam psané dávkování .TOPmax je pro mě velmi dobrý ale ostatní groweři mohou mít jiné zkušenosti a doporučí třeba něco jiného každý jak zkusil a našel to svoje pravé.
Jinak používám hnojky od biobizz je to bio a v pohodě ale u automatek pokud máš kvalitní hlínu a prostor pro kořeny(6l květník) a narostou do velikosti i jak máš ty pak je napůl vyhráno ted opatrně přihnojit tim TOPmaxem ale nepřeháněj to s dávkováním .
Top Max od BioBizz je květový stimulátor. Můžete ho použít i do hydroponie a aeroponie. Obsahuje jeden druh enzymu, nemusíte již používat žádné další enzymy. Top Max je 100% z rostlinného složení. Stimuluje květ, který zrychlý dělení buněk během období květu a pochopitelně navyšuje produkci.
Používejte jako přísadu do běžných výživných prostředků, nebo vody. Aplikujte v období květenství. Podporuje bohatou tvorbu květů. Můžete použít pro všechny substráty.Dávkování
2 - 5 ml na litr vody. Používejte při každém zalévání.
---------------
z toho dedukuju že jak je čas zalít tak i s topmaxem ale zbytečně bych nepřelíval ať netrpí kořeny a nehrozí plíseň nebo hniloba kořenů .
Původní příspěvek od vousac Podle mě je to spíš placebo efekt neboli prosté vyhození peněz efekt je minimální ,automatka je rychlená genetika a to i včetně květu ,ale pokud chceš hnojit automatku připadá v uvahu jen bio(přírodní) produkty které stejně nepropláchneš a neuškodí chuti a vůni při konzumaci například TOPmax a jemu podobné na živočišnou nebo chemku hnojku přímo zapomeň.
zdarec souhlasím před lety jel sem 2kola s hnojkama a 2 kola bez a výsledek je naprosto stejný jak objemem tak chutí prostě nemají tolik času .dá se to řešit ale více rostlinama )))))
Zdravím mám 4 automaty a jednu normální. Chtěl bych se zeptat kdy mužu začít hnojit a jestli mam kytku před sklizní propláchnout. Hnojiva mám Alga grow a Alga bloom díky za odpověd jsem začátečnik
Hnojit můžeš hned co rostlinka trošku povyroste.. Ale hlavně to s tím nepřeháněj hnoj podle výšky rostliny a její kondice aby sis je nespálil.. To pak nasere
Původní příspěvek od jurkvic Hnojit můžeš hned co rostlinka trošku povyroste.. Ale hlavně to s tím nepřeháněj hnoj podle výšky rostliny a její kondice aby sis je nespálil.. To pak nasere
Ad 1) Pokud autor původního příspěvku od 30.5. nehnojil, tak teď už nejspíš ví kdy má začít hnojit.
Ad 2) Tohle je typická otázka někoho, kdo se vyprdl na čtení FAQ a jen otravuje ostatní, proto není moc ochota na tohle odpovídat.
Ad 3) Tvá odpověď je chybná. Hnojení po startu rostliny obvykle nezáleží na tom jak moc povyroste, ale na tom jak moc je prohnojený substrát, do kterého se zasadilo. Obvykle substráty mají hnojku na 3-6 týdnů! Po tuto dobu není třeba obvykle hnojit.
A abych jen neprudil, tak já obvykle začínám hnojit když konce nejspodnějších listů malinko zežloutnou.
Zdar mam dva pekné automazary výška cca 110 cm. Začal som hnojiť plagronom klasika ako som zvyknutý 4ml na liter vody 2-3x do týždňa. Ale predsa minulé roky som mal mohutnejšie rastliny a nie af tak aby som to neprehnojil. Bude to ok ?
Původní příspěvek od Jurgiano Zdar mam dva pekné automazary výška cca 110 cm. Začal som hnojiť plagronom klasika ako som zvyknutý 4ml na liter vody 2-3x do týždňa. Ale predsa minulé roky som mal mohutnejšie rastliny a nie af tak aby som to neprehnojil. Bude to ok ?
Já Plagron neznám, ale takhle vysoký kytky už musí mít pořádný kořeny a snesou normální dávky hnojiva. Nepíšeš v čem to pěstuješ ale předpokládám že v květináči s hlínou.
Tiež sa podelím o skúsenosi, pestujem iba autoflowering. Diery v zemi 10-15l substrátu tak 40cm hlboké. Substrát univerzálny flora pozerajte ph od 5,5 - 6,5, primiešajte hoštické guano tak 30-50g. Biobizz root juice urobí pekný koreňový bal a sú pripravené na Grow, Fish, Bloom a Topmax. Zaručené a super!
Kamarádi, pokud pěstujete automaty venku, tak není třeba z toho hnojení dělat vědu. Nejdůležitější je kvalitní zázemí a genetika, jestli jedno z toho chybí, tak už to nijak nedoženete. Stačí kvalitní dobře rozloženej domácí kompost, bez zbytků rostlin nebo hnoje. Prostě už jen ta černá hlína a do toho namíchat trochu perlitu kvůli lepší vzdušnosti a vlhkostní stabilitě. Substrát nedávejte zároveň s terénem, ale spíš dělejte takový hromádky na kterých kytka poroste. Hodně to pomůže kořenům. Celý to zakryjte plachtou, co se dává pod jahody. Udržuje to teplotní stabilitu kořenů a slimákům se na to taky moc nechce. Na květ kytkám dávat napít enzymů, ale určitě ne žádný hnojky, ty tomu jen uškodí. Když dáte pak takovýho Think Differenta, nebo Auto Mazara do takovýho prostředí, tak budete kulit oči.