Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam dotaz. Kytka na obrazku je cca 3 tydny stara a 10cm vysoka. Je tak husta a kosata, ze som to este nevidel. Je to normalne? Mal by som ju trochu preriedit a zostrihnut???
Je to rizek z matky v hydru.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Původní příspěvek od kospo mam dotaz. Kytka na obrazku je cca 3 tydny stara a 10cm vysoka. Je tak husta a kosata, ze som to este nevidel. Je to normalne? Mal by som ju trochu preriedit a zostrihnut???
Je to rizek z matky v hydru.
nECH TO RASTIe
zastrihni, uz ma urcite 3 poschodia a ak si cital Hlosanov prispevok (hned nad tvojim) tak tam pise kedy zastrihavat
ja bych taky rad jednu radu. kytky me vyrostly asi 8 - 10cm do vejsky a pak teprve zacaly tvorit listy. musel sem je uvazat ke spejly /uz na dvou mistech/ aby nepadly na zem. tak me napadlo jak by zareagovaly, kdybych je ted smiknul kousek pod deloznima listama, dal je stonkem do vody a na slunko aby vyrazily korinky a pak je znovu zasadil...myslite ze by prezily a ze by to k necemu bylo? dky za radu...
btw: sou to kytky na okne takze se naklanej ke slunku - asi proto se ze zacatku tak vytahly . chci to udelat aby zpevnily stonek a nemusely bejt uvazany...jinak sou asi 20dni stare
já mám ted rostlinky za oknem už mám tři patra bez spodních lístků ty nepočítám.je t nějakej venkovní mix.začli se mi dvojit tak nevim jestli je mám zastřihávat. myslíte že mám počkat???? jakou metodou je mám zastřihnout???
Ale když kytka košatí, dělá víc menších palic... Nikde sem se ale nedočet, z čeho je větší výnos nebo co jak chutná
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Udajne ma kazda genetika dano kolik hlavnich palic utahne na full. Kdyz to rozvetvis moc, jsou pak mensi. A nektera genetika muze mit limit i treba jen jednu velkou palici.