Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hanyz Dnes jsem již v několika threadech narazil na chybné "dekódování" projevující se, jestli se nepletu, nepřeložením části HTML kódu ve formátování textu. Není-li to již v odkazu patrné, věřte, že podoba chyby byla následující "border="0" alt="">"
Tak tahle věčně poletující moucha, která se týkala zvýrazňování hledaného textu (řetězce) konečně odchycena a ubita...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
neni to uplne chyba, ale napadlo me ze by tu mohl byt limiter na pocet odeslanych zprav v jednu chvili (cca 10 sec napriklad), aby se mi nestalo jak posledne ze se mi poslaly dve stejne zpravy v jeden cas najednou kuli lagu a pak jsem musel otravovat moda aby to smazal... rozhodne by to ulehcilo praci modum a zabranilo to temhle nechtenejm duplicitam
Když chcu smazat fotografii z mé galerie, napíše to sice ''Fotografie byla úspěšně odstraněna'' ale to je vše, foto tam i přesto zůstane. Ptám se tedy, jak si můžu smazat fotky z galerie ?
Naposledy upravil Reggaemanista 25-07-2015 v 04:49 AM
stale nejdou mazat vlastni prispevky i kdyz by to melo jit, a aktualne mi nefunguje chat, nevim jestli jsem jedinej, ale haze mi to hlasku: XML Parsing Error: syntax error Location: http://grower.cz/chat/? Line Number 2, Column 1:
Warning: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_oqfquamdr2s9376gq30u4apcs6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/hosting/web/karel/grower.cz/chat/lib/class/AJAXChat.php on line 2466
^