Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tenhle polystyren je tvrdej jako prase, vzdyt furt jak debil stojim na svickou s nozem abych ho poradne rozzhavil a urizl to.vcera jsem rezal celej den !!! Fuckt Hruza !!Stim Prosvitanim to bude horsi,ale kdyztak na to nalepim takovou tu cernou tapetu co ma v obi ale z venku !!!Zevnitr to natru bilou, mam balakryl takze pohudka !!!
SATORI: nehorlavy je jenom nektery sadrokarton a navic tady by asi byl potreba sadrokarton pro vlhke prostory (normalne treba koupelny atd. - takovej hodne zelenej papir ma na sobe) a nebo by se dal rovnou pouzit YTONG ;-))) to zalezi na moznostech :-)))
Alebo staci obycajny sadrokarton natreny vodovzdornou bielou farbou. Sadrokarton ti nezhory ani obycajny, vlhke prostredie tiez znesie (tusim do 80%) staci aj klasika. Ja mam skrinu s protipoziarneho, pretoze mam rad istotu ze nevyhorim. :-))) Good Luck!