Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam doma na zahrade 5 rastliniek,su zhruba 5-15cm vysoke a chcel by som ich presadit niekde mimo koli rodicom.Myslite ze to rozchodia?Ak mate nejake skusenosti-sem s nimi. dik
to: METALISTA zdareCc potreboval bych poradit co na takovou skrinku vlasne je potreba? pokud bych si chtel udelat hydro tak kolik mista a jaka cena by tomu odpovidala predem dik za odpoveD
Zdrawime,
chci jen říct , že podle mě je nejlepší sadit už honě brzo.Nechci rozumovat jak to má tady dost lidí ve zvyku jen napsat svoji zkušenost a osobní názor.Předminulej rok sem vysadil cca. 10-ti cm sazeničky už 7 března hlína byla ještě v celeku twrdá ,ale říkal sem si takovej pokus. Výsledek mě příjemně překvapil.Zatím co zlý jazykové se smáli a já ,v době kdy ostatní teprwe vysazovali ,sem už měl celkem slušně rozvětwený keříčky.A že je v březnu moc zima? Ty kwítka přežily dvě celkem solidní sněhový nadílky.Od tehdy jedině v březnu.Zatím to vychází a navíc v době když obchází nejvíc čórkařů máte kiti už slizený:-)
§§kuma!faka§§
no ja zkusil vysadit uz letos na podzim.....na zaklade prihody z minuleho roku...na miste kde jsem ladoval kytky do batohu v roce 2003 jsem letos nasel v pulce prazdnin asi 3metroveho giganta skunku shiva....takovahle kytka nejen ze je obrovska ale taky ji jentak nic neznici kdyz se musi sama probojovat koprivama a tak...na konci prazdnin mela asi 4,5 metru a obalena palicema....ale kvalit sla rapidne dolu....z kytek co jsem sazel az na jare byly lepsii modely! takze nevim ale jinak cim driv vysadite tim lepe...i ten snih a mraz to vetsinou prezije....este se mi nestalo aby to zmrzlo a to sazim casto i v unoru
http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!