Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hry na trávě
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Solim
Nový Člen

Karma uživatele Solim - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Bezva vec jsou taky Worms nebo Liero, po speku je to vyborna zalezitost pro vice lidi u compa.

Old Post 22-10-2002 v 13:50 PM
Solim je offline   Profil uživatele Solim   Find more posts by Solim   Foto galerie člena Solim   Click here to Send Solim a Private Message   Add Solim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frexam
Stálý Člen

Karma uživatele frexam - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Dost husta vychytavecka jsou Dostihy a sazky , nevim jakej je tu vekovej prumer ale myslim ze to znate urite fsichni - je to pro dost lidi a je to dost sranda.
Jinak na kompu krome rezeb typ Half-live (tfc, cstrike), UT a Quakea jsou asi nejlepsi nejaky adventury zkuste treba I Have No Mouth And Must Scream, nebo Dreamweb aj. (z my zkusenosti spis ty trochy starsi, novy jsou preplacany grafikou a nejak zapominaj ze je to dost o atmosfere, pribehu a ne jen o grafice)
- jo nejlepsi jsou sluchatka trochu nahlas, a v noci.
Jinak musim souhlasit - schovka je super.

Old Post 22-10-2002 v 18:01 PM
frexam je offline   Profil uživatele frexam   Find more posts by frexam   Foto galerie člena frexam   Click here to Send frexam a Private Message   Add frexam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weedpolis
Stálý Člen

Karma uživatele weedpolis - 35% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 51

Snad nejhaluzovější hra, kterou sem kdy hrál je prachobyčejná Kámen, nůžky, papír..s kámošem sme to hráli snad hodinu a ještě nikdy sem se tak nenasmál jak u toho.
Vydrtil mě 12:9

-kdo nehulí, ať první hodí kamenem-

Old Post 02-11-2002 v 12:16 PM
weedpolis je offline   Profil uživatele weedpolis   Find more posts by weedpolis   Foto galerie člena weedpolis   Click here to Send weedpolis a Private Message   Add weedpolis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

snad všechny aktivity (většinu) co jsem kdy dělal jsem zkoušel i zkouřenej, nejoblíbenější hry??? stolní football, házení talířem, hackisák, ..... jo!!! a hlavně smát se a smát se a dělat si z někoho, něčeho prdel!!!

Old Post 06-11-2002 v 12:44 PM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dadanek
Stálý Člen

Karma uživatele dadanek - 51% PěstitelskáKarma uživatele dadanek - 51% Pěstitelská

Stupido Příspěvek č. 53

Největší ale NEJVĚTŠÍ prdel sem zažil u hry s názvem stupido, je to obdoba slovní kopané, jenže slova se neříkaj, ale popisujou. Vykopne se stupido a pak ten další začíná na "o". Neřekne nahlas okap, ale třeba roura na odvod vody, když to někdo uhodne, tak řekne stop a přestane se napovídat. Další pak řekne třeba "domácí obuv" a takhle se hraje, dokud se někdo (všichni) neztratí.
jeden příklad za všechny kecy: Kamarád vymejšlí na E a řiká sejra s dírama, kamoška 10 minut sedí a pak se vzdává se slovy "Já znám akorát ementál!"

To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!

Old Post 07-11-2002 v 06:27 AM
dadanek je offline   Profil uživatele dadanek   Find more posts by dadanek   Foto galerie člena dadanek   Click here to Send dadanek a Private Message   Add dadanek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fumador
Nový Člen

Karma uživatele fumador - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

ať žije schovka...kolikrát ani já sám nevim kde sem ......a v zimě......... koulovaná , a fottttttttbálek taky néni shlecht

houhou

Old Post 07-11-2002 v 07:41 AM
fumador je offline   Profil uživatele fumador   Find more posts by fumador   Foto galerie člena fumador   Click here to Send fumador a Private Message   Add fumador to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vok
Nový Člen

Karma uživatele Vok - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Zhulenecké hry?

Schovka je bezkonkurenčně nejlepší!!!

Jinak krácení dlouhé chvíle (třeba čekání na autobus, nebo jízda tramvají) jsou dobrý auta. Musíte být u silnice kde jich jezdí dost. Každej řekne číslo a pak se odpočítávaj auta.
Příklad : Sedíme na zastávce, kámoš řekne třeba 6 a já 4. Od té chvíle se počítaj auta a 4té je moje a 6té jeho. Prdel je když mám BMW 7 a někdo třeba Skodu 105l. Kdo má policajty je nejvetší moula.
Nezdá se to, ale je to fakt hustý. Zvlášt když jste moc...

Jinak odrůda Haky-Sacku vypadávačka je taky v klidu.
Kdo to posere má bod. Kdo má 5 bodů vypadává. Kdo vyhraje má bod. min 4 hráči.

:-)=~

Old Post 07-11-2002 v 12:41 PM
Vok je offline   Profil uživatele Vok   Find more posts by Vok   Foto galerie člena Vok   Click here to Send Vok a Private Message   Add Vok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

jo Příspěvek č. 56

schofka v ziime v lese..pak ani sam nevis kde sesa nakonec??asi tam umrznes....

roll,roll,roll a joint...

Old Post 07-11-2002 v 18:42 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás