Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dost husta vychytavecka jsou Dostihy a sazky , nevim jakej je tu vekovej prumer ale myslim ze to znate urite fsichni - je to pro dost lidi a je to dost sranda.
Jinak na kompu krome rezeb typ Half-live (tfc, cstrike), UT a Quakea jsou asi nejlepsi nejaky adventury zkuste treba I Have No Mouth And Must Scream, nebo Dreamweb aj. (z my zkusenosti spis ty trochy starsi, novy jsou preplacany grafikou a nejak zapominaj ze je to dost o atmosfere, pribehu a ne jen o grafice)
- jo nejlepsi jsou sluchatka trochu nahlas, a v noci.
Jinak musim souhlasit - schovka je super.
Snad nejhaluzovější hra, kterou sem kdy hrál je prachobyčejná Kámen, nůžky, papír..s kámošem sme to hráli snad hodinu a ještě nikdy sem se tak nenasmál jak u toho.
Vydrtil mě 12:9
snad všechny aktivity (většinu) co jsem kdy dělal jsem zkoušel i zkouřenej, nejoblíbenější hry??? stolní football, házení talířem, hackisák, ..... jo!!! a hlavně smát se a smát se a dělat si z někoho, něčeho prdel!!!
Největší ale NEJVĚTŠÍ prdel sem zažil u hry s názvem stupido, je to obdoba slovní kopané, jenže slova se neříkaj, ale popisujou. Vykopne se stupido a pak ten další začíná na "o". Neřekne nahlas okap, ale třeba roura na odvod vody, když to někdo uhodne, tak řekne stop a přestane se napovídat. Další pak řekne třeba "domácí obuv" a takhle se hraje, dokud se někdo (všichni) neztratí.
jeden příklad za všechny kecy: Kamarád vymejšlí na E a řiká sejra s dírama, kamoška 10 minut sedí a pak se vzdává se slovy "Já znám akorát ementál!"
To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!
Jinak krácení dlouhé chvíle (třeba čekání na autobus, nebo jízda tramvají) jsou dobrý auta. Musíte být u silnice kde jich jezdí dost. Každej řekne číslo a pak se odpočítávaj auta.
Příklad : Sedíme na zastávce, kámoš řekne třeba 6 a já 4. Od té chvíle se počítaj auta a 4té je moje a 6té jeho. Prdel je když mám BMW 7 a někdo třeba Skodu 105l. Kdo má policajty je nejvetší moula.
Nezdá se to, ale je to fakt hustý. Zvlášt když jste moc...
Jinak odrůda Haky-Sacku vypadávačka je taky v klidu.
Kdo to posere má bod. Kdo má 5 bodů vypadává. Kdo vyhraje má bod. min 4 hráči.