Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no je to fajn ale jeste vam neco chybi nejvetsi kouzlo je nasledujici. vse jaxte rikali akorat misto pohlednice pouzijete potravinovou folii + gumicka, po dohoreni vytahnete spendlik a dirku po nem zvetse a strcte do folie brcko a mate koktejl hotovej... brckem se pije lip a nic neunika do vzduchu
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Tak tohle budu dneska zkoušet, brčko ale nemám,takže klasicky. Doufám, že se to povede v pohodě. Díky za tohle tema, to je přesně co jsem hledal.l
Méně je někdy více. Ale víceméně někdy opravdu méně než-li více. hww
HaWran live@fleda: http://www.cabinetart.org/maybe/HAWRAN%20-%20Chillout%20set%20(live@fleda%2003-06-2004).mp3
ty voe ty si borec schinus...to by byl maly mor tak zajit si do kina do palacecinemas a misto koly tam met dym z hada..do druhy ruky kelimek fakt s kolou a bylo by fajnove
v pohode na vodne je odrezat koniec slahac.bonbicky ,odsrobovat ten koniec a nasrobovat to do diery vo vrchnaku z pet (odrezanej)flase
a nemusis sa natahovat s alobalom
jenomže kotlk z alobalu jde udělat větší nespálilo vám tě někdy hrdlo flašky? mám obavy že bych musel vdechovat pálený plast (nic proti něčímu vkusu ale IMO hňus )
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
TAky sem to párkrát zkoušel u kamaráda,kdysi, a můžu jen doporučit !!! Problém ale je s tim plastikem. Jak zajistit jeho dostatek???? Napadají mi jen dvě věci.
1) žmoulat palice mezi prsty hodiny a hodiny a pak s prstů sloupat pryskyřici.
2) prolézt tread "Home made hašiš za 1 hodinu" a prostě se s tim srát.
NEŠEL BY ALE PLASTIK VYROBIT I JINAK,MYSLIM JEDNODUŠEJC ????Asi ne co Mam momentálně hafo vysoce popentních palic a rád bych je přeměnil právě na plastik.
btw: nechcete třebas někdo vyfotit jak přesně konstruujete ten suchej drink ?? Obrazová ukázka je přeci jenom lepší návod pro lamy,jako jsem já DÍKY .
Nechápu lidi který se ptaj už snad po stý co je suchej dring, v tomto foru už to vysvětlilo snad deset lidí. A ještě k tou na tom není nic těžkýho. A teď z jiného soudku... Jednou byl jsem ještě fakt mlád jsem seděl v hospůdce a kámoš tam něco kutil. Špendlík, zavařovačka, brčko... Něco pálil na zapalovačem. Jako malý caparti jsme si mysleli že tam snad vaří nějaký drogy nebo co! A když nám řekl, že to je Softdring tak jsme fakt nechápali. Teď už v tom mám jasno. Je to tak rok zpátky co jsem to měl poprvé. Týpek ke mě přišel jestli si dám haš, já samozřejmě namachrovanej hulič, kterej už svoje stavy zvládá bez prolému jsem si řekl proč ne. Za půl hodinky mi jel autobus domů, ale řekl jsem si že když si dám málo tak se nic nestane. Dal jsem si jednu půllitrovku na ex... Pak ještě jednu... Najednou bum a kámoš na mě. Hej neměl jsi jít na autobus? Seděl jsem tam totiž asi 15-20 a jen tak čučel na stůl. Byl jsem fakt hotovej. V autobuse jsem byl úplně paf a doma mě ten stav držel ještě pěknou dobu. Bohužel v našem maloměstě je haš spíš vzácností, takže na něj narazím jen zřídka, ale můžu vřele doporučit. Tráva vás podle mě takhle pěkně nesčadí...
co takhle tradiční extrakce pryskyřice vařením ve vodě s olejem? nevzniká právě plastik?
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever