Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Verili by ste tomu, ze v CELOSLOVENSKEJ kniznici maju iba jedno dielo od castenady, a ja ze fpoho, pocitam, si a kurva oni to stratili!!! V celoslovenskej kniznici! V zozname je ale je pri nej poznamka - stratena. Neviete niekto kde by som to zohnal (najlepsie Uceni dona Juana), najlepsie na nete.
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
už jste někdo vyzkoušel některou věc z Cesty do Ixtlanu třeba? Já jsem se k tomu ještě nedostal, ale jsem zvědavej, jak se to potvrdí, tak se asi vyšinu :-)))
to Robie snění funguje ale najít ruce je těžký, bud sem je neměl a kdyz měl a uvědomil si, že je to sen ,tak sem se většinou vzbudil...nejak víc se mi nechce psát...sned jen, že sem zkoušel projít zdí a ono to nešlo, naštvalo mě to a vzbudil sem se
já jsem snění už taky zkoušel...jednu celou noc sem viděl ruce, ale ne moc zřetelně a když sem na ně zapomněl, tak sem se zas k nim potom vrátil, prostě celou noc sem na ně myslel, ani nevim jak je to možný, ale naky zvláštní účinky to nemělo bych řek....asi to chce fakt hodně tréninku...
trénink to chce zvlaštní je chůze síly...myslím tím jít a koukat do blba(ne běhat ve tmě:mutant a soustředit se jen na dívání, nemyslet,ale nesnažit se nemyslet...to se dá cvičit skoro pořád, chůze, pak není namáhavá...
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Ludia, ak ma nekto scanner, ci by mit o nemohol poslat mailom, alebo ciste teoreticky ak to niekto ma a uz to davno precital, ci by to neposlal na dobierku, alebo ci niekto nevie kde to zohnat.
Peace & Love & Thanks & :-) &
u nás maj jeho dílka normálně v knihovně - samozřejmě, že půjčený, ale to si počkám ... nemá to třeba nějakej tvůj známej nebo tak? .. určitě od někoho půjčit.. nebo úplně poslední možnost je koupit, ale je to "zbytečný" - je to na Tobě
Aj by som to kupil, znami to nemaj, pojdem na obchudzku po vsetkych knihkupectvach v nasom meste, dufam ze to najdem, aj ked vto moc neverim, lebo tam mavaju vacsinou len uplne nove knizky.
myslela jsem třeba přes nějakej slovenskej internetovej obchod ... u nás je třeba Vltava (pokud můžu dělat reklamu) a tam Castanedu mají ... myslím, že je možný to poslat i na Slovensko, ale samozřejmě to poštovný ... :/
Co bych k tomuhle dodal dejavu už asi z nás zažil každý ale není proč se vlastně znepokojovat já to beru jako hru prostě ten zapalovač v té kapse najdu a nebo né i když jsem si byl na 100% jistý že jsem si ho tam dal a hlavně když jsem zhulenej -- asi to bude v palicích