Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Je svět iluze?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Verili by ste tomu, ze v CELOSLOVENSKEJ kniznici maju iba jedno dielo od castenady, a ja ze fpoho, pocitam, si a kurva oni to stratili!!! V celoslovenskej kniznici! V zozname je ale je pri nej poznamka - stratena. Neviete niekto kde by som to zohnal (najlepsie Uceni dona Juana), najlepsie na nete.

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 16-11-2003 v 17:57 PM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fawkes
Stálý Člen

Karma uživatele Fawkes - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Sorry asi sem to prehlid ale muze mi nekdo rict kdo je ten Castenada (je mi jasny ze spisovatel ale o cem píše) ... docela me to zajima ....

Old Post 17-11-2003 v 10:10 AM
Fawkes je offline   Profil uživatele Fawkes   Find more posts by Fawkes   Foto galerie člena Fawkes   Click here to Send Fawkes a Private Message   Add Fawkes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fawkes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

už jste někdo vyzkoušel některou věc z Cesty do Ixtlanu třeba? Já jsem se k tomu ještě nedostal, ale jsem zvědavej, jak se to potvrdí, tak se asi vyšinu :-)))

Old Post 17-11-2003 v 10:56 AM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmos
Stálý Člen

Karma uživatele cosmos - 22% PěstitelskáKarma uživatele cosmos - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

to Robie snění funguje ale najít ruce je těžký, bud sem je neměl a kdyz měl a uvědomil si, že je to sen ,tak sem se většinou vzbudil...nejak víc se mi nechce psát...sned jen, že sem zkoušel projít zdí a ono to nešlo, naštvalo mě to a vzbudil sem se

Podle očí poznáš člověka.Zdravím z kosmu

Old Post 18-11-2003 v 15:07 PM
cosmos je offline   Profil uživatele cosmos   Find more posts by cosmos   Foto galerie člena cosmos   Click here to Send cosmos a Private Message   Add cosmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

já jsem snění už taky zkoušel...jednu celou noc sem viděl ruce, ale ne moc zřetelně a když sem na ně zapomněl, tak sem se zas k nim potom vrátil, prostě celou noc sem na ně myslel, ani nevim jak je to možný, ale naky zvláštní účinky to nemělo bych řek....asi to chce fakt hodně tréninku...

Old Post 18-11-2003 v 15:15 PM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmos
Stálý Člen

Karma uživatele cosmos - 22% PěstitelskáKarma uživatele cosmos - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

trénink to chce zvlaštní je chůze síly...myslím tím jít a koukat do blba(ne běhat ve tmě:mutant a soustředit se jen na dívání, nemyslet,ale nesnažit se nemyslet...to se dá cvičit skoro pořád, chůze, pak není namáhavá...

Podle očí poznáš člověka.Zdravím z kosmu

Old Post 18-11-2003 v 15:23 PM
cosmos je offline   Profil uživatele cosmos   Find more posts by cosmos   Foto galerie člena cosmos   Click here to Send cosmos a Private Message   Add cosmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

jak jako jít a čumět do blba? já sem právě chtěl jít v noci do lesa a lítat tam jak Carlos :-))))) tak nic no :-))))

Old Post 18-11-2003 v 15:36 PM
Alver
Stálý Člen

Karma uživatele Alver - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Realita skodi...

http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 18-11-2003 v 17:34 PM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Ludia, prosim, kde by som zohnal toho Castenadu?

Old Post 18-11-2003 v 19:19 PM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Carlos castenada Příspěvek č. 58

Ludia, ak ma nekto scanner, ci by mit o nemohol poslat mailom, alebo ciste teoreticky ak to niekto ma a uz to davno precital, ci by to neposlal na dobierku, alebo ci niekto nevie kde to zohnat.

Peace & Love & Thanks & :-) &

Old Post 18-11-2003 v 19:24 PM
blueberka
Stálý Člen

Karma uživatele blueberka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

u nás maj jeho dílka normálně v knihovně - samozřejmě, že půjčený, ale to si počkám ... nemá to třeba nějakej tvůj známej nebo tak? .. určitě od někoho půjčit.. nebo úplně poslední možnost je koupit, ale je to "zbytečný" - je to na Tobě

Old Post 18-11-2003 v 19:31 PM
blueberka je offline   Profil uživatele blueberka   Find more posts by blueberka   Foto galerie člena blueberka   Click here to Send blueberka a Private Message   Add blueberka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Aj by som to kupil, znami to nemaj, pojdem na obchudzku po vsetkych knihkupectvach v nasom meste, dufam ze to najdem, aj ked vto moc neverim, lebo tam mavaju vacsinou len uplne nove knizky.

Old Post 19-11-2003 v 17:48 PM
blueberka
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

přinejhorším si to objednat přes net, ale to poštovný je celkem zabiják :/

Old Post 19-11-2003 v 18:33 PM
blueberka je offline   Profil uživatele blueberka   Find more posts by blueberka   Foto galerie člena blueberka   Click here to Send blueberka a Private Message   Add blueberka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Asi hej, ale cez amazon.com by som sa nedoplatil :-(

Old Post 20-11-2003 v 17:50 PM
blueberka
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

myslela jsem třeba přes nějakej slovenskej internetovej obchod ... u nás je třeba Vltava (pokud můžu dělat reklamu) a tam Castanedu mají ... myslím, že je možný to poslat i na Slovensko, ale samozřejmě to poštovný ... :/

Old Post 20-11-2003 v 20:02 PM
kiwano
Nový Člen

Karma uživatele kiwano - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Co bych k tomuhle dodal dejavu už asi z nás zažil každý ale není proč se vlastně znepokojovat já to beru jako hru prostě ten zapalovač v té kapse najdu a nebo né i když jsem si byl na 100% jistý že jsem si ho tam dal a hlavně když jsem zhulenej -- asi to bude v palicích

Old Post 22-11-2003 v 14:45 PM
kiwano je offline   Profil uživatele kiwano   Find more posts by kiwano   Foto galerie člena kiwano   Click here to Send kiwano a Private Message   Add kiwano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás