Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dobre to je .. po tej vode kludne daj hnojky ,ale zacni pozvoľna.. taky 1ml/l kazdu druhu zalievku a sleduj farbu .. na tabulkove hnojenie sa vykasli podla toho sa neda orientovat ..
crazyn a Metadres .. chlapci co mate s tymi enzymami ? pred par rokmi to lial skoro kazdy .. aj ja som to lial kazdu druhú zálievku ked nesli hnojky a nevidel som problem .. alebo zeby som si to zle pamätal?🤔
Noo proti enzymům nic nemám 😁 , já je v dripu nevyužiju vůbec , takže se tu nechci tvářit že tomu rozumím stoprocentně , já vidím potenciál v enzymech dejme tomu od druhé půlky květu kdy si kytky berou nejvíc , a snesli by ještě ale už jim nechceš zvedat EC a zasolit medium , tak nasadíš enzymy a dojedeš s nima až do flushe ...
Co váš názor na enzymy ?
Trochu to zloutne, ale snad uz to nejak dojede. Jeste cca 10 dni a pak uz bude jen flush cistou vodou. Ted jsem 2x zahnojil 3ml/litr alga bloom. Hodlam to ted jeste 2x prolit cistou vodou, pak jeste jednou hnojivo, ale uvidime, a pak ten proplach.
40.den 12/12... Uz jedu flush, protože nektere kytky to vzaly hopem. Snad jen ten delicious cookies necham do 60-65.dne. ted uz teda jen voda s final solition.