Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A co sušení ? Asi dám síť... teplota tak kolem 10 °C
Vlhkost nastavim na 50%, nebo 60% ? No.. radší míň, nebudu riskovat.
A pokusim se to udělat tak, ať nic z odvlhčovačky (a přímotopu) nefouká směrek ke kytkám, ať to schne rovnoměrně.
Tak já cvaknu aspon teda 50% ?
S teplotou toho moc neudělám.
S tim zabitim plísní... nevim no... názory se tady dost lišej.
Googl mi jako první vyhodil ať začnu na 60% je ale rozdíl v tom, že já mám síť... zase ale chladno....
Na odvlhčovačce jde nastavit jenom 50% nebo odvlhčovat furt, ale to by mohlo bejt klidně i o dost míň % pak.
Teď je tam tak 55% 9,10 stupnu.
Mám se bát ?
Mohl bych ještě zvednout trochu teplotu nebo nastavit to maximální odvlhčování... to by pak ale moc kolísalo.. to radši ne.
On jak jede v noci přímotop, dost to vysuší a odvlhčovačka by to ještě dorazila a ráno bych tam měl slámu
Ale klidně přijmu jakýkoliv rady... je hnusná představa že z chuťovky se stane naplesnivělá sr....
Myslím že tak jako tak to dopadne dobře , aj bez odvlčovačky a podobných výmyslů jsme toho nasušili mraky ne ? 😁😁 já to sušil první den s odvlčovačkou a odtahem na max abych se zbavil jakoby ty vody z kytky a , a pak jsem oboje ubíral na minimum , odvlčovačku úplně , a po týdnu do flašek nechat zrát , akorát já teda suším tak při 15°c
Teď je tam 15°c
44% vlhkosti.
To mi přijde akorát, asi to tak nechám.
Zejtra odpoledne... nebo možná později dám limit 50% na odvlhčovačce, takže se už nebude zapínat.
Právě že jsme toho usušili dost... stačí ale chvilka nepozornosti a všechno je v hajzlu.
Neni to tak dávno co jsem to podcenil a sušil v mega chladu...
Za pár dní je ale ochutnám a cejtim tu plesnivinu :--( No tak jsem je prostě přesušil a všechno ztratilo na kvalitě.
Dík za pochvalu... vypádá to jako mega chuťovka no :--)
Od včera to uchlo podle mě až moc, dal jsem teda 50% na odvlhčovačce a snížil 2 stupně na přímotopu.
Snad jsem nic neposr.l
V tý odvlhčovačce ale stejně skoro žádná voda nebyla, takže je to fuk.
Díky tý síti jsem koikrát předešel plísni.
Je to podle mě hlavně na to, když je moc vlhko.
Ale když mám tu odvlhčovačku a všechno... asi jsem měl seknout celou rostlinu, vim že je to lepší, ale v poslední době řešim hlavně to, aby nic nesplesnivělo.