Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » W666 - Mazar (2. kolo)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
StanoZajeci
Stálý Člen

Karma uživatele StanoZajeci - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

DP jedu každý rok už x let a nikdy jsem neměl problém, ale od mnoha zdejších členů jsem četl dost špatný recenze, hlavně poslední dobou, že mají s hermatěním problémy. Si tak říkám , jestli nejedou už kvantitu na úkor kvality , jak to tak bývá, čímž by si ale dost uškodili. Druhá věc je, že ty semena vždy kupuju na cannafestu anebo sázím to, co dají občas jako dárek do legalizace, jestli si tam na to nedávají víc majzla🤔

Old Post 04-05-2021 v 16:26 PM
StanoZajeci je offline   Profil uživatele StanoZajeci   Find more posts by StanoZajeci   Foto galerie člena StanoZajeci   Click here to Send StanoZajeci a Private Message   Add StanoZajeci to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kadleec
Stálý Člen

Karma uživatele kadleec - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Čau, teď nedávno jsem měl od DP orange Hill speciál, a jako dost bída, 2 kytky paráda ale zbylých 8 tragédie skoro nic na těch větvích nebylo.. Od DP asi už nic..

Old Post 08-05-2021 v 18:28 PM
kadleec je offline   Profil uživatele kadleec   Find more posts by kadleec   Foto galerie člena kadleec   Click here to Send kadleec a Private Message   Add kadleec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gramy
Stálý Člen

Karma uživatele Gramy - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Dp pulka hermaci vse na vyhozeni, takze jsem s nima skoncil, muzu jit do mlyna namlyt mouku...

Old Post 08-05-2021 v 18:51 PM
Gramy je offline   Profil uživatele Gramy   Find more posts by Gramy   Foto galerie člena Gramy   Click here to Send Gramy a Private Message   Add Gramy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás