Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chalan ked uz ma taky navod tak preco to nerobi aj on? Pri troche gramotnosti uz aj Steve Wonder vidi ze to je blud ale ak za to da ruku do ohna tak nech tu spravi vlakno a rad sa niecomu priucim.nedelat a vydelat je predsa sen kazdeho len si myslim ze budu velke problemy s ph a ec
No este som dostal aj negativ karmu akoze co za idiotov tu mame jasne ved na kazdom fore sa najde zakomplexovany jedinec ale sucitim s vami a je to na diagnozu
Este ze tu mame tie Vianoce tak stastny novy rok vsetkym a trocha menej negativizmu a mozno bude rok 2021 lepsi aj pre teba.
Takze dalsia negativ karma od nejakeho zakomplexovaneho curaka nacka alebo chlapca ktory bol za mlada sikanovany ciganmi tak si teraz anonymne vylieva zlost cez negativ karmy ale nic sa neboj tvoj malicky mozocek coskoro exploduje ked bude z toho fora vykazany. pekny novy rok bezmozgu koli takym ludom ako si ty by mali byt potraty povolene.
Je manželský pár, který si vzal do baráku do pronájmu morgošku a morgana.
Jsou Vánoce a cigoška povídá paní:
EJ more! narodili se mi tři děti, nechcete jedno.
A žena povídá:
Ale tak že jsou ty Vánoce..
a tak si ho vezme..
Další rok o Vánocích znovu klepe cigoška a povídá:
eej moree dalších 6 děti jsem porodila, vemte si ještě jedno.
A žena že teda dobře, ale že poslední..
Další rok o Vánocích zase zvoní moračka a povídá:
Eeeeeej more, 10 dětí jsem rodila už nemám jak živit, ještě raz vem.
Žena odpoví: kurvafix... manžel letos koupil kapra...
----
boy you should have known by now.
for the girls that he laid.
čau lidi
2x negativ máš ode mě
for sure
as anonym
vybarvil ses jak omalovánka
sorry jako
vrátím ti to v kladné at máš kostky
voe a nebul tolik
---
sucháři
urážíte se jak
mr*ky
---
Plot twist:
jediné kdo tu reší morgoše
jsou potrefené husy
a pasáček
treba okarenit občas
---
trochu nadhled do toho umírání!!!
Nečet jsem vše ale kámoška dělá na městském úřadu : od města dostávají prachy na hračky a sportovní potřeby nové kola ,brusle a tak. (viděli jste někdy cikána na kole které by bylo jeho ?) vše se prodá . Jinak cikán jde na koupák a z něj odjede na kole
Pak maj nárok na dovolenou u moře a ozdravné pobyty a nějaké tábory.
Na vánoce si napíšou děti co chtějí klidně za 30 000 na hlavu a dostanou to
Tohle je běžná věc a ověřená.
Taky rádi zajedou s dětmi do anglie přihlásit je tam do školy a pobírat na ně nějaké dávky (tohle nevím jistě kolik ale vím že to dělají) a v očích Anglie jsme rasistická země a rádi uvítají chudáka vyhladovělého roma mezi sebe a odplivnou si na Čechy. No děcko se tam ukáže 1x a pak už nic do konce roku pak musí chudák opakovat. (tohle nemám ověřeno ale jen vím že jezdívají přihlašovat děti do UK a pak zase z5 do ČR s něma) známá tak jela do UK busem plným morgošů a tohle tam řešili.
No a u sociálních dávek na děti , morgoška klidně posbírá i cizí děti s tím že nemá doklady že se ztratily a bere i na vice dětí než má . Sociálka už to pak neřeší. (tohle je od sociální pracovnice)
Taky dobrý fígl napsat dítě na nejstaršího člena, nějakého dědka co ví že umře jako že je to jeho otec a pak už má i sirotčí důchod. (taky sociální pracovnice)
Jinak rasista nejsem znám pár normalních romů co maj sice nakkt vzdělání a makaj od rána do večera (no přesně 2 znám ) ale to pro mne romové nejsou jsou to Češi ale jak slyším ten agresivní přízvuk tu mluvu těch parazitických tak už mě polévá pot a přesně vím s čím mám tu čest (Cikáni mě jednou při férovce 5 na 1 a to jsem se ani nebránil poslali do nemocnice s rozmlácenou lebkou kopačky na zemi do hlavy jen tak for fun nechtěl jsem jim ublížit a stejně jsem byl zhulený jak paprika a to jsem moc mírumilovný hipík ,ale z bojových sportů co jsem dělal vím jak si chránit obličej ,tvl ruce samá modřina jak jsem vykrýval údery a kopačky a díky tomu mám ještě zuby a život, jinak dostali podmínku a jen 2 z 5 domluvili se na výpovědi a ti zbylí 3 vyšli bez postihu ) jiní se mě pokusili okrást v hospodě ale to jsem tušil a nenechal jsem nic ceného bez dozoru sranda byla jak s ijeden přisedl ke mně jak jsem byl na rychlém pivu pak došla jeho manželka už z toho přízvuku jsem věděl oč de měl jsem batoh a novou krabku cigár, stará že mi přečte budoucnost z ruky že mám jít s ní ven tak jsem sebral batoh a šel s ní pak nastavila ruku a řekla kolik mi na ruku dáš peněz tak dobře se budeš mít no sem ji poslal do píče a šel zase dovnitř a mezitím mi ten druhý zmrd vybral krabku cigár a 3 mi tam nechal (jako že jich bylo 20 asi to nepoznám) tak jsem se zvednul nasral a řval na něj co si kurva myslí že já ho přivítám ke stolu a on mě okrade. /jinak tam byla volná místa kolem jemu šlo jen o můj batoh zmrdovi) ale ten jsem měl na zádech a jak jsem na něj řval tak lidi kolem na mě čuměli jak na největší svini tam pohledama jako co si to dovoluju na chudáka romáka.
sry za chyby fakt mě to rozvzpomínání rozrušilo natolik až se mi třesou ruce a vidím rudě.